Šta je novo?

Kojntelekt

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li jedan .bat za CPU?

minerd -a scrypt -t 4 -s 6 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -O a780d84ab1a067f9:123

ja sam sa ovim uspeo da ga pokrenem, i dobijam ~2kh/s po jezgru i nemam pojma dal je to ok?

minerd.exe -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p xxx -t 2

izmeni -u i -p sa svojim userom i svojom sifrom , a -t na kraju ti je broj jezgara koliko zelis da uposlis....

hvala
Ja skarabudzio u medjuvremenu:

minerd.exe --url=stratum+tcp://66.55.92.73:8000 --userpass=b19734cd980329eb:123

A kako da palim/gasim jezgra? Ako sam dobro razumeo na I7 2600k mogu 4 (8) .bat fajla da pustim?

EDIT: dobijam oko 46 na 8 jezgra

Poslednja izmena:
Ja sam oko 11 povukao i jos nista nisam dobio...idem da legnem i kada ustanem nadam se da ce biti para :)

Ja sam pokusavao da pisem o ovoj temi od kada sam se prijavio na ovaj forum, ali me bas nesto nisu ni fermali, tj. nastavljali ljudi svoju pricu o ftc-u i moneru:p
Imajte u vidu da su krajem oktobra na par dana obustavili zaradu I to na totalno pederski nacin , ceo dan ti kucao kao da dobijas kintu , a na preseku tj. u 11 h ti vrati zaradu na 0.0001(pa se u news sekciji posle I izvinjavali kao legitimnim userima koje su kao slucajno zakacili) zbog visestrukih naloga sa iste ip adrese.Ja se od tad trudim da imam jedan nalog sa jednog ip-a.Koliko sam procitao na drugim forumima najvecu zaradu dnevno koju su neki dobijali je oko 1.5 eura sa meni velikim Mhashovima I Khasho-vima ,do pre par dana moja 6870 je donosila oko 1.2-1.3eura sa 200-250 khasha , sada je nesto manje tj.varira.
Uopste ne isplacuju realno po snazi , najobicnija virtualna masina sa shared procesorom mi donese oko 0.08-0.1 dnevno ,40 core-ova na jednom nalogu oko 1 euro....
Dosta puta su kasnili sa isplatama I do 5-6 sati,ali su mi uvek legle pare u doge wallet.
Koliko vidim ,danas na sajtu ni na jednom nalogu nemam nikakvu zaradu , nadam se da imaju problema samo sa websajtom I da se ne vidi zarada:p ,a da nije kraj njihove prevare , sta god I koga god da varaju.
Jel tuce neko preko 1.5 eura dnevno po jednom nalogu?

Poslednja izmena:
Legle doge uredno na cryptsy 13-14000 komada za 12h,na oko 2850 khs

Hello Nikola,
Thank you for choosing CoIntellect.

Unfortunately we've been through a series of DDoS attacks and this is why you might have some connection issues and earnings not being reported correctly.
Our technical team is aware of the situation and they are working diligently in order to fix all the inconveniences caused by this downtime. Please bear with us while all the problems are eliminated and you will be receiving your earnings normally soon.

Have a great day!

Ljudi,par puta sam reko,ne slusate.
Ovo ne moze da radi,nema sta da probam.
Shvatio sam goldija svake sekunde jer ne postoji algoritam koji nisam kopao.
Nema tu niceg teskog,samo malo je_avanja sa nalozima.
AL pazite ovo:pool/Sajt/Sta-li-je-vec gde ti kopas scryptu(doge) procesorom koji realno treba da zaradi 1$ za recimo mesec dana
a ti zaradis dolar dnevno,ne moze da bude dobar.
A plus,pri tome pustas recimo rig sa 4x280x i zaradjujes maltene isti taj dolar sa preko 100x ulozene snage,to ne pije vodu,nikom.
Jos je tu bitno da imas sto veci broj naloga.Zbog cega?!
Sta na coinotronu napravim nalog za svaki rig i ne dobijam recimo 5khs no mi baca 30khs?!Ma ajde.
Tu je fora sa referalima i ako ste me razumeli sta sam pricao:To je klasicna referral type navlakusa
gde ja navucem tebe,a ti Shaolina,pa on pmfrulez(likovi koji se nalaze u recenici su izmisljeni i svakko podudaranje je slucajnost:D)

A Goldi treba da se javi da objasni i obrazlozi jer je reko da ovo radi sigurica vec mesec dana.
Ja sam od starta bio skeptican iako sam probao ovo i prakticno i teoretski mi nije delovalo ok i ostavio odmah

Radi provjereno ali druga je stvar sto je 1000 naloga za dan otvoreno :D skontali i oni pa malo zaustavili proradice opet!
Radi ovo od pocetka jula mjeseca ako ja imam dobre informacije ali se desavaju ovakvi prekidi upravo zbog naloga sa iste ip.
Meni su uredno stigli evrici evo sad cu probat poslat na cryptsy u sekciji statment imate vase transkacije cim budu potvrdjene znaci da su otisle i ako su potvrdjene doce sigurno ako nisu onda se ceka dok ne potvrde.
kako kazu pod napadom su vidicemo hoce li opet proradit mozda ce necije naloge i banovat napisao sam ja sa razlicitog ip se registrujte, a tvrdim da smo napravili 1000 naloga za dan pa i lud bi skontao ha ja.

@nenade to sto sam otvorio temu ne znaci da sam 24h na forumu sinoc sam cacko onaj sistem sto sam pokupio virus sa njihovog onog minera st0 su postavili iznerviralo me i sve pogasio.
Kad proradi upalit opet i cao bolje je kopat ovde i 12h dnevno nego jahat ftc i zaradit lupam 0.002 satosija dnevno a trosit struje 0.0019.
Jednostavno da ima ista isplativo svi bi kopali ne bi se niko zezo sa alternativama poput ove.

@omnik hvala sto si vratio temu ;) cekamo da proradi!
€dit novi : Proradilo!!!
Neko kopa na moj nalog obratite paznju na adrese.

Izgleda da im je radno vrjeme od 9-21h sinoc prekinulo oko 9 a evo jutros proradilo valjda nece vise biti prekida nadat se.
Moram otvorit jos 4 naloga kazu jedna grafika na 4 naloga ima smisla :D

Edit jos jedan stigla isplata!
Sve proradilo Gas punom snagom!!!

Poslednja izmena:
Izgleda da je statistika proradila. Stigli evrici :)

Edit: Htjedoh reci poceo je prikazivati evrice ali izgleda da smo cijelu noc udarali u prazno.

Poslednja izmena:
OK ajde,manimo se vise toga jel ovo prevara/nije prevara.Ionako je crypto svet na staklenim nogama.
Nego ajmo da vidimo,rezultate jer je proslo vec 24h za neke.
Predlazem da svako iznese ulozenu snagu i to u sledecem obliku:

1.Tip processing unita-CPU/Gpu
2.Ulozena snaga u KHS
3.Broj treda po unitu
4.Broj naloga
5.Zaradu po nalogu/Zaradu ukupnu od svih naloga+referrala

Mislim da ako koza laze,rog nece.

Izgleda da je statistika proradila. Stigli evrici :)

Edit: Htjedoh reci poceo je prikazivati evrice ali izgleda da smo cijelu noc udarali u prazno.

Nije u prazno,ja sam kopao do 5 ujutru,a kad sam krenuo na poso video sam da je stanje 0e pa sam preso na ftc,sad upadnem preko telefona ,na svakom nalogu imam 0.3-0.35e,hashrate 0,znaci nije radila statistika a šerovi su isli normalno

Ljudi moji polako otvorili smo ko zna koliko naloga ja prvi imam 16 naloga i evo jos 4 otvaram :D (cuo sam da jedna jaka grafa na 4 naloga dobro daje vidicemo), bili vama bilo sumnjivo da toliko naloga za dan bude otvoreno?
Zasto oni nama za nasu relativno malu snagu daju evrice ma to meni ljudi zaboli neka stvar meni su jutros sve isplate presle uredno (oko 30min trajalo provjerite svi jel vam stiglo) bitno je kad radi da sve radi bez greske i da je zarada po jednoj karti na jednom nalogu duplo bolja nego da se bilo sta drugo kopa, cim se manje ljudi bude registrovalo i cointellect ce bolje radit.
Malo smo ih uzdrmali sa silnim nalozima zato o ovome nije niko ni htio javno da prica eto ja sam otvorio temu da svak proba pa kud puklo da puklo izgleda da je sinoc bas puklo.
Vidicemo sta nas danas ocekuje!

Ima nesto sto sam gotovo pa siguran vezano je za CURRENT HASHRATE koji pokazuje kad se klikne na dashboard od toga zavis kolika ce zarada biti sta vam god miner pokazuje nista ne znaci moze miner da radi uredno baca sharove ako ovde ne pise CURRENT HASHRATE onda nema ni evrica.

Ja sam sinoc kopao par sati prije nego je zaledila statistika i poslije ponoci mi je na racunu bilo 0.20 koje sam prebacio na cryptsy, a sad gledam statistiku i za cijelu noc racunajuci da jos uvijek kopam, mi je zaradilo 0.1450, dok mi je na ostalih 5 naloga trenutni stanje 0 s tim da ima sitno iznosa koji nije potvrdjen.

Na moj nalog neko kopa vjerovatno sa nekom jacom grafikom cim ovako baca :D
Ja bi zamolio sve one koji su oprobali i nije im se svidilo nek se okane, ali nek ne odvracaju druge ljude koji jos nisu probali nek svak isproba svidi mu se nek kopa ne svidi nek trazi nesto sto je bolje od ovoga.
Opet kazem nek svak oproba pa nek sam odluci zato i jeste otvorena tema!

Ja sam se prijavio sa tvojim kodom... elem najzad pokazuje neki earnings... 0.0091eur

Procitah preko 100 postova i ne nadjoh nijedan da je potkrepljen cinjenicom da se neko obogatio u odnosu na FTC ili XMR...cak sta vise....cemu ova tema....dosadno je nekome il sta ?

bas tako , ali vole ljudi da cuju price o dobroj zaradi :)

I onih 10% od referala se dobija samo od iznosa koji on potroši na iznajmljivanje snage, nema veze sa kopanjem.

dobija se od referala normalno, samo se dobije posle obracuna...znaci sinoc kada je bio presek ja sam dobio, evo i ss kao dokaz...

ja sam testirao grafe na klokovima 300/300 i ako mi matematika dobro ide daju isto kao i na 1100/1400....ovde nije bitna snaga, bitno je koliko imas naloga...:)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    15.7 KB · Pregleda: 115
dobija se od referala normalno, samo se dobije posle obracuna...znaci sinoc kada je bio presek ja sam dobio, evo i ss kao dokaz...

ja sam testirao grafe na klokovima 300/300 i ako mi matematika dobro ide daju isto kao i na 1100/1400....ovde nije bitna snaga, bitno je koliko imas naloga...:)

Pa ja se slomi da vam kazem da nije bitna snaga nego nalog okaci sta bilo na jedan nalog i zaradjuje se, ali ocito je da su ljudi ukapirali da treba sto vise naloga pa dolazi do pucanja i cestog prekida.
@omnik nema veze sto si se reg. na moj kod neko kopa na moju adresu slao sam ljudima moj bat.file valjda neko nije unio svoju adresu i kopa na moju.
Zao mi covjeka da mu grafa radi u prazno tj. meni baca evrice a njemu trosi struju.
Pregledajte adrese neko je sigurno sa foruma.

@Air ti nisi uopste ukapirao poentu referala niti to da isplata ide tek po nocu, treba pojedincima puno vremena dok ukapiraju! al ajde nismo svi isti ;) tu smo da pomazemo onome ko hoce da kopa niko nikoga ne goni da kopa ovde nek kopa ftc, monero ili sta je vec vama isplatno.

A jel i dalje bitno 1 nalog 1 IP adresa ili ste to istripovali?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno