Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Struja je tu frka... verujem sa recimo 12 grafika već si blizu crvenog... treba naći sa industrijskom strujom, tu valjda nema crvene zone.
Koliko je 12 gpu odokativno po satu kw?
Ko ima neko brdo asic grida na primer , on je na konju.Naravno , dok traje🙂

Nemam pojma, nikad nisam previše brinuo oko struje. Samo pazio da ne uđem u crvenu zonu.

Oko struje mogu da potvrdim ovo :

Jedna lokacija nema potrosnje sem kopanja.

Monero se kopao par meseci.

Racun mesecni sa svim onim Srpskim glupostima od 6600-7300 dinara.

Na toj lokaciji je 3x280x i 4x270 .

Pa ako nekom zatreba neka racuna za sebe koliko bi bilo.

jedan rig 4x280x mi je sukao oko 5-5,5k din struje

Ja toliko nisam dobijao za 7x7950 na dva riga. Meni je racun bio oko 4500-5000din.

Kako vam se ponasaju demo nalozi na 3G konekcijama? Sve OK i nakon par pucanja veze?

rade ok, samo jako zavise od tzv mikro lokacije (na metar izgubi od 2 mb/s na 50 kb/s)

Evo i ja da se pohvalim da sam danas uzeo demo na jednom nalogu, a sutra cu, ako Bog da na jos dva, pa neka mlate te tri karte oko 9-10 evrica dnevno, bicu zadovoljan, to mu dodje mesecno negde oko 190-200 e. Dosta za nas smrtnike i sirotinju...😀
Jedno pitanje. Sta biste vi uradili sa 3 karte 270-ice, da li biste podelili svaku na dva naloga (ukupno 6 naloga), pa da svaki nalog baca oko 220-240 khs (da ih ne silujem previse), ili standardica 3 karte, tri demo naloga i vozaj??

Posto niko nece da ti odgovori, a pitas vec treci put...ja cu...Koliko imas RAM-a?

Evo i ja da se pohvalim da sam danas uzeo demo na jednom nalogu, a sutra cu, ako Bog da na jos dva, pa neka mlate te tri karte oko 9-10 evrica dnevno, bicu zadovoljan, to mu dodje mesecno negde oko 190-200 e. Dosta za nas smrtnike i sirotinju...😀
Jedno pitanje. Sta biste vi uradili sa 3 karte 270-ice, da li biste podelili svaku na dva naloga (ukupno 6 naloga), pa da svaki nalog baca oko 220-240 khs (da ih ne silujem previse), ili standardica 3 karte, tri demo naloga i vozaj??

6 na 3 karte. A mozes da probas i sa 9.

3x280x 1070/1500 1.05 iz zida 770w
4x270 1025/1480 1.07 iz zida 720w

Mereno sa scryptu.

Posto niko nece da ti odgovori, a pitas vec treci put...ja cu...Koliko imas RAM-a?

Imam po 4 gb na 2 masine, i islo bi onda na svaku po 2 kartice i 4 naloga, pokusavao sam , aili nikako nece, sa intesitijem vecim uspori sve ili drugi bat kada se pokrene ne baca preko 10 khs

Probaj da stavis klokove 950/1400 tc 5120 i pokreni sa I 12 oba minera, pa onda iz samog cg minera dizi intensity za po jedan dok ne pocne da baca hw greske...kod mene vec na I 13 baca hw, a vidim da ljudi ovde voze i sa I 19...Ako ti zabode, restartuj masinu i onda pokreni opet minere, meni samo tako proradi kada pocne da zeza...

Poslednja izmena:
A sa komandom -d podesavas koja ce kartica da ti radi...znaci -d 0 ti radi samo prva kartica, a -d 1 samo druga...pa ti kombinuj sta ces i kako ces...

Untitled1.png
potrosnja struje mali uvid i doprinos od mene 😉

ja imam 2*7970+1*280X i na moneru sa klokovima 1100/1500 placao struju oko 1.5K-2K vise nego bez kopanja, sad samo sa dve karte na 700/1000 cenim malo manje od 1.5K. Napone nisam dirao, a i da izmerim potrosnju nisam mogao.

Edit: -5% ko placa redovno

Poslednja izmena:
6 na 3 karte. A mozes da probas i sa 9.

Au pa treba uplatiti 6 demo-a, ali zvuci zanimljivo, samo ne znam da li ce biti izvodljivo u praksi. 🙂
Kako si to zamislio, tri cg miner-a i u svakom po dva bat fajla istovremeno pokrenuta sa istom oznakom -d naravno, samo user razlicit, ili kako bi to izveo, 6 cgminer-a za svaki nalog, samo kako onda podesiti bat fajl da u jednom cgmineru sa istom kartom, baca na dva razlicita usera? Malo mi konfuzno to.

Kupio sam 4 demoa za ova 4 naloga s fiksnom IP adresom. I ovako je bilo 7e na njima, steta da propadaju 🙂

Ma mora se kupiti demo, bolje to nego da ti blokiraju naloge i ode na desetina evra.
Meni su blokirali naloge i zarobili oko 30+e na njima.

Da smo ranije razumeli pravila sa demo nalozima bi bilo mnogo lakse za kopanje, mnogoooo manje cimanja.

Ja cu danas u izvidjanje, kera na povodnik, mobilni u ruke pa da iskeniram komsiluk, mora da ima jos neki wifi... JOS JEDNA IP MORA DA SE OBEZBEDI !!!
Ako ne moracu da probam preko mob-a.... [emoji4]

Poslednja izmena:
Pustenih 10 demoa na jednu ip sa masine ipo.Veceras cemo znati....

E ledio svaka čast, ti si hrabar, al šta je to za tebe ti si mega rudar ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno