Mene I dalje niko ne konstatuje na ovom forumu , kao da sam sugav:trust:
Da li iko tuce po jednom nalogu vise od 1.5 eura dnevno I ako je da , sa kojim hashrateom?
Procitajte ovo , pa ce vam biti malo jasnije sta se desavalo sa cointellectom do sada:
http://www.1a20.com/category/cointellect-com/
Kada dodjete-predjete 10 eura zarade od miniranja , necete moci da podignete novac dok se ne verifikujete.
dva nacina su verifikacije , ili da im date kreditnu karticu (naravno , nikako) ili da kupite njihov demo hasrate(ako je vec sa parama zaradjenim kod njih , vas izbor)
Ne morate ni da se verifikujete , ne prelazite 10 eura I pravite novi nalog.
Ja ovo koristim od polovine oktobra , verifikovao vec 2 naloga , platio bitcoinima I vratile mi se pare oko 16-17 evra.Jos 3 naloga sam platio demo I za sada se uredno vraca u okvirima isplate koja im pise za demo nalog.
Naravno , veliko je pitanje koliko ce ovo da potraje , zato oprezno sa kupovinom demo-a.
I mene zanima da li je neko probao ovaj crypto pay?
Takodje me zanimaju zarade sa razlicitim hashrate-ovima , da bi mogao jos da optimizujem naloge za najbolju mogucu , posto hashrate sa isplatom nema nikakvu logiku.
Ko hoce da proba , a ima par evrica na kartici zbog verifikacije kod microsofta, moze da se prijavi free trial virtualnih masina (mislim da se dobije 200usd na mesec dana) , pa nek proba odande , ne mora odmah svoj hardware da preusmerava tamo.