shaolin_RS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 650
da li mogu sa ip adrese sbb-a da se plate demoi na banovanim telenorim adresama i oce li da radi posle mining ili da se prave novi nalozi na sbb ip-u imam za sada ova 4?
Pisalo ti je dole da ne izlazis hebiga sad sacekaj pa vidi hoce li se demo pojavit, nekad sa poloniexa traje duze prebacivanje btc-a, ali fee je najmanji tako da nije lose od poloniexa placat demo-e.
A jel neko kupio dva demoa na jednom nalogu ko ja?!:smoke:🙂
Lik sam,**** te.sad imam 11MH na jednom nalogu!
Kako si to uspio ja sve i da hocu ne mogu uzeti 2 demo-a za jedan nalog, a tamo i pise da si ogranicen tj. limitiran jedan demo jedan nalog?
Nakon ovi novi saznanja trebalo bi editovati prvi post!
Na 10 verifikovani naloga (znaci trebate uzet 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svako nalog po jedan demo) moze se kopat sa iste ip adrese, i dalje ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga. - Zahvalnost na ovom otkricu ide kolegi @ledio 😉
Ukoliko bude novi saznanja ovaj post dopuniti!
pa izgleda da ako posaljes duplu sumu kupujes 2 naloga 🙂
nije napisano, ali RADI 🙂
Mislim da mnoge buni izraz verifikovan i demo....Kad kažeš "verifikovan" podrazumeva se "potvdjen sa mejla"...verifikovan može biti i free nalog a ne samo demo 😉
Recite mi samo
kad podizem posle sa verifikovanih naloga sa demoima jel nije frka podizati
sa drugih adresa ili mora sa te adrese gde sam kupio?
Ako mislis na ip adrese mozes podizati sa koje hoces nema nikakve vise blokade, nema straha od bana mozes povlaciti sa razlicit ili sa isti ip adresa na sve 10 naloga tako to funkcionise samo kupi demo i radi sta hoces nista nije zabranjeno 😀
10 dana,a posle ce na verovatno banuti svih 10 naloga.
Ja evo kupujem 10-ti pa cu posle jos 10,idem da malo meznem.
Recite mi samo
kad podizem posle sa verifikovanih naloga sa demoima jel nije frka podizati
sa drugih adresa ili mora sa te adrese gde sam kupio?
Ma dizi odakle ti volja,cim kupis demo ko da si ukljucio besmrtnost haha anarhija
Ja nisam stigo jos da pustim 16 minera i da napravim jos 5naloga i dokupim jos 5demo-a
Bice dosta posla kad stignem kuci,zanima me samo kolka li je zarada na oko 130kh ,oko 100wu
Ma dizi odakle ti volja,cim kupis demo ko da si ukljucio besmrtnost haha anarhija
Ja nisam stigo jos da pustim 16 minera i da napravim jos 5naloga i dokupim jos 5demo-a
Bice dosta posla kad stignem kuci,zanima me samo kolka li je zarada na oko 130kh ,oko 100wu
ljudi nemojte kupovati/kopati po 500 demo naloga sa jedne ip,razjebacete jako jep nacin da se zaradi.nemojte biti gotovani i lenji.kad estonci primete da ljudi koriste 15/20 demo naloga sa jednog ip poostrice kontrolu VEC POSTOJECEG PRAVILA: 1 demo nalog po coveku,zato se traze podatci mesto stanovanja itd kod kupovine.
vec sam upozoravao ranije da se dobro procita kad neko nesto napise pa razmisli o tome,pa onda polako vidis sta ces a ne ko muva bez glave.stalno se poostravaju pravila zbog onih koji imaju sve na gotovo a nece da prate i razmisljaju.
ja licno imam mogucnosti da stavim zilion naloga na jednu ip ali necu to uraditi,nego cu uvesti nove adsl da bi dobio jos ip adresa.NEMOJTE SE HALAVITI,ako mislite da ovo potraje mora da se ulozi,potrudi,ponesto i nauci,puno radi i tek tako na kraju zaradi.
Nemojte da glumim roditelja/budalu (onaj ko savetuje u prazno).
10 naloga po ip vas ne tera u crveno sa strujom,lepo pristizu parice nema puno cimanja,po karti 1.5e uz malo tvikovanja,to parira najboljim danima mininga.
jos jednom,NE HALAVITE SE.
1 IP 10 DEMO NALOGA,5x280x (ili ko sta ima)....to je bre 1 komp,moze i vise ali NEMOJTE!!!
podesavanja bat jel moze ovde za 4 naloga
2x R9 270 svaka po dva naloga radi i jedva daje 1e po nalogu po vasoj prici to je malo ako neko hoce nek postavi podesavanje bat. moja podesavanja daju po 170kh/s i to bi bilo 340 kad bi radio samo jedan a ova kartica moze scrypt da teta do 450 kh/
Koga zanima evo zarade jedne 270-ice koja sara na 3 naloga na po 10 min. posle tacno 12 sati...WU je 390 kh/s....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari