Šta je novo?

Kojntelekt

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sam ja razumio 10€ ukupne zarade kad dostignes sve sto ti ostane preko 10€ ostaje zarobljeno dok se ne verifikujes ili kupis taj demo.
Znaci kad dodjes do 9€ pravis drugi nalog i vozi :D jedan dan sjednse napravis 20 naloga i vozi naredni 10 dana :D
Mozda nesto i promjene ko ce znati ma dok je ovako dobro je samo da ne bude gore :D

10e na nalogu u tom trenutku ili ukupno 10e iskopano na tom nalogu....moze malo pojasnjenje tih 10e...hvala

10 eura iskopanih do tada od otvaranja naloga do tog trenutka.Primer , dnevna zarada 1.1 , devetog dana pokupis zaradu I otvaras drugi nalog.Nisam siguran I nisam ispratio da li se u tih 10 eura racuna zarada I od affilieta.

Previse dobro, da bi bilo prosto...uvek neka zackoljica....Na kraju cu umati milion mail-ova...

Pa 99% ulazi zarada i od referala znaci ukupna zarada. Manje vise svaka grafika zaradi izmedju 1-1,5€ na dan nije ni bitno na kojim taktovima radi bitno je samo da je prikljucena na nalog.
Ko ima recimo 10 grafika otvori 10 naloga i miran je najmanje 7 dana.
Racunica : 10 grafika zaradi 10€ na dan ili vise za 7 dana 70€ ili vise ja mislim da nije problem ostaviti 1h vremena svake sedmice i otvorit 10 naloga.
Ko ima vise grafika logicno trebace mu vise naloga i vremena da otvori te naloge ali bgmi vise ce i zaradit ako ima vise grafika.
Ko ima recimo 4 grafike nije uopste problem otvorit 4 naloga u sedmici.
Ko kopa sa procesorima treba mu dugo da nakopa 10€ po nalogu

Poslednja izmena:
Ma nije problem, ali pitanje kada ce blokirati pravljenje naloga ili neka slicna fora...nije meni problem da napravim 4-5 novih naloga...ali se pitam koliko dugo ce ovo trajati...Ako je admin iole vican svom poslu, nece dugo...

Ma to se moze blokirati vrlo lako ima vise nacina, ali ja nesto mislim ako zabrane ove duple naloge ljudi ce im otici, moce da zatvore nece oni to bas tako lako ograniciti na neki nacin oni od ovoga imaju zaradu moje misljenje je da ovde ljudi koji dodju sa asic uredjajima gube puno daju ogromnu snagu ne dobivaju nista, a mi koji dodjemo sa 10kh/s zaradimo nesto-zaradimo vise nego da bilo sta drugo kopamo, nama daju njima uzimaju mozda su u toj racunici oni dobri.

Dok ovako radi super je sto se tice mene nek nista ne diraju sve fercera dodjemi da ih pohvalim jednim E-mailom hahaha XD

Edit: da javim jedna grafika na 2 naloga daje nesto vise nego kad radi na jednom nalogu, ali zarada je minimalna mislim da se ne isplati otvarat 2 naloga za jednu kartu.
Mozda ove jace karte tipa R9 290X ili 280x mozda one da se postave na 2 naloga daju vise, ove slabije nemaju neki benefit ako se puste na 2 naloga

Poslednja izmena:
Ne kapiram kako pustiš jednu grafiku dva puta da kopa u isto vreme?

Ma to se moze blokirati vrlo lako ima vise nacina, ali ja nesto mislim ako zabrane ove duple naloge ljudi ce im otici, moce da zatvore nece oni to bas tako lako ograniciti na neki nacin oni od ovoga imaju zaradu moje misljenje je da ovde ljudi koji dodju sa asic uredjajima gube puno daju ogromnu snagu ne dobivaju nista, a mi koji dodjemo sa 10kh/s zaradimo nesto-zaradimo vise nego da bilo sta drugo kopamo, nama daju njima uzimaju mozda su u toj racunici oni dobri.

Dok ovako radi super je sto se tice mene nek nista ne diraju sve fercera dodjemi da ih pohvalim jednim E-mailom hahaha XD

Edit: da javim jedna grafika na 2 naloga daje nesto vise nego kad radi na jednom nalogu, ali zarada je minimalna mislim da se ne isplati otvarat 2 naloga za jednu kartu.
Mozda ove jace karte tipa R9 290X ili 280x mozda one da se postave na 2 naloga daju vise, ove slabije nemaju neki benefit ako se puste na 2 naloga

Dok sam koristio vise naloga sa iste ip adrese , 3 naloga na cpu (core-ovi 16+2+2) je donosilo 0.5+0.2+0.2, sada na jednom nalogu 20 core-ova donosi 0.7 dnevno

dva razlicita bat.fila za cgminer ili u dva foldera 2 cgminera I 2 bat filea

Puno jednostavnije ja skinuo alpha guiminer scrypt samo napravim drugi worker kliknem start i radi jedna karta na dva naloga, ali sa slabijim kartama nema neke koristi sad kako jace karte funkcionisu probajte koliko god da je zarada ako je veca dobro je dosla.
Ma malo to 20 jezgri samo 0.7 dnevno, napravi 20 naloga imaces dnevnu zaradu oko 5€ mozda malo manje zavisno od snage po jezgru.
Napravi sto vise naloga kad imas toliko jezgri pusti neku grafiku da seta po tim nalozima da digne hash rate i zarada ima da ode do 8€ sa tih 20 jezgri oprobaj pa ces vidjeti da se isplati.

Nesto razmisljam na glas, na kraju ce ovde da ispadne da oni ne mere snagu kojom kopas, nego po nekoj formuli ti placaju...a tvoju snagu prodaju drugima i uzimaju btc i lovu i njima lepo...

Puno jednostavnije ja skinuo alpha guiminer scrypt samo napravim drugi worker kliknem start i radi jedna karta na dva naloga, ali sa slabijim kartama nema neke koristi sad kako jace karte funkcionisu probajte koliko god da je zarada ako je veca dobro je dosla.
Ma malo to 20 jezgri samo 0.7 dnevno, napravi 20 naloga imaces dnevnu zaradu oko 5€ mozda malo manje zavisno od snage po jezgru.
Napravi sto vise naloga kad imas toliko jezgri pusti neku grafiku da seta po tim nalozima da digne hash rate i zarada ima da ode do 8€ sa tih 20 jezgri oprobaj pa ces vidjeti da se isplati.
Radio to dok se nije desilo ono pred kraj meseca kada su nam oteli zaradu par dana , od tada sam izmenio sve ip-jeve gde sam mogao , napravio sve nove jedan nalog=jedan ip I zadovoljan sa svojih 25-30 dnevno(kad bi potrajalo).Ako ovo potraje jos nedelju dana a vama ne gase te naloge sa istih ip-jeva , pravim I ja dalje:)

Nesto razmisljam na glas, na kraju ce ovde da ispadne da oni ne mere snagu kojom kopas, nego po nekoj formuli ti placaju...a tvoju snagu prodaju drugima i uzimaju btc i lovu i njima lepo...

Koliko sam ja provalio ,uvek u danima kada je btc skakao dosta , zarada je bila manja

A jel saljete kerove prilikom isplate na jednu adresu sa svih naloga ili saljete na vise menjacnica...tj.na vise adresa...Dzabe vise naloga, ako koriste manuelno potvrdjivanje isplate, (tj.dugo se ceka na potvrdu,zato i mislim da je manual) izvalice kad-tad kad im se ponovi ista adresa vise puta...ima ovde mnogo stvari na koje treba obratiti paznju...A koliko vidim 80% snage im je rasprodato...Sta mislite cija je to snaga....

Poslednja izmena:
A jel saljete kerove prilikom isplate na jednu adresu sa svih naloga ili saljete na vise menjacnica...tj.na vise adresa...Dzabe vise naloga, ako koriste manuelno potvrdjivanje isplate, (tj.dugo se ceka na potvrdu,zato i mislim da je manual) izvalice kad-tad kad im se ponovi ista adresa vise puta...ima ovde mnogo stvari na koje treba obratiti paznju...A koliko vidim 80% snage im je rasprodato...Sta mislite cija je to snaga....
ja za svaki nalog posebna adresa

mislio sam da 2 jezgra atlona kopaju na razlicitim nalozima ali je problem sto sa -t 1 komandom aktivira uvek isto jezgro. Da li postoji komanda u mineru da radi jezgro koje se obelezi?
atlon.jpg

@goldi nije stvar u tome da rade 2 jezgra nego da radi jezgro #1 na prvom nalogu zatim jezgro #2 na drugom nalogu itd. a sa ovom komandom -t program automaski aktivira uvek prvo jezgro #1

edit: dajte ljudi podesavanja za 5970 da vidimo koliko moze evra da izvuce :)

Jedan predlog moderatu: podesi ovu temu da bude vidljiva samo clanovima inace cemu diskrecija ako moze bilo ko ovo da cita neprijavljen...

Poslednja izmena:
Na cryptsiju mozes generisati vise dogecoin adresa i svaka radi provjereno.
Znaci posaljes sa jednog naloga na cryptsy dogecoin adresu, generises novu staru spasis u neki text document onda posaljes na novu, pa kad stigne opet genersis novu i tako koliko ti treba sve radi provjereno na jedan ti nalog stignu svi dogecoini na cryptsy a sve ti razlicite dogecoin adrese.
Meni je juce isplata stigla ma za 10min jutros je mozda trajalo max 30min i doge legle na cryptsy probao sam juce i na bitrex poslat i tamo je stiglo brzo max 15 minuta.
Sto se tice isplate zadnja 3 dana ide sve glatko bar meni ja ujutro kad ustanem isprebacam na cryptsy.

@shaolin stavi -t 2 ako ces da ti na jednom nalogu rade 2 jezgre.

Poslednja izmena:
@shaolin_RS Ma pusti samo tu 5970 da kopa, nebitna snaga...samo napravi nalog za nju i cepaj

A koliko mora da se saceka da bi izvrsio isplatu? Ja ne uspevam da kupim DOGE. Kopam vec 24h i izbacuje mi sledece(Please fix the following input errors:Amount exceeds your balance). Imam eurice, ali nista na live balance, samo sta sam danas zaradio.

pa zasada moze jedino kao lopata ili monero, treba mi link za proveren cgminer i podesavanja probao sam 500/500 cgminer 3.7.2 samo da crni ekran u konzoli i nista se desava. probao sam manji i, izbacio tc w menjao nista isto uvek. AB vidi kao 3 i 4 kartu. Problem je sto on zeza prvu i drugu kartu 270x menja im gpu/mem a ne bi trebao da ih dira posto one vec rade monero za njih treba da izbaci off off.
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u 0b573098dede65f0 --no-submit-stale -d 2,3 -I 11 -g 1 --thread-concurrency 4000 --lookup-gap 0 -w 256 --gpu-engine 500 --gpu-memclock 500 --gpu-powertune 0
pause

edit: mineri na atlonu slabo rade nema racuna skoro, MSI 750ti TF 1200/5400 gpu/mem temp 42 stepena vent minimum 32% za sat vremena 0.05 evra

@va_milos u ponoc prebace na balance i mozes da povuces na neki dogde nalog a do ujutru legnu kerovi de treba, sa vise naloga nemojte da zeznete povlacenje na pogresan dodge nalog preklopice se i provalice najbolje zapisite na papir dodge nalog pored email naloga

@goldi to zaboravi taj guiminer ima malware necu da ga stavljam, sto se tice atlona mozda i moze meni je iskopalo jedno jezgro 0,1185e za dan i 20 byc. Problem je sto nema komande kod toga byc da se obeleze aktivna jezgra. Sada su 3 jezgra poduplana od 4 i minerd i byc zajedno

Poslednja izmena:
@vladanr posto kopas vec duzi period jel se ikad desilo da si poslao doge a da ti nisu stigle, ili da su te pokrali na neki drugi nacin, ili recimo da kopas noc da ti nista ne stigne u balalnce kakva si imao iskustva u ti neki 20-dan dana sto si kopao ovde?

@shaolin jesi li probao ovo da s guiminerom pustis tu HD5970
https://bitcointalk.org/index.php?topic=150331.0
Athlon jezgro gura oko 0.01/po satu naravno jedno jezgro po nalogu da ne bude zabune ako imas athlon sa 4 jezgra na 4 naloga ukupna zarada po satu 0.04€ trebao bi taj athlon blizu 1€ za 24h da zaradi ako bude sve ferceralo bez prekida 24h.
Znaci ta gtx750ti moze 1.2€ na dan to je neki prosjek za sve grafike krece se od 1€ za najslabije grafike do 1.5€ za ove jace.

Fx 8320 ili neki I7 trebao bi oko 2€ na dan sto je vise nego jedna R9 280X
E sad za i7 ili FX procesor treba 8 naloga dok za R9 280X treba jedan nalog ali apsurdno je FX daje ukupan hash oko 60kh/s dok R9 280X lupa od 600kh/s pa gore zavisno od podesavanja i opet procesor sa 10 puta manjim hashom daje vise totalno totalno ne shvatljivo ali istinito.

Poslednja izmena:
A koliko mora da se saceka da bi izvrsio isplatu? Ja ne uspevam da kupim DOGE. Kopam vec 24h i izbacuje mi sledece(Please fix the following input errors:Amount exceeds your balance). Imam eurice, ali nista na live balance, samo sta sam danas zaradio.
u 23h prave presek , danas do 23h mozes da pokupis samo ono sto ti u stats stoji da si juce iskopao

@vladanr posto kopas vec duzi period jel se ikad desilo da si poslao doge a da ti nisu stigle, ili da su te pokrali na neki drugi nacin, ili recimo da kopas noc da ti nista ne stigne u balalnce kakva si imao iskustva u ti neki 20-dan dana sto si kopao ovde?
nikad se nije desilo da sam povukao a da nije stiglo , citao sam po drugim forumima da se ljudima desavalo pa su se zalili supportu I resavali su im.Vec sam pisao da su pred kraj oktobra-pocetak novembra par dana oteli zaradu, bukvalno ceo dan na webu najnormalije je kucalo kada gledas u stat , a uvece kada su pravili presek , nestane zarada I ostave ti 0.0001.
uglavnom ako preko dana povlacis stize za minut do 15 max , a ako povlacis posle preseka tj. 23h , ume da kasni I do 4-5h, tipa sinoc povukao 5 naloga oko pola 12 , stiglo u wallet izmedju pola 2 I pola 3
Sad sam povlacio par naloga , stize za 10tak sekundi

Poslednja izmena:
nikad se nije desilo da sam povukao a da nije stiglo , citao sam po drugim forumima da se ljudima desavalo pa su se zalili supportu I resavali su im.Vec sam pisao da su pred kraj oktobra-pocetak novembra par dana oteli zaradu, bukvalno ceo dan na webu najnormalije je kucalo kada gledas u stat , a uvece kada su pravili presek , nestane zarada I ostave ti 0.0001.
uglavnom ako preko dana povlacis stize za minut do 15 max , a ako povlacis posle preseka tj. 23h , ume da kasni I do 4-5h, tipa sinoc povukao 5 naloga oko pola 12 , stiglo u wallet izmedju pola 2 I pola 3
Sad sam povlacio par naloga , stize za 10tak sekundi

Super informacija znaci uglavnom kad posaljes sigurno stigne samo sto kasni ako povuces odma iza 23h, ja povlacim ujutro zato i nemam nikakvi problema stigne sve kao sto kazes max 15min jutros je nesto kasnilo mozda oko pola sata je stiglo.
To kad su oteli zaradu kazu da je neki bug bio vidit cemo hoce li opet se to desavat sad izgleda sve najnormalnije radi i trenutna zarada je bolja nego da se bilo sta drugo kopa.

Mogle bi da se dodaju neke korisne informacije u prvi post tipa da kad ukupan balance dodje do 10€ treba ili novi nalog ili verifikacija postojeceg da ljudi znaju, a ne da nakopaju 15e pa da ne mogu povuci.
Ko kopa procesorima da pusti neku grafiku sto malo trosi da "seta po nalozima" da dize prosjecan hash jer procesori dupliraju zaradu ( opet napominjem jedno jezgro po nalogu).

Poslednja izmena:
Sta bi sa SCAM....internet je pun pored imena COINTELLECT stoji SCAM....

Svi spominju softver koji skines kako ima malware i kako ti skine sve novcice sto imas na kompu.

Koliko ja znam ne postoji NIKAKAV nacin da ti skinu novcice koje imas na sajtovima. Moraju da znaju i adresu, a i meni odma stigne obavestenje da si se ulogovao....

Sta mislite o tome....prelistajte malo google.

koliko imas prosecno sa jednim core-om sa nekim novijim cpu-om dnevno .Gledao sam sad neki nalog 1 core xeon 3050 tuce oko 0.14-0.17(3.3khash) dnevno.Jel bolje sa novijim cpu-ovima?

Poslednja izmena:
nemoj uopste da koristis njihov software , a ne vidim nacin da ti bilo sta skinu iz walleta.Po meni su prevaranti 100% , ali ne provaljujem kakva im je prevara.Nadaju se da ljudi kupe one rate-ove po 6 meseci I vise pa da onda pobegnu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno