Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desava se to da sve radi savrseno to sto se pise da se trazi starter i li jaci paket da se kupi cista laz, moj se demo otplatio i znam iz iskustva kako radi - radi perfektno vec sam 40€ povukao sa tog naloga gdje je demo bio, znaci sve radi perfektno uzmes demo i ne trebas se za ostalo brinuti, nema bana, nema blokade naloga, sve radi perfektno... ovakav sam post napisao bar 10 puta u ovoj temi, i cimao moderatore da dodaju u prvi post ljudi ubacili pa daj bar toliko procitajte prvi post pa ako ne shvatite onda pitajte... previse je stvarno svaki dan se jedno te isto pita.
Prvi nalog na kome mi je otplacen demo ima ukupnu zaradu oko 180 evra I radi I dalje...

Ma kakvi da im dajem lovu tek tako. Ne ulivaju ni trunku poverenja, menjaju pravila u hodu...

Ma dobro to za pravila,i mi menjamo naravi i igru u letu.
Ali koncept na kome se zasniva sve i kopanje scrpyte kao nesto rxtra isplativo sa grafikama...
Jok,ne pije vodu.
Al tu je goldy bio u pravu,sta me briga dok radi.

Ma kakvi da im dajem lovu tek tako. Ne ulivaju ni trunku poverenja, menjaju pravila u hodu...

Pa druze ako neces da uzimas demo ti se cimaj sa blokadama naloga, i banovanjem...jednostavno tu sam odlucujes ili jedno ili drugo.
Kad ti se desi blokada ili ban nemas potrebe pisati na forumu banovan sam ili blokiran tu ti niko ne moze pomoci, pravila su takva kakva jesu, mjenjaju se istina, ali s obzirom na zaradu sve se da istrpiti 😉

@pmf

ti reche na pochetku onog posta najsigurnija varijanta 8 naloga na 4 karte.
to pretpostavljam da je sa 8 demo naloga?
to znachi da si probao i da radi? sve naravno na 1 IP?
kupovina demo-a da sa istog ip
mining na osam naloga sa iste ip nije ispitan ...rudarim dve ip sa po 4 naloga ....slazem se za donaciju jel je veliki rizik baciti 150e

Poslednja izmena:
Au stvarno ljudi kraljevi ste....Bunite se jer je losa zarada od kopanja. Sad odjednom kada je uletelo nesto extra vi se opet bunite.
Ja predlazem da ako neko postavi glupo pitanje (a nije pocetnik) da ga izignorisemo, jer takvi postovi samo pokrenu lavinu odgovora koji su vec milion puta napisani.
Takodje ako ne zelite da potrosite 15e na demo, onda nemojte da spamujete kako je prevara kako vas smara sto vas banuju i ostalo. Zadrzite to za sebe.
Umesto toga malo donate ljudima koji se zaista trude da i vi nesto zaradite, a vi samo kukate.

Dobro ti si davno poceo :d cestitam fina zarada 😉
koliko sam do sada para uzeo , ne bi mi bilo zao da im vratim I za dva pilota , ali mi ne pada na pamet da uradim tako nesto.
Ovo ce definitivno u jednom trenutku puci , nadamo se da bude sto kasnije I da nam u tom trenutku sto manje para bude kod njih , a sto vise u wallet-ima.

ajde pojasni goldi lepo ljudima kad istekne demo mora nov demo da se uzima ili ne mora nista ne diraju te i kopas dalje i briga te za ban i ip?

A sta se desava ako kupis nalog sa recimo jednom ip adresom,
A u toku miniga ti se promeni ta ip adresa jos 5 puta?

kupovina da sa istog ip mining na osam naloga sa iste ip nije ispitan ...slazem se za donaciju jel je veliki rizik baciti 150e

Kakva crna donacija neda niko pisljivog € nekoliko ljudi trazili da stavim u potpis adresu kontam stvarno mozda ljudi hoce da se zahvale, trojica kolega uplatila ostali niko ni da pogleda 😀 ispade nikome tema nije donjela nikakvu zaradu... sta hocu da kazem svi hoce na gotovo, sve da im se servira pa oni samo da uzjasu... sad bi htjeli da sa jednog riga puste 8 ili vise naloga i sve sa jednog ip-a ali se boje vraga moze li to oni bi prvo da to neko ispita vele nek se neko drugi cese kad izgubi 120€, a ako mogne onda bi i oni uletili rekli bi bravo pmfrulez dobro si to istestirao, a ako bi nekim slucajem propalo 120€ rekli bi jes glupan bacio 120€... isto kao sto mnogi kazu jes goldi glup otvorio temu da mi zaradjujemo...mrzi me ovo 10% ljudi je posteno stvarno kapa dole 90% dolaze ovde u temu spamuju, pisu gluposti 90x jedno te isto pitaju... nema vise smisla nikakvog. Kad sad vidim ovu temu najradje bi je izbrisao da mogu ikako.

@nenad ma nista onda imas neunistivost ukljucenu ,)
@goldi pusti politiku ja sam znao da cu dobiti q od donacija i dobio sam daj odgovori u vezi demoa i kopanja

Poslednja izmena:
Au stvarno ljudi kraljevi ste....Bunite se jer je losa zarada od kopanja. Sad odjednom kada je uletelo nesto extra vi se opet bunite.
Ja predlazem da ako neko postavi glupo pitanje (a nije pocetnik) da ga izignorisemo, jer takvi postovi samo pokrenu lavinu odgovora koji su vec milion puta napisani.
Takodje ako ne zelite da potrosite 15e na demo, onda nemojte da spamujete kako je prevara kako vas smara sto vas banuju i ostalo. Zadrzite to za sebe.
Umesto toga malo donate ljudima koji se zaista trude da i vi nesto zaradite, a vi samo kukate.

Svaka cast na ovom postu!!!

ajde pojasni goldi lepo ljudima kad istekne demo mora nov demo da se uzima ili ne mora nista ne diraju te i kopas dalje i briga te za ban i ip?

Ma napisao sam bolan 60 puta ne mora nov demo, ne diraju te, ne banuju te kopas dalje sve radi perfektno i radice dok su ovakva pravila.

mislim da sam I ja jedno pet puta odgovorio na to pitanje , dao isti odgovor kao goldi

ma malo je 5 puta treba bar 55 puta napisati 😀
Ono kad procitam post odgovorio bi svima, nek zarade svi kad se moze, ali stvarno ljudi nece da citaju temu, sto su se moderatori lomili da edituju prvi post kako smo dolazili do novi saznanja, znaci i njihov posao beze, beze i moj posao sto sam otvorio temu, sve je ljudima malo sta jos treba da urgiramo kod ovi Estonaca da nam daju 100M doga pa da raspodjelimo 😛

Poslednja izmena:
Ma napisao sam bolan 60 puta ne mora nov demo, ne diraju te, ne banuju te kopas dalje sve radi perfektno i radice dok su ovakva pravila.

Jos samo da obradimo temu,moze li u istom danu kupiti 4 naloga od jednom,posto na sajtu pise 1 contract/per day?

A sta se desava ako kupis nalog sa recimo jednom ip adresom,
A u toku miniga ti se promeni ta ip adresa jos 5 puta?

Au, e onda te banuju...dodju crnim kombijem ispred kuce/zgrade uvuku ti porodicu i sve vas premlate.

KADA KUPIS DEMO NE MOZES DA DOBIJES BAN NIKAKO (barem ne za sada).

Moje iskustvo : Kupio sam demo na 2 naloga i nisam menjao IP. Imao sam 3 naloga koja rudare na toj IP adresi. Prebacio sam graficke sa 2 naloga ali je i dalje ostao HASH na sajtu na ta 2 naloga. Ona 3 koja su vec rudarila su banovana, a ova 2 sa demom nisu, iako su ista IP. ZNACI NE MOZES DA BUDES BANOVAN AKO IMAS DEMO!!!! Takodje kada ga istrosis ostaje ti verifikovan nalog KOJI NE MOZE BITI BANOVAN.
Ponavljam barem je do sada bilo tako, mozda se sve to sutra promeni...ali za sada je tako.

2 ip adrese 4x2 naloga 3e po nalogu u teoriji 24e dnevno mesec dana 720e samo sto se stigne do havaja a ne do evrica za mesec dana...

Poznanik pustio da proba preko mts-a IP je 212.200.65.119.
Da li ga koristi neko...

Hvala svima koji su doprineli temi, mogu i za sebe da kazem da sam pomogao par puta na temi kao i na PM, meni su isto pomagali i hvala svima.

ALI LJUDI, KO NE VERUJE ne mora da pljuje, nije problem pitati, sacekaj odgovor uvek ce neko pomoci. Jeste tema razvodnjena tesko je naci ali kako bi se drugacije druzili i menjali iskustva...

Jos samo da obradimo temu,moze li u istom danu kupiti 4 naloga od jednom,posto na sajtu pise 1 contract/per day?

Moze kolega pmfrulez juce je uzeo 8 demo-a za 1 dan, to sto u njih pise na sajtu nemoj citati, pise isto da treba koristit jedan nalog po ip-u pa rade bez problema 4 bez obzira bila verifikovana ili neverifikovana, nemoj nista da vjerujes onome sto kod njih procitas 😉

Napustam vas komsinica promjenila sifru idem u komsiluk da rjesavam stvari 😛 dok se vratim nemojte zatrpat temu sa 10 strana 😛

Poslednja izmena:
Moze kolega pmfrulez juce je uzeo 8 demo-a za 1 dan, to sto u njih pise na sajtu nemoj citati, pise isto da treba koristit jedan nalog po ip-u pa rade bez problema 4 bez obzira bila verifikovana ili neverifikovana, nemoj nista da vjerujes onome sto kod njih procitas 😉

Ma bre na sajtu pise da ne mozes da kupis na jednom nalogu vise cotracta dnevno, sto je I tacno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno