Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li mogu sa ip adrese sbb-a da se plate demoi na banovanim telenorim adresama i oce li da radi posle mining ili da se prave novi nalozi na sbb ip-u imam za sada ova 4?

Ma i ja sam tako dva puta za**** izaso iz tog ekrana pa je posle nekih pola sata sve leglo i demo je bio verifikovan ,posteni su bre estonci nece da *****u i pored visestrukih nelegalnih radnji koje primenjujemo,hvala im

Pisalo ti je dole da ne izlazis hebiga sad sacekaj pa vidi hoce li se demo pojavit, nekad sa poloniexa traje duze prebacivanje btc-a, ali fee je najmanji tako da nije lose od poloniexa placat demo-e.

A jel neko kupio dva demoa na jednom nalogu ko ja?!:smoke:🙂
Lik sam,**** te.sad imam 11MH na jednom nalogu!

Nakon ovi novi saznanja trebalo bi editovati prvi post!
Na 10 verifikovani naloga (znaci trebate uzet 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svako nalog po jedan demo) moze se kopat sa iste ip adrese, i dalje ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga. - Zahvalnost na ovom otkricu ide kolegi @ledio 😉
Ukoliko bude novi saznanja ovaj post dopuniti!

Poslednja izmena:
Kako si to uspio ja sve i da hocu ne mogu uzeti 2 demo-a za jedan nalog, a tamo i pise da si ogranicen tj. limitiran jedan demo jedan nalog?

Cuti,zamalo je falilo da bude 3:d
Zanesoh se pa htedoh i po 3 put na istu adresu

pa izgleda da ako posaljes duplu sumu kupujes 2 naloga 🙂
nije napisano, ali RADI 🙂

Nakon ovi novi saznanja trebalo bi editovati prvi post!
Na 10 verifikovani naloga (znaci trebate uzet 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svako nalog po jedan demo) moze se kopat sa iste ip adrese, i dalje ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga. - Zahvalnost na ovom otkricu ide kolegi @ledio 😉
Ukoliko bude novi saznanja ovaj post dopuniti!

Mislim da mnoge buni izraz verifikovan i demo....Kad kažeš "verifikovan" podrazumeva se "potvdjen sa mejla"...verifikovan može biti i free nalog a ne samo demo 😉

Mislim da mnoge buni izraz verifikovan i demo....Kad kažeš "verifikovan" podrazumeva se "potvdjen sa mejla"...verifikovan može biti i free nalog a ne samo demo 😉

Dodao sam u zagradi sta znaci verifikovan nalog tj. nalog na kojem je uzet demo contract ,nez kako da drugacije formulisem uglavnom ko god cita temu zna da se nalog verifikuje uzimanjem demo-a, a kad se ne uzima demo onda je nalog ne verifikovan.
Uostalom kad se uzme demo gore na dashboardu se pojavi zelena kvaka i pise verified -znaci verifikovan 🙂

Recite mi samo
kad podizem posle sa verifikovanih naloga sa demoima jel nije frka podizati
sa drugih adresa ili mora sa te adrese gde sam kupio?

Recite mi samo

Ako mislis na ip adrese mozes podizati sa koje hoces nema nikakve vise blokade, nema straha od bana mozes povlaciti sa razlicit ili sa isti ip adresa na sve 10 naloga tako to funkcionise samo kupi demo i radi sta hoces nista nije zabranjeno 😀

Ako mislis na ip adrese mozes podizati sa koje hoces nema nikakve vise blokade, nema straha od bana mozes povlaciti sa razlicit ili sa isti ip adresa na sve 10 naloga tako to funkcionise samo kupi demo i radi sta hoces nista nije zabranjeno 😀

10 dana,a posle ce na verovatno banuti svih 10 naloga.
Ja evo kupujem 10-ti pa cu posle jos 10,idem da malo meznem.

10 dana,a posle ce na verovatno banuti svih 10 naloga.
Ja evo kupujem 10-ti pa cu posle jos 10,idem da malo meznem.

Sta ce se desiti kasnije kad se otplati ti 10 demo-a to ne znam ne vidim zasto bi bio banovan jer nalog ostaje trajno verifikovan - znaci i kad istekne demo, prodje ti 10 dana, nalog ostaje verifikovan tako da 99% nece biti problema ni kad istekne demo.

Recite mi samo

Ma dizi odakle ti volja,cim kupis demo ko da si ukljucio besmrtnost haha anarhija

Ja nisam stigo jos da pustim 16 minera i da napravim jos 5naloga i dokupim jos 5demo-a
Bice dosta posla kad stignem kuci,zanima me samo kolka li je zarada na oko 130kh ,oko 100wu

Poslednja izmena:
Ma dizi odakle ti volja,cim kupis demo ko da si ukljucio besmrtnost haha anarhija

Ja nisam stigo jos da pustim 16 minera i da napravim jos 5naloga i dokupim jos 5demo-a
Bice dosta posla kad stignem kuci,zanima me samo kolka li je zarada na oko 130kh ,oko 100wu

145kh/s wu 128 zarada 1.07€ po nalogu, hajmo reci da ces sa 130kh/s imati 1€
4 X R9 280X pustis na 16 naloga sigurni 16€ plus referali
A mislim da postoji jos bolja zarada pusti 4X R9 280X da rotiraju na 16 naloga (koristis samo 4 bat fajla komp ce raditi lakse, pitanje je hoces li moci pokrenuti 16 minera sa jednog kompa, trazice to bruku rama, a kad se pusti da rotira onda se koriste samo 4 bat. fajla) to bi trebalo biti oko 20€ sa referalima.
Mislim da sa rigom 4x R9 280X tesko moze da se izvuce vise od 20€/dan, ali budimo realni i to je fantasticno.

Poslednja izmena:

~1e, to ti je provereno.

ljudi nemojte kupovati/kopati po 500 demo naloga sa jedne ip,razjebacete jako jep nacin da se zaradi.nemojte biti gotovani i lenji.kad estonci primete da ljudi koriste 15/20 demo naloga sa jednog ip poostrice kontrolu VEC POSTOJECEG PRAVILA: 1 demo nalog po coveku,zato se traze podatci mesto stanovanja itd kod kupovine.
vec sam upozoravao ranije da se dobro procita kad neko nesto napise pa razmisli o tome,pa onda polako vidis sta ces a ne ko muva bez glave.stalno se poostravaju pravila zbog onih koji imaju sve na gotovo a nece da prate i razmisljaju.
ja licno imam mogucnosti da stavim zilion naloga na jednu ip ali necu to uraditi,nego cu uvesti nove adsl da bi dobio jos ip adresa.NEMOJTE SE HALAVITI,ako mislite da ovo potraje mora da se ulozi,potrudi,ponesto i nauci,puno radi i tek tako na kraju zaradi.
Nemojte da glumim roditelja/budalu (onaj ko savetuje u prazno).
10 naloga po ip vas ne tera u crveno sa strujom,lepo pristizu parice nema puno cimanja,po karti 1.5e uz malo tvikovanja,to parira najboljim danima mininga.
jos jednom,NE HALAVITE SE.

1 IP 10 DEMO NALOGA,5x280x (ili ko sta ima)....to je bre 1 komp,moze i vise ali NEMOJTE!!!

ja samo gledam dokle će da teraju

moja neka procena je da se ovde neće smiriti dok ne izvuku 100€ dnevno po rigu

I to je malo! 😀
Ako smo u necemu dobri, dobri smo u tome da bez problema razyebemo odlicne stvari 🙂

100% se slazem sa lediom. Vec je ovo sad hodanje po tankom ledu, nemojte preko 10 nikako, spustice na 1.

Ja to u najboljoj nameri,i ako bude 1 na 1,meni ce i dalje biti super jer imam veliki rudnik,a vi svi sto nemate necete nista ni zaraditi.Razmislite malo....

@raja da vam kazem nesto tema je javna otvorena za sve clanove, sve smo razjasnili/objasnili u sitne detalje gotovo je sad dzaba sto se ja slazem sa @lediom kad oni skontaju da se sa jednog ip-a goni 10-20-30 naloga promjenice pravila, ali 90% ljudi ce zanemariti ovo sto mi pisemo i tjerace po svome da izvuku svaki €, tako da ova manjina sto se bude suzdrzavala svakako ce ga na kraju pus-iti ne moze se ljudima rjecima nista dogovoriti ko ne radi sa ljudima taj ne zna sta znaci kad se masa napali, i ovde je isto ljudi su se napalili extra zarada daj sto vise dok traje, to je ne moguce sada promjeniti.
Ja sam i ranije pisao da sam se zahebo sto sam otvorio temu jer ovaj forum ima ogromnu posjecenost, da sam sutio o ovome vjerovatno se jos ne bi znalo ona snaga pola bi drasticno manja bila to je sigurno.
Ovaj forum prate ljudi sa cjelog balkana onda su otvorili teme po drugim forumima ovo se siri kao virus gotovo je sad ne moze se nista vise uciniti, cak sam vidio i na fb otvaraju se grupe cointelect balkan itd itd siri se saznanje o ovome po drustvenim mrezama ljudi su se napalili (treba biti posten pa reci jeste extra zarada kao u najboljim danima mininga).

Treba biti solidaran pa sa jednog ip-a goniti sto manje naloga, ko ima mogucnost-dostupnost vise ip-adresa neka ih koristi i neka ne tjera sve naloge sa jednog ip-a to je moj savjet, ako smo otvorili temu da svi zaradimo ajmo bar biti solidarni pa pokusati odrzati ovaj sistem extra zarade sto duze. Trenutna nam pravila idu na ruku sve funkcionise bez prekorno, ali ako budemo previse bahati moze za 24h da se sve promjeni zato svi pamet u glavu!!!

ljudi nemojte kupovati/kopati po 500 demo naloga sa jedne ip,razjebacete jako jep nacin da se zaradi.nemojte biti gotovani i lenji.kad estonci primete da ljudi koriste 15/20 demo naloga sa jednog ip poostrice kontrolu VEC POSTOJECEG PRAVILA: 1 demo nalog po coveku,zato se traze podatci mesto stanovanja itd kod kupovine.
vec sam upozoravao ranije da se dobro procita kad neko nesto napise pa razmisli o tome,pa onda polako vidis sta ces a ne ko muva bez glave.stalno se poostravaju pravila zbog onih koji imaju sve na gotovo a nece da prate i razmisljaju.
ja licno imam mogucnosti da stavim zilion naloga na jednu ip ali necu to uraditi,nego cu uvesti nove adsl da bi dobio jos ip adresa.NEMOJTE SE HALAVITI,ako mislite da ovo potraje mora da se ulozi,potrudi,ponesto i nauci,puno radi i tek tako na kraju zaradi.
Nemojte da glumim roditelja/budalu (onaj ko savetuje u prazno).
10 naloga po ip vas ne tera u crveno sa strujom,lepo pristizu parice nema puno cimanja,po karti 1.5e uz malo tvikovanja,to parira najboljim danima mininga.
jos jednom,NE HALAVITE SE.

1 IP 10 DEMO NALOGA,5x280x (ili ko sta ima)....to je bre 1 komp,moze i vise ali NEMOJTE!!!

Ja iskreno planiram veceras da dokupim jos par demn naloga i ne planiram da idem do deset nego manje tj do osam

Jedna ip 2x280x na 8demo naloga

Slazem se sa tobom u potpunosti

Ovo je moja preporuka

podesavanja bat jel moze ovde za 4 naloga

Kao za scrypt. 1 karta jedan nalog ako si me tako razumeo. 1025/1480.

2x R9 270 svaka po dva naloga radi i jedva daje 1e po nalogu po vasoj prici to je malo ako neko hoce nek postavi podesavanje bat. moja podesavanja daju po 170kh/s i to bi bilo 340 kad bi radio samo jedan a ova kartica moze scrypt da teta do 450 kh/

Ne valja 270 na dva naloga. Malo daje.

MEne mrzelo da se zezam sa 270x jer su mnogo lose za dva treda po gpu i pustao sam ih po jednu na nalog
videcemo.Dakle imam 5mhs demo + oko 400khs
Ionako mi na lokaciji zvrje 16 komada 270x hawk pa neka pucaju,briga me za temp...

Kao sto kaze ledio....ima nas koji mozemo da pustimo i po par stotina naloga sa iste IP adrese.....ali APEL JOSH JEDNOM....pravite do 10 naloga po IP-u...NE VISE...zasto da zezenemo ovako dobru priliku....takodje apelujem da smanjimo broj postova.....i stavimo temu malo u zapecak.....

Koga zanima evo zarade jedne 270-ice koja sara na 3 naloga na po 10 min. posle tacno 12 sati...WU je 390 kh/s....

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    2.9 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Koga zanima evo zarade jedne 270-ice koja sara na 3 naloga na po 10 min. posle tacno 12 sati...WU je 390 kh/s....

Mene zanima :d znaci ispravi me ako sam pogresno protumacio ovu sliku.
Ovdje je zarada 0.44€ za 12h znaci bice 0.88€ po danu puta 3 ovakva naloga dobije se 2.64€ za dan sa jednom 270-kom koja rotira na 3 naloga.
Ako sam dobro ovo razumio ispade bolje nego kad se ista ta karta podjeli na 2 naloga (2.2€)?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno