Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam banovan isplatio sam pola euro jutros
inace kopam sa guiminer ali probao sam i sa cgminer isto daje oko 0.02 na jedan sat , a WU je 105 ako nesto znaci , ostavicu ovako do vecaras i ako se ne popravi nista idem shutdown. Lepo je bilo dok je trajalo sa onim starim nalozima

ako se ne popravi kad bude presjek iza 23h onda kreiraj 4 nova naloga i pusti jedan po jedan kao sto sam gore opisao.
Svu snagu grafike pustis na jedan nalog, pa ugasis miner, pa pokrenes drugi, pa opet ugasis, pa tako i treci i cetvrti.
Karta ce nabiti hash, statistika ce pokazati visok hash i kopace na svakom nalogu ko ludo samo isprati ovo sto sam ti napisao.

ako se ne popravi kad bude presjek iza 23h onda kreiraj 4 nova naloga i pusti jedan po jedan kao sto sam gore opisao.
Svu snagu grafike pustis na jedan nalog, pa ugasis miner, pa pokrenes drugi, pa opet ugasis, pa tako i treci i cetvrti.
Karta ce nabiti hash, statistika ce pokazati visok hash i kopace na svakom nalogu ko ludo samo isprati ovo sto sam ti napisao.
bas tako sam i radio do sad zato i me cudi ovo sad.Evo imam i jedan stari nalog nije jos uhvatio limit od 10e i na njega je isto brzina od 115-120 pa fino isplacuje za 12 sati vise od 0.5e.

Prilozi

• Screenshot - 26.11.jpg
    Screenshot - 26.11.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 105
bas tako sam i radio do sad zato i me cudi ovo sad.Evo imam i jedan stari nalog nije jos uhvatio limit od 10e i na njega je isto brzina od 115-120 pa fino isplacuje za 12 sati vise od 0.5e.

E ako si sve ovako uradio onda def. nesto nije uredu! nesto se s tim novim nalozima zaglupilo.
Sacekaj do ponoci pa vidi hoce li se podici hash ako ostane isto oprobaj opet kreirati naloge nema ti druge.
Mrdali se imalo ovaj curent hashrate ovo 0.049904 ili stoji zakucano od kako si kreirao nalog?

Poslednja izmena:
Na ovaj nacin karte ce da zakucaju hash, a u slucaju da samo startate sve 4 naloga zajedno moze se desit da vam se prepolovi hash i onda treba vremena da statistika odradi svoje tj. da se brzina u mineru poklopi sa brzinom na statsitici.
Nadam se da ste shvatili.

Gde mislis da ce da se prepolovi hash - u statistici na sajtu? Npr, ako pustis 280X sa recimo 720 KH/s, hoces da kazes da ce statistika ako se puste odmah 4 karte prikazivati 90 umesto 180 i da ce joj trebati vremena da stigne do 180?

Gde mislis da ce da se prepolovi hash - u statistici na sajtu? Npr, ako pustis 280X sa recimo 720 KH/s, hoces da kazes da ce statistika ako se puste odmah 4 karte prikazivati 90 umesto 180 i da ce joj trebati vremena da stigne do 180?

Da zna se desiti kad se pustaju novi nalozi, ali nije nikakvo pravilo. Moze da ti iz prve sve 4 naloga bace na statistici koliko i u mineru.
Mada koliko vidim od jutros ima neki izmjena sa statistikom, recimo ugasen miner statistika i dalje zakucana nece da vrati hash na 0.000000
Oprez ko ima staticku ip i mjenja naloge zbog ovoga mozda moze da se dobije ban.

Poslednja izmena:
Da potvrdim samo sto Goldi prica, prilikom poslednjeg kreiranja naloga 750 ti karta je po statistici radila na 140, posle 12 sati povecalo se na 230...

I ja potvrdjujem problem sa statistikom. Pokrenut nalog sa 7950 baca 267kh/s na sajtu 0.24mh/s, pojačao nalog sa 5850 (još 260kh/s čisto experimenta radi) i držao tako 1 sat, medjutim na sajtu stoji samo 0.26mh/s a trebalo bi bar 0.5mh/s....naravno 5850 odmah OFF ...malo zbog statistike malo zbog peglanja FC4 😀

Poslednja izmena:
I ja potvrdjujem problem sa statistikom. Pokrenut nalog sa 7950 baca 267kh/s na sajtu 0.24mh/s, pojačao nalog sa 5850 (još 260kh/s čisto experimenta radi) i držao tako 1 sat, medjutim na sajtu stoji samo 0.26mh/s a trebalo bi bar 0.5mh/s....naravno 5850 odmah OFF ...malo zbog statistike malo zbog peglanja FC4 😀

Pa meni je trebalo 5h da dođe onih 10 mh/s i pokazuje ttočno na njihovoj statistici...kasne punooo

Prepaid kartica? Ja sam na telenoru aktivirao klik i nek pegla, za dan i po potrosio je 18MB.

Ako je ovo tačno odo ja da spavam, proveriću i pokrenuti ujutro, ne mogu da čekam 5-6 (ili više) sati da se smanji na 0...😛

ja mogu da potvrdim da je tačno
kada sam prebacio karticu da kopa sa jednog naloga na dva, duuugo vremena (skoro ceo dan) mu je trablo da smanji Khs duplo kako treba da bude.. naravno za sve to vreme kapljalo kao da je stvaran Khs 😉
razmišljam sada da odradim sutra sa dva podelu na 4 naloga po kartici xe xe 😉 samo boojim se da me ne banuju il nešto.. možda bolje ne biti gramziv... ne bi da se cimam sa tim IP-jima preterano.. vreme je novac.

Kod mene nista se nije promenilo, sad cu napraviti nova 3 naloga pa cu vam javiti kako je

koliko vam kosta ta mts pripejd internet kartica od 4gb?

ako je to za Kh tacno, mozda pustis jedan cpu na 4 naloga, po jedno jezgro, a grafika da sara na ta 4 naloga? bilo je price o tome ali nisam ukapirao da li to radi ili ne

***a meni blokirana stara i nova ip...sinoć otvorio nova 4 naloga sa stare IP i čekao da se poravnaju nule na prethodna 4. Pošto nisam to dočekao danas promenim IP i pokrenem ta nova 4 koja sam otvorio sa stare ip i sad vidim da sam popio ban na obe IP i na svim nalozima (8) :S:

ima li neko iskustva sa vipom...nabavio sam usb modem ...al kartica iskljucena ...dve-tri godine nije koriscena....dali moram do poslovnice da kupim posebnu karticu za usb modem i li mogu da kupim i na trafici obicnu ....citam za 300 din 300mb....da upregnem trecu mahinu 🙂

@karanovicz
Bice da si prebacio 10 komada sa stare IP...koja ti ovo tura naloga, druga ili treca?

Ja sam napravio sad novi nalog sa druge IP adrese ali opet isto sr***e , proslo je vise od pola sata a ne daje nista plus pojacao sam hash na 350kh/s na tom nalogu :wall:
@goldi druze izgleda nista ne ce biti od daljih donacije

Prilozi

• Screenshot - 26.11.jpg
    Screenshot - 26.11.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
u je, znaci mts pripejd da se uzima, najjeftiniji su

-----

znaci imaju neki bug mozda za hash? verovatno nesto cackaju oko sistema, kad proradi videcemo sta su izmenili, nego jel uspeo neko da povuce duple doge?

Poslednja izmena:
@karanovicz
Bice da si prebacio 10 komada sa stare IP...koja ti ovo tura naloga, druga ili treca?

2 tura od 4 komada (ukupno 8)...lepo je pisalo da to ne može, da ide ban al sam smetnuo s uma...sad smo apsolvirali: otvaranje naloga sa jedne IP a kopanje na tim nalozima sa druge IP definitivno dobija ban 😀

Poslednja izmena:
2 tura od 4 komada (ukupno 8)...lepo je pisalo da to ne može, da ide ban al sam smetnuo s uma...sad smo apsolvirali: otvaranje naloga sa jedne IP a kopanje na tim nalozima sa druge IP definitivno dobija ban 😀

Otvaranje naloga na cointellectu sa jedne ip adrese a ako pustis kopanje sa druge sledi ban... ako si na to mislio... nije tacno.
Ja sam 8 naloga otvorio sa jedne ip adrese a sa druge dve rudare po 4 naloga.

Otvaranje naloga na cointellectu sa jedne ip adrese a ako pustis kopanje sa druge sledi ban... ako si na to mislio... nije tacno.
Ja sam 8 naloga otvorio sa jedne ip adrese a sa druge dve rudare po 4 naloga.

e ***a...kako nije tačno kad sam ja popio ban...do sada sam imao samo 4 naloga na jednoj adresi...došao do limita i otvorio (sa te IP) nova 4, promenio IP počeo kopanje (na 4 nova naloga) i nakon par sati popio ban...

Kako sad to, ja sam brdo naloga otvarao sa Tor adresa, a kopao sa ADSL-a.

Pa normalno je da se stalno menja ip adresa, ako je dinamička. Kod nekih provajdera to se dešava na dnevnom nivou. To ne utiče na kopanje ovoga.

Ja sam napravio sad novi nalog sa druge IP adrese ali opet isto sr***e , proslo je vise od pola sata a ne daje nista plus pojacao sam hash na 350kh/s na tom nalogu :wall:
@goldi druze izgleda nista ne ce biti od daljih donacije

Pokreni opet iza ponoci mozda ce se srediti statistika nesto su sigurno cackali pojavili su se razni problemi. Malo strpljenja dok skontamo kako dalje 😉 ako imas stari nalog na kome ti je sve radilo pokreni tamo kartu pa vidi kako baca, mozda se ovaj problem javlja samo na novonastalim nalozima.

Prija se moglo otvorit 8 naloga sa jedne ip, kopat na 4 naloga - promjenit ip i kopat na preostala 4 naloga nije bilo nikakvi problema izgleda da su se pravila tu promjenila ako je sudit po ovome sto pise @karanovicz

Poslednja izmena:
do sada sam imao samo 4 naloga na jednoj adresi...došao do limita i otvorio (sa te IP) nova 4, promenio IP počeo kopanje (na 4 nova naloga) i nakon par sati popio ban...

Ovo je ključno, dakle kada se dođe do limita zaboravite na tu adresu za bilo šta, sigurnije je otvaranje novih preko tor-a.

ima li neko iskustva sa vipom...nabavio sam usb modem ...al kartica iskljucena ...dve-tri godine nije koriscena....dali moram do poslovnice da kupim posebnu karticu za usb modem i li mogu da kupim i na trafici obicnu ....citam za 300 din 300mb....da upregnem trecu mahinu 🙂

pomoc? neko?

Ja mogu da potvrdim da se za otvaranje na jednoj, a kopanje na drugoj IP adresi ne dobija ban...sinoc odradio 6 naloga sa jedne adrese i pustio 4 da kopaju na drugoj i sve ok...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno