Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kradu na kilo,na jednom nalogu 4moja referala,0.54e,na drugom 17aktivnih referala 0.31e,od kojih su tri moja,samo ta tri moja bi trebalo da bace preko 0.31,gde je ostalih 14pojela maca 😡

Nisu druze aktivni imam i ja tako 20 referala pokazuje hash, ali nisu aktivni zakucala statistika, znaci ne kopaju vise... mozda je kod tebe nesto drugacije ta 3 tvoja referala trebala bi dadaju vise od 0.31€, mozda je i kod mene nesto poblentavilo nema stvarno neke zarade od referala.

11 naloga,8 workera na 2 ip (predpostavljam 4-4).A ostala 3?

koliko sam skontao pmfrules je probao ali nikako da se pojavi da cujemo sta je bilo sinoc na kliringu.Ja cu definitivno probati prekosutra da stavim bar 15 demoa sve na jednu ip,samo da mi se odplate

Nemoj to da radis na MTS/Telenor/VIP, jer ako ne radi zeznuces nekog ko ima verifikovane naloge na toj adresi...

Pazi glupost jos sad mi pise na grafikonu i u stats da cu veceras da dobijem 0.15e od referala, tako je bilo i Prekjuce,kolko mi je pisalo posle 23:00,tolko sam i zaradio juce,glupost nevidjena,[/QUO ,

Poslednja izmena:
To sto se tebi desava moze da bude samo jedno (nisam 100% siguran, ali mislim da sam u pravu)
Ti si napravio 4 naloga (neverifikovana) neko je dobio tu adresu i kreirao mozda jos 8 naloga, automatski si ti blokiran, pisalo je u onom jednom
obavjestenju da kreiranje vise od 10 naloga sa jedne ip povlaci blokadu. - 99% da je ovo uzrok nisam siguran ali nema sta drugo da bude.

Ma to je jasno nego sam ja mislio da se zbog toga dobija ban a ne blokiran nalog.
Do juce nisam primetio da je iko imao blokiran nego samo banovan nalog a siguran sam da se sa mnogih adresa napravilo preko 10 naloga.

Sta da se radi, sad se bacam na pravljenje novih naloga ali ni jedan necu napraviti sa ip nekog od mobilnih provajdera.
Nov nalog, odmah kupovina demo-a i udri do sledece nepredvidjene situacije 🙂

2.Stanje je ovakvo. Donosi 1.64e dnevno
3.demo +270kh 1.64+1.33e
Sa 700kh verovatno lezi 1.64+1.5
Sinoc u 11.15 leglo sve uredno isplaceno sa iste ip svih 11 naloga za manje od 5min.
Zarada 0.1btc

11demo,8workera po 270kh na 2ip,
7mojih referala i od tudjih referala 0.31e na drugom nalogu nemogu da provalim kolka je zarada od referala jer mi je sve zbrkano i nelogicno

Cek,cek.
Na koliko ip adresa imas 11 demo-a?
Nakon isteka demo-a mozes koristiti te naloge ioako ti se recimo nakupi prihod preko recimo 50eu?
TO jest,i dalje ide zarada i kad predjes 10eu?

Ma to je jasno nego sam ja mislio da se zbog toga dobija ban a ne blokiran nalog.
Do juce nisam primetio da je iko imao blokiran nego samo banovan nalog a siguran sam da se sa mnogih adresa napravilo preko 10 naloga.

Sta da se radi, sad se bacam na pravljenje novih naloga ali ni jedan necu napraviti sa ip nekog od mobilnih provajdera.
Nov nalog, odmah kupovina demo-a i udri do sledece nepredvidjene situacije 🙂

e to je druze ono sto sam ja pisao da se svaki nalog pravi sa razlicitog ip-a, a odma sam dobio kontra odgovor nema potrebe mozes sa jednog ip-a napravit 10 naloga-istina mozes, ali cim neko pokupi taj ip i napravi jos jedan nalog eto ga blokada...nisam bezveze pisao o tome sve sam razradjivao u sitne detalje, mada ljudi nece da citaju, a i u moru spama u ovoj temi mozda i ne stignu da procitaju ono korisno.
Napravi nove naloge uzmi demo i vozi!!!

Sve ce biti dobro dok verifikovani nalozi budu ovako radili - kad se uzme demo sve bude perfektno!

Cek,cek.
Na koliko ip adresa imas 11 demo-a?
Nakon isteka demo-a mozes koristiti te naloge ioako ti se recimo nakupi prihod preko recimo 50eu?
TO jest,i dalje ide zarada i kad predjes 10eu?

Provera i isplata 11demo sa jednog ip,mining 4 na tom ip 4na drugom
Sta ce biti dalje posle isteka neznam imam deto tek dva-tri dana

Poslednja izmena:
Drugari ko ima iskustva sa 270 kartama (bez x), sapphire sapunjare?

Podesio sam ih na -I 18 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 16384 kao sto su bile na LTC-u klokovi 1025/1480 i bacaju po 435 hesa.

E sad da li je bolje da pustim dve karte na dva naloga ili da ostavim svaka karta jedan nalog i gore pomenuti hes?

pa ako imash malo kartica, tipa dve, onda mozda bolje jedna grafa na dva naloga, a ako imash 4 ...nisam pametan, jer beshe preko 300khash dzaba ti , kad necesh vishe praviti...
a opet i da kopaju ftc, zarada je smeshna sada....

Podesio sam ih na -I 18 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 16384 kao sto su bile na LTC-u klokovi 1025/1480 i bacaju po 435 hesa.

E sad da li je bolje da pustim dve karte na dva naloga ili da ostavim svaka karta jedan nalog i gore pomenuti hes?

Spusti malo brate tc zbog ram memorije i pusti 1 gpu na 2 naloga.
DOsta ti je 200khs po nalogu.
Ako pocnes da ih sevas po jednu kartu na nalog ne gine ti da upalis klimu usred zime🙂
Ja tako pustih 280x u pocetku i 6870x2 po jedan nalog na gpu
i kad odoh na lokaciju rekoh je.em ti scrpyt zapalicu nesto usred zime.
Zaboravio sam kolko greje skripta!

AJMO dobrovoljac da proba 8 naloga sa demo na jednu ip adresu:wave::whip:

pa ako imash malo kartica, tipa dve, onda mozda bolje jedna grafa na dva naloga, a ako imash 4 ...nisam pametan, jer beshe preko 300khash dzaba ti , kad necesh vishe praviti...

Cetiri na rigu...nisam sto kazes pametan sta da radim. Videcu koliko daju 1 karta 2 naloga...

Spusti malo brate tc zbog ram memorije i pusti 1 gpu na 2 naloga.
DOsta ti je 200khs po nalogu.
Ako pocnes da ih sevas po jednu kartu na nalog ne gine ti da upalis klimu usred zime🙂
Ja tako pustih 280x u pocetku i 6870x2 po jedan nalog na gpu
i kad odoh na lokaciju rekoh je.em ti scrpyt zapalicu nesto usred zime.
Zaboravio sam kolko greje skripta!

Koji tc preporucujes?

mozda staviti nalog na karticu, a obaliti klokove i napone tako da ne baca vishe od 300-350, pa smanjish potroshnju...

Obzirom da je 280x = 7970, tu ide tc 8192, g2, i13. Tako meni 2 sljakaju, po 2 naloga po recimo 280 khash. ~950 gpu, ~1300 mem, napon sto nizi. Temp je oko 60c. Druge dve na istom rigu kopaju ftc.
Drajveri 13.12, win 7 64 bit, 4 gb ram.

Poslednja izmena:
Imaćeš malo više na g1 a memoriju spusti koliko može a to je 150 manje od gpua. 950/800 255-260 khs. Kod tebe možda bude i više jer ja nisam imao tih 280 na tvojim setovanjima.

Baš tako...280x sa 300kh/s po nalogu daje oko 1.37xevra (bar kod mene bez affiliates-a).... kombinovao sam na jednom nalogu (24h proba) 7950 (267kh/s , WU-241/m) sa 5850 (230kh/s WU- 205/m) na pool-u pokazuje oko 0.47mh/s a zarada je bila 1.47evra.. minimalna razlika za +150kh/s tako da sve preko 300kh/s po mom mišljenju nije isplativo cimanja...

edit..menjao podatke, greškom ubacio sa drugog naloga. ubačen screenshot
470khs.png 300khs.png

Poslednja izmena:
1.42 neto ili 1.3x + procenat koji ode na drugi nalog?

zato sam vam dao moja setovanja koja daju okruglo i malo preko 300kahsh po nalogu kad se poteraju dva po karti, a poroshnja je rekao bih ista ili malo veca nego da kopa FTC.

ja sad treba da ubacim jos dve 270 u rig pa ce raditi sa 6 karti od toga 4x 270 ce ici na 4 naloga a ove nvdie cu ugasiti nije to velika razlika u potrosnji jer nvidie rade na max a 270 rasterecena. TC je 15232 1000/1000 i 16 0.35-0.36hash 1.4e dnevno

sad treba probati smanjiti i 15 i eventualno slabije gpu a jace mem podesiti
270x.jpg

Sutra mi istice demo pa cemo znati dalje sta se desava

Cetiri na rigu...nisam sto kazes pametan sta da radim. Videcu koliko daju 1 karta 2 naloga...

Koji tc preporucujes?

pa 8192 je standardno dobar a moze i 12000 ako ima vise rama a ne pravi hw,mada mislim da nece...
Kod mene ti ovako:
Recimo imas 4x270x.
2x270 bije cetri naloga a 2x270x cepa monero

E sad ove 2x270x mozes da probas da tuces sa tc=8192,12000 ili ajde 16000 ,i=17-19 i g1
a mozes da probas i nesto tipa tc=8192,i=13 i g2
To pricam da pokrenes na istoj karti dve instance cgminera ili ti 2naloga=1gpu

zato sam vam dao moja setovanja koja daju okruglo i malo preko 300kahsh po nalogu kad se poteraju dva po karti, a poroshnja je rekao bih ista ili malo veca nego da kopa FTC.

kod mene ono daje 200 na 280x. a na 280 270-280 khs imam sa 900/750, tc16384 i20 g1

Poslednja izmena:
Zar ne beše (ako se dobro sećam) za scrypt sweetspot ratio 0.7-0.8....naravno ko tuče 1 karta 1 nalog može da obori skroz klokove i napon 😉

Poslednja izmena:
zavisi i od drajvera kao i od gremlina, ali rekoh, na 95% kartica koje nadgledam, dobitak je u odnosu na 8192/i13/g2

AJMO dobrovoljac da proba 8 naloga sa demo na jednu ip adresu:wave::whip:

Videcemo kad neko proba, ocekujem blokadu zarade od kopanja na tim nalozima, mozda i blokadu naloga.

Cak i da radi, ocekujem da im za dan-dva zablinka da neka IP adresa vuce puno para, pa ce jos vise da zaostre uslove.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno