Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje,mogu li za 4 naloga koja kopaju sa iste ip adrese kupiti istog dana demo-e?

da

postavio sam pitanje suportu cekam odgovor....

Hi, I have problem with earnings from my affiliates. Until this day i have 30 affiliates in total (19 of them are active) tied to my account who are working on your pool, and as the days go by their number is increasing. However, my earnings are getting lesser everyday so you see my issue. Let me know if there are any problems. Thanks.

Untitled11.jpg

@omnik ispravi prvi post imas u pm

@ubica kao pmf sto je uradio a ti mozes da sibnes 5 naloga odjednom sa iste ip i ako prezivis dodelimo ti status narodnog heroja

da

postavio sam pitanje suportu cekam odgovor....

Hi, I have problem with earnings from my affiliates. Until this day i have 30 affiliates in total (19 of them are active) tied to my account who are working on your pool, and as the days go by their number is increasing. However, my earnings are getting lesser everyday so you see my issue. Let me know if there are any problems. Thanks.

Pogledajte prilog 156096

@omnik ispravi prvi post imas u pm

evo na slici se vidi zarada od referala 🙂

Jos nesto....ako verifikujete account sa kreditnom, taj account NE MOZE da rudari...moze da koristi samo kao referal i naravno nema banovanja i svega ostalog, kao ni limita na 10e.

Eto korisna informacija 🙂

Jos nesto....ako verifikujete account sa kreditnom, taj account NE MOZE da rudari...moze da koristi samo kao referal i naravno nema banovanja i svega ostalog, kao ni limita na 10e.

mislim da niko jos nije probao ispravite ako gresim

ovako ja kupujem demo naloge

10389071_894387883906060_7114813205671521473_n.jpg

:laugh:

Znam coveka koji jeste zato vam i govorim...i moras na kartici da imas barem 1e da mogu da skinu i da vrate da provere da je kartica u funkciji....To su mi odgovorili na mail, tako da znate 😀
A jel znas kako se ponasa kad pustis rudarenje , ne ide zarada uopste ili ide , pa u 11h skinu?

Nazalost to vec ne znam...evo kako mi je odgovorio ujak

"Imam sada dva sa demom i jedan verifikovan sa kreditnom karticom.

Taj sa kreditnom karticom ne može da rudari, ali mogu da isplaćujem sa njega i na njega su mi referovana ona dva sa demoima.

Fora je i u tome da moraš da isplaćuješ stalno na različite dogecoin račune... "

Ovo za doge adresu nisam siguran da je tacno 🙂

omnik hvala ti za edit...od sad na svako pitanje dajem odgovor...pocetna strana 🙂

Nazalost to vec ne znam...evo kako mi je odgovorio ujak

"Imam sada dva sa demom i jedan verifikovan sa kreditnom karticom.

Taj sa kreditnom karticom ne može da rudari, ali mogu da isplaćujem sa njega i na njega su mi referovana ona dva sa demoima.

Fora je i u tome da moraš da isplaćuješ stalno na različite dogecoin račune... "

Ovo za doge adresu nisam siguran da je tacno 🙂
ni ja , ali se pridrzavam toga za svaki slucaj🙂

jedno zapazanje ne kupujte demo naloge na nalozima na kojima imate vise od 4 referala (do 4 komada daje realnu zaradu pa i vise od toga)........zarada od mnostva referala njih se gasi svakim danom sve vise....nebitno koliko ih imali...kad otplatim ovo zdravlje boze ako neko bude ostao od referala na ta dva naloga videcu dali ce se situacija popraviti i dovesti u neku normalu jer necu obnavljati demo na njima ....suport tim se ne oglasava ceo dan povodom mog maila....

Meni večeras ističe drugi set free naloga...i oba puta sam koristio po jednu doge adresu za sva četiri naloga i ni jednom ban zbog toga 😀
svestan toga , citao sam postove , ali ako ovo potraje , ko zna sta ce im pasti na pamet da menjaju.Kad sam poceo , nista nije bilo zabranjeno, ban nije postojao..

ni ja , ali se pridrzavam toga za svaki slucaj🙂

Ja isplacujem na istu adresu sa po 3-4 naloga, znaci povucem sa 3-4 pa promenim addresu.
Dosad sljaka perfektno.

@pmfrulez
Samo da te demantujem. Od 4 naloga na 2 kartice (280x) mnogo je bolja varijanta 4 naloga na 1 kartu.
Ti sa 4 karte sada dobijas od mininga 1.35e*8=10.8e u drugoj varijanti bi dobijao 1e*16=16e. To ti je provereno.😉

Takodje, nisi u pravu za referale. Tebi oni lepo isplacuju nego je hash zabagovan na tim nalozima pa i tebi tako pokazuje.
Mnogi od njih su odavno prestali da kopaju a hash i dalje stoji.

Poslednja izmena od urednika:
jedno zapazanje ne kupujte demo naloge na nalozima na kojima imate vise od 4 referala (do 4 komada daje realnu zaradu pa i vise od toga)........zarada od mnostva referala njih se gasi svakim danom sve vise....nebitno koliko ih imali...kad otplatim ovo zdravlje boze ako neko bude ostao od referala na ta dva naloga videcu dali ce se situacija popraviti i dovesti u neku normalu jer necu obnavljati demo na njima ....suport tim se ne oglasava ceo dan povodom mog maila....

Jesi siguran da možeš opet na istom nalogu da uzmeš demo?

@pmfrulez
Samo da te demantujem. Od 4 naloga na 2 kartice (280x) mnogo je bolja varijanta 4 naloga na 1 kartu.
Ti sa 4 karte sada dobijas od mininga 1.35e*8=10.8e u drugoj varijanti bi dobijao 1e*16=16e. To ti je provereno.😉

Za ovo si skroz u pravu, tj. tacnije sto vise naloga sa manjim hash rateom- u zbiru veca zarada.
Cak I saranje sa istim hash rateom u intervalima po 5 minuta na vise naloga donosi vecu zaradu nego taj hash rate na jednom nalogu.

Pa ja sam nedeljno menjao Doge adresu... Znaci kada pravim novi set naloga...ja lupim i novu adresu...znaci nedelju dana je koristim i podizem sa 8 naloga na istu doge adresu. Nisam imao problem 🙂

Za ovo si skroz u pravu, tj. tacnije sto vise naloga sa manjim hash rateom- u zbiru veca zarada.
Cak I saranje sa istim hash rateom u intervalima po 5 minuta na vise naloga donosi vecu zaradu nego taj hash rate na jednom nalogu.
Takodje potvrdjujem...na jednom nalogu 267kh/s dodao 220kh/s i radilo od 23h-08h kad je i ugašeno 220kh/s i dobio skoro isto (razlika u 3ćoj decimali iza zareza) kao kad su kopale svih 24h

Poslednja izmena:
Takodje potvrdjujem...na jednom nalogu 267kh/s dodao 220kh/s i radilo od 23h-08h kad je i ugašeno 220kh/s i dobio skoro isto (razlika u 3ćoj decimali iza zareza) kao kad su kopale svih 24h
Ako virtualna masina sa shared cpu-om daje oko 0.1 evra dnevno , a pokazuje 2 khasha , racunajte sami...

Poslednja izmena:
@pmfrulez

aj onda neko da proba 16 demo naloga na rig sa 4 grafe 😀

@pmfrulez

Kako tako Vladane? On ima osam naloga i dve ip adrese. Kako da napravi 16 naloga?

Kako tako Vladane? On ima osam naloga i dve ip adrese. Kako da napravi 16 naloga?
Davao sam primer samo ako imas mogucnost da napravis vise naloga sa istim hash ratom , nisam mislio na njegov primer direktno.Tipa razdelis kartice iz riga svojim prijateljima , vnc I na svaku karticu po 4 naloga.

to cu da uradim kad sklopim jos dve masine ip nije problem navatacu dva wifi-a
znam da je bolja opcija 4 naloga jedna karta ali mi treba jos dve masine...ovako mi je neisplativo da mi kopaju dve karte osam naloga a dve na ftc npr.tako mi obore zaradu za 1.2e a nista trenutno na dve 280x nemoze za 24h da zaradi 1.2e da se ne lazemo 🙂 probao sam fali masinerija 🙂

odgovor na fejsu na mailu jos nista dao sam im mail i login name tolko od mene 🙂

[email protected] will answer asap in order received... you need to provide user name & complete details^ and allow at least 24 hrs reply

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno