deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
dobro hoce li neko obesit sett za 270 ke safirove koji radi sa dva naloga?
Videcemo kad neko proba, ocekujem blokadu zarade od kopanja na tim nalozima, mozda i blokadu naloga.
Cak i da radi, ocekujem da im za dan-dva zablinka da neka IP adresa vuce puno para, pa ce jos vise da zaostre uslove.
11 naloga,8 workera na 2 ip (predpostavljam 4-4).A ostala 3?
drugar mi je dao super ideju.
ajde neko ko ima tipa 8 demo naloga na 2 IP da kada mu budu oni pri kraju, pusti svih 8 na jednu IP.
ili dvojica sa po 4 naloga i sl.
Koji si ti kralj 😀 Citas li ti uopste sta se pise....na predhodnih 5 strana pisemo o tome kako to niko ne sme da uradi 😀
ja mislim da ti ne chitash shta ja pishem.
kazem, kada budu na isteku, pa ako i zablokiraju naloge, nece biti neke shtete, otvorish nove i po zelju demoe na njih i terash dalje.
jedino ostaje nepoznanica da mozda u sluchaju blokade naloga, IP ostaje trajno obelezena/banovana....
ja mislim da ti ne chitash shta ja pishem.
kazem, kada budu na isteku, pa ako i zablokiraju naloge, nece biti neke shtete, otvorish nove i po zelju demoe na njih i terash dalje.
jedino ostaje nepoznanica da mozda u sluchaju blokade naloga, IP ostaje trajno obelezena/banovana....
AJMO dobrovoljac da proba 8 naloga sa demo na jednu ip adresu:wave::whip:
Demiose sedi 1, skidaj taj rudarski shlem i sedaj ispred kompa da citas thread ponovo, dobices cusku ako budes pitao jos nesto 🙂. Opasni ovi novopoceni rudari, a nisu znali sta je mining kada si ti pokrenuo prvi temu o BTC-u....
Meni su svi nalozi sada u blokadi. Odustajem od ovoga, necu vise da se mlatim.
ako dovoljno puta pokusate proradice sigurno 🙂
+1 Evo i ja potvrdjujem da je usb modem pogresna varijanta, konkretno sam na telenoru i stalno se diskonektuje i menja IP -a opseg ip adresa je ionako mali.Očigledno vam te vip/mts/telenor varijante ne funkcionišu...
Ja sam verifikovao 3 naloga (kupio demo) na IP-u koji je ranije bio banovan i radi bez problema vec treći dan.Nije mi samo jasno ako ti se pod demo nalogom promeni ip adresa da li ces popit ban?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari