Ja mogu da potvrdim da se za otvaranje na jednoj, a kopanje na drugoj IP adresi ne dobija ban...sinoc odradio 6 naloga sa jedne adrese i pustio 4 da kopaju na drugoj i sve ok...
pa ta ti je istekla ako nije radila 2 god, mozes i sa karticom sa trafike a mozes i sa karticom za internet, valjda ti je jeftinija internet kartica? internet kartica ti je ista kao i obicna kartica
a internet kartica nemoze da se kupi na trafici ...ili gresim?mozes da stavis i tvoju karticu koju koristis ako imas besplatne megabajte, ali opet mislim da je najbolje/najisplativije internet karticu da uzmes
ima li neko iskustva sa vipom...nabavio sam usb modem ...al kartica iskljucena ...dve-tri godine nije koriscena....dali moram do poslovnice da kupim posebnu karticu za usb modem i li mogu da kupim i na trafici obicnu ....citam za 300 din 300mb....da upregnem trecu mahinu 🙂
a internet kartica nemoze da se kupi na trafici ...ili gresim?
Dali si siguran da ti treba internet kartica? Aj, treba ti nesto MB dok otvoris naloge ali samo rudarenje smesno trosi. Ja sam uzeo obicnu karticu 063 i aktivirao sam klik tarifni dodatak. 195din je 200MB za mesec dana. Kada istosis sve megabajte imas 64kb/s do kraja meseca. To je dovoljno za mining. Meni ta varijanta skroz odgovara, ne znam drugi sta koriste. Doduse ja ne koristim stick vec usb tethering na telefonu.
Dali si siguran da ti treba internet kartica? Aj, treba ti nesto MB dok otvoris naloge ali samo rudarenje smesno trosi. Ja sam uzeo obicnu karticu 063 i aktivirao sam klik tarifni dodatak. 195din je 200MB za mesec dana. Kada istosis sve megabajte imas 64kb/s do kraja meseca. To je dovoljno za mining. Meni ta varijanta skroz odgovara, ne znam drugi sta koriste. Doduse ja ne koristim stick vec usb tethering na telefonu.
a internet kartica nemoze da se kupi na trafici ...ili gresim?
Vec sam pisao, nisi dobro pazio na casu 🙂
Evo ponovo, ja koristim neku prastaru plocu S939 i u njoj je neki dual Athlon, mislim 3200 ali nisam siguran a nije ni preterano bitno.
Ima 2GB memorije, DDR1 (2x1GB), hard neko star 20 godina od 20GB i ubodenu jedna MSI TF 280 karta.
Sto se poptrosnje tice trosi iz zida 70w kada se ukljuci racunar. Kada se pusti 4 minera na toj jednoj kartici onda iz zida vuce 280-290w.
Kartica radi na 1040/1400/956mV. Win7 x64 sa drajverom 14.4.
Nije Ok. Meni 1.32-1.34e dnevno. Kako god da okrenes bez 1.25e nije dobro. Pogledaj dali imas veliki stale ili mozda HW errore, ili ti je mozda net zezao.Nesicu hoce te ko ..... 🙂
Bravo Saj druze, pustaj dok radi ovo...
Jedno pitanje sa sve a i za tebe Saj...
Danas zarada po nalogu ( 4 naloga na 2x280x) 1.37e po nalogu (samo karte, bez inv kodova)
Dok sa 2x msi 7950 oko 1.05e po nalogu...
Da li je ovo ok za 7950 karte?
Nije Ok. Meni 1.32-1.34e dnevno. Kako god da okrenes bez 1.25e nije dobro. Pogledaj dali imas veliki stale ili mozda HW errore, ili ti je mozda net zezao.
Na masini sa tetheringom 2.44-2.46e za 46h. Za nijansu je manje, kapiram da je malo veci stale na mobilnom netu ali i dalje je to minimum oko 1.25e po nalogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari