Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro hoce li neko obesit sett za 270 ke safirove koji radi sa dva naloga?

Videcemo kad neko proba, ocekujem blokadu zarade od kopanja na tim nalozima, mozda i blokadu naloga.

Cak i da radi, ocekujem da im za dan-dva zablinka da neka IP adresa vuce puno para, pa ce jos vise da zaostre uslove.

Ne verujem....njima ide u prilog da mi uzmemo demo. Ne verujem da ce nas i tu zakidati 🙂

Njima ide u prilog da uzmemo demo samo kao navlakusa za jace pakete, inace i na njemu su u malom minusu ili na nuli.

Ali ko se ne navuce kao goldi on je na konju. 😛
Posto ima njih koji ce da se pomame, ako vec nisu i uzimace te jace pakete...a ima ih dosta 😀
Ja sam uzeo demo samo zbog verifikacije naloga, nista drugo...meni je mojih 10e dnevno dosta od mojih 7 naloga, necu da se bahatim 😉

drugar mi je dao super ideju.

ajde neko ko ima tipa 8 demo naloga na 2 IP da kada mu budu oni pri kraju, pusti svih 8 na jednu IP.

ili dvojica sa po 4 naloga i sl.

drugar mi je dao super ideju.

ajde neko ko ima tipa 8 demo naloga na 2 IP da kada mu budu oni pri kraju, pusti svih 8 na jednu IP.

ili dvojica sa po 4 naloga i sl.

Koji si ti kralj 😀 Citas li ti uopste sta se pise....na predhodnih 5 strana pisemo o tome kako to niko ne sme da uradi 😀

Koji si ti kralj 😀 Citas li ti uopste sta se pise....na predhodnih 5 strana pisemo o tome kako to niko ne sme da uradi 😀

ja mislim da ti ne chitash shta ja pishem.

kazem, kada budu na isteku, pa ako i zablokiraju naloge, nece biti neke shtete, otvorish nove i po zelju demoe na njih i terash dalje.

jedino ostaje nepoznanica da mozda u sluchaju blokade naloga, IP ostaje trajno obelezena/banovana....

Poslednja izmena:

kazem, kada budu na isteku, pa ako i zablokiraju naloge, nece biti neke shtete, otvorish nove i po zelju demoe na njih i terash dalje.

jedino ostaje nepoznanica da mozda u sluchaju blokade naloga, IP ostaje trajno obelezena/banovana....

kako god da bi se probalo 5 naloga na jedan ip ili 8 cemu se svi nadamo rizikujes 60e jer moras ponovo da kupis 4 demo nalog na novoj ip i molis se da se otplate da bi bio operativan u slucaju blokade naloga

Poslednja izmena:

Da, to je vec receno...zato sam i rekao da ne citas 🙂

Demiose sedi 1, skidaj taj rudarski shlem i sedaj ispred kompa da citas thread ponovo, dobices cusku ako budes pitao jos nesto 🙂. Opasni ovi novopoceni rudari, a nisu znali sta je mining kada si ti pokrenuo prvi temu o BTC-u....

Poslednja izmena:
Demiose sedi 1, skidaj taj rudarski shlem i sedaj ispred kompa da citas thread ponovo, dobices cusku ako budes pitao jos nesto 🙂. Opasni ovi novopoceni rudari, a nisu znali sta je mining kada si ti pokrenuo prvi temu o BTC-u....

Ne znam da li mislis na mene, ali ja sam sve samo nisam novopecen. Ja sam poceo pre mnogo, mnogo godina, samo nisam ulagao u masine jer nemam kinte. Fakultet mi je bio bitniji ***. Ka da sam ja poceo bilo nas je 60 na BTCWARP sajtu, i btc je bio 2 dolara 😀 Pitanje koliko vas je pocelo i znalo sta je to tada 😉

Mislim daje bio BumbleBee....mislim da sam tada vec presao na to. Ako nije tako onda je KKND. Ni ne secam se vise to je bilo pre 3 godine, a mozda sam i bio samo Bojan. Rudario sa jednom 6950 i dobija 10 BTC mesecno 😀 haahhahaah da sam samo sacuvao vise 😛
Covek koji je podigao to, je covek koji je i mene zvao u celu pricu. Tacnije braca, njih dvojica.

Poslednja izmena:
ja se sa BTC WARP-a secam Lucky-ja jer smo se ubijali danima da pustimo cgminer da kopa LTC!!! inace sam i ja tamo ponikao i zahvalan sam tim ljudima na pomoci koju su mi pruzili ...

Btw ja sam juce dobio € 1.7204 od contract...zar to nije vise nego sto su rekli 😀

A drugari jel ja mogu da kupim preko 4 naloga demo sa jednom ip adresom? Ili smo i tako ograniceni na 4 naloga

Ne znamo....4 mozes, ali preko toga ne znamo. Niko nema muda da testira to 🙂 Takodje nisi citao, ali ajde novi si, i mene bi mrzelo da citam 165 strana 😀

Evo procitah bas na predhodne 2,3 strane da se o tome radi... 🙂 Ali hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru.. 🙂

Ja sam napravio sad 2,3 demo naloga, a sutra mi se menja ip adresa... Sta ce biti videcemo...

Poslednja izmena od urednika:
Meni su svi nalozi sada u blokadi. Odustajem od ovoga, necu vise da se mlatim.

Očigledno vam te vip/mts/telenor varijante ne funkcionišu...

ako dovoljno puta pokusate proradice sigurno 🙂

Očigledno vam te vip/mts/telenor varijante ne funkcionišu...
+1 Evo i ja potvrdjujem da je usb modem pogresna varijanta, konkretno sam na telenoru i stalno se diskonektuje i menja IP -a opseg ip adresa je ionako mali.
Malo, malo pa popijem ban.

Nije mi samo jasno ako ti se pod demo nalogom promeni ip adresa da li ces popit ban?
Ja sam verifikovao 3 naloga (kupio demo) na IP-u koji je ranije bio banovan i radi bez problema vec treći dan.

Tako da, ljudi, prekinite sa kukanjem i kupite demo [emoji12].
4 demo-a za 4 naloga na 1 IP od provajdera (kabl, adsl itd.).
Ko neće da se cima sa ostalim mašinama kopanje nečeg drugog.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno