Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ta ti je istekla ako nije radila 2 god, mozes i sa karticom sa trafike a mozes i sa karticom za internet, valjda ti je jeftinija internet kartica? internet kartica ti je ista kao i obicna kartica

Ljudi ne znam šta da kažem, možda od danas ne važi više to pravilo...sad sam promenio IP i otvorio nova 4 naloga pa ćemo videti da nije do mene nešto....
edit:
čak nisam ni pristupao (logovao) starim nalozima sa nove IP...ne znam kako su onda povezali te 2 IP jer su obe navedene u ban infou...

Poslednja izmena:
pa ta ti je istekla ako nije radila 2 god, mozes i sa karticom sa trafike a mozes i sa karticom za internet, valjda ti je jeftinija internet kartica? internet kartica ti je ista kao i obicna kartica

znaci ipajk moram do poslovnice po internet karticu

mozes da stavis i tvoju karticu koju koristis ako imas besplatne megabajte, ali opet mislim da je najbolje/najisplativije internet karticu da uzmes

mozes da stavis i tvoju karticu koju koristis ako imas besplatne megabajte, ali opet mislim da je najbolje/najisplativije internet karticu da uzmes
a internet kartica nemoze da se kupi na trafici ...ili gresim?

ima li neko iskustva sa vipom...nabavio sam usb modem ...al kartica iskljucena ...dve-tri godine nije koriscena....dali moram do poslovnice da kupim posebnu karticu za usb modem i li mogu da kupim i na trafici obicnu ....citam za 300 din 300mb....da upregnem trecu mahinu 🙂

Na MTSu ne moze obicna kartica u modem, probao i ne radi, kad sam pitao zasto rekli mi da su "drugacija podesavanja"..
za vip ne znam, ali je verovatno slicno. Internet karticu moras u poslovnici, traze ti licnu kartu...

Dali si siguran da ti treba internet kartica? Aj, treba ti nesto MB dok otvoris naloge ali samo rudarenje smesno trosi. Ja sam uzeo obicnu karticu 063 i aktivirao sam klik tarifni dodatak. 195din je 200MB za mesec dana. Kada istosis sve megabajte imas 64kb/s do kraja meseca. To je dovoljno za mining. Meni ta varijanta skroz odgovara, ne znam drugi sta koriste. Doduse ja ne koristim stick vec usb tethering na telefonu.

Dali si siguran da ti treba internet kartica? Aj, treba ti nesto MB dok otvoris naloge ali samo rudarenje smesno trosi. Ja sam uzeo obicnu karticu 063 i aktivirao sam klik tarifni dodatak. 195din je 200MB za mesec dana. Kada istosis sve megabajte imas 64kb/s do kraja meseca. To je dovoljno za mining. Meni ta varijanta skroz odgovara, ne znam drugi sta koriste. Doduse ja ne koristim stick vec usb tethering na telefonu.

Pustena 4 naloga na ovu foru. 😉

Ovo meni radi vec nedelju dana preko usb modema, uz jedno pucanje neta. Prepaid Telenor, ovde se kaci na edge, samo me zanima da li ce sutra uspeti da promeni ip adresu kada ga budem resetovao 🙂 Ionako moram da kupim jos par komada 😀

Poslednja izmena:

Retko ces naci tolko snabdevenu trafiku.
Proveri da li ti je modem odkljucan, odnosno dal moze i za druge mreze.
MTS nisu imali kod mene pa sam uzeo telenor 500 din, 1gb za mesec dana.
Mislim da moze i obicna kartica ali ti je ovo lakse i jeftinije a i prepaid je, pa kad ovo prodje (pu pu daleko bilo) samo izvadis i bacis.

telenor 3g net menja IP bez problema, ja resetujem komp...i dok podigne sistem eto vec nove adrese 🙂

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa verifikacijom adresa?
Evo sad sam kreirao novi set od 4 naloga ali nisam dobio ni jedan verifikacioni mail.
Jel bese moze da se podize lova i bez verifikacije ili mora verifikacija?

moze bez, mozda nisi uneo dobar email?

imam i ja telenor ali vidim da sam se zaebo u kupovini kod mts-a ima vise za manje para

Ma dobar je email ali jednostavno server ne salje poruku za konfirmaciju.
Ali ako to nije obavezno zasto uopste to radim 🙂

proverite naloge, mene sad gde sam poslednje povlacenje uradio castili duplom danasnjom zaradom, samo da proverim da li sam povukao juce sve sto sam iskopao

sad gledam istoriju povlacenja na nalogu i svuda pise da sam povlacio normalno za 1 dan koliko treba, i jedan dan sam preskocio, sad cu da proverim na kreptsi sta kaze istorija, mozda sam se ja istripovao, umor

Manje vina, manje vina 🙂
Moj tethering radi kao satic. Sutra pustam i trecu masinu da sljaka preko usb-a.
BTW, potrosnja je smesna, za 2 dana kopanja potrosio sam 21MB i za povlacenje novcica potrosio sam 4.8MB.

Nesicu hoce te ko ..... 🙂

Bravo Saj druze, pustaj dok radi ovo...

Jedno pitanje sa sve a i za tebe Saj...

Danas zarada po nalogu ( 4 naloga na 2x280x) 1.37e po nalogu (samo karte, bez inv kodova)

Dok sa 2x msi 7950 oko 1.05e po nalogu...
Da li je ovo ok za 7950 karte?

Moze li neko da potvrdi da li je moguce kopati sa vise verifikovanih naloga (npr 2,3,4 demoa) na istoj IP adresi, tj da li ce to dovesti do banovanja il jok?

sad gledah, i nista nisam dobio, jedan dan sam preskocio u podizanju i to je to, sve je ok, nesto sam se zbunio izgleda

edit/:
cacanin ipak me nece 😛

Zadrzao sam komp koji je na servisu kod mene,neispravna ram memorija i sistem ,nema kintu decko da kupi drugu ceka platu .a ja slucajno imam stap od 2gb 😀 dignut sistem izvadjeno iz prasine lc 6650gp3 prebaceni cgmineri gotovi bat fajlovi,samo sutra da uzmem karticu i napravim 4nova naloga i izmenim adrese i treca masina se pusta u rad ,danasnja zarada na 8naloga sa 4x280x 0.048 btc,kupio sam nesto preko 5ltc 🙂 malo li je ,hvala na savetima zakljucan je usb,kupicu za 300din,karticu sa 300mb sutra

Danas zarada na 270kh po nalogu. 1.35e na jednom nalogu sam dobio prvi put vise od 1.49999e bacio 2.1e na koju foru neam pojma al se ne zalim 🙂

Vec sam pisao, nisi dobro pazio na casu 🙂
Evo ponovo, ja koristim neku prastaru plocu S939 i u njoj je neki dual Athlon, mislim 3200 ali nisam siguran a nije ni preterano bitno.
Ima 2GB memorije, DDR1 (2x1GB), hard neko star 20 godina od 20GB i ubodenu jedna MSI TF 280 karta.

Sto se poptrosnje tice trosi iz zida 70w kada se ukljuci racunar. Kada se pusti 4 minera na toj jednoj kartici onda iz zida vuce 280-290w.
Kartica radi na 1040/1400/956mV. Win7 x64 sa drajverom 14.4.

Oduvao sam i ja prasinu sa jedne slicne konfiguracije, Prescott 3.0, ploca ima jedan x16 PCI-e slot i jedan x1, samo sto imam samo 2x512 MB RAM-a. To je izgleda bas usko grlo, jer single karta u sistemu ne moze da ide preko 150 KHs, sve preko I 11 baca hardware errore. Doduse, opusteno moze da se deli na 3 naloga po 50. 😀

Da mi je neko pricao pre xy godina kada sam prodavao poslednji stap DDR1 memorije da cu je ponovo kupovati u 2014. godini ne bih mu verovao. 😀

Nesicu hoce te ko ..... 🙂

Bravo Saj druze, pustaj dok radi ovo...

Jedno pitanje sa sve a i za tebe Saj...

Danas zarada po nalogu ( 4 naloga na 2x280x) 1.37e po nalogu (samo karte, bez inv kodova)

Dok sa 2x msi 7950 oko 1.05e po nalogu...
Da li je ovo ok za 7950 karte?
Nije Ok. Meni 1.32-1.34e dnevno. Kako god da okrenes bez 1.25e nije dobro. Pogledaj dali imas veliki stale ili mozda HW errore, ili ti je mozda net zezao.
Na masini sa tetheringom 2.44-2.46e za 46h. Za nijansu je manje, kapiram da je malo veci stale na mobilnom netu ali i dalje je to minimum oko 1.25e po nalogu.

Nije Ok. Meni 1.32-1.34e dnevno. Kako god da okrenes bez 1.25e nije dobro. Pogledaj dali imas veliki stale ili mozda HW errore, ili ti je mozda net zezao.
Na masini sa tetheringom 2.44-2.46e za 46h. Za nijansu je manje, kapiram da je malo veci stale na mobilnom netu ali i dalje je to minimum oko 1.25e po nalogu.

Ima od 3-4% R serova kao i malo HW erora...

Koja su ti podesavanja, bat?

Upravo otvorio 4 naloga sa jednog IP-a i odmah pustio 4 minera... popio sam ban.
Pojma nemam gde sam pogrešio ali sam fino popizdeo jer potroših sat vremena uzalud.

Sve sam išao po pravilima... jedino nisam verifikovao email adrese i otvarao sam odmah jedan nalog za drugim i pustio sva 4 u skoro isto vreme.

😡

Nov IP? Ja uvek proverim nakon prvog napravljenog naloga da li mi vec izbacuje ban na collect.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno