I meni su provallili IP adresu. S' obzirom da im necu dati broj kartice vjerovatno se mogu pozdraviti sa evricima.
maxa, kad si pravio naloge jesi li mjenjao IP adresse? Reko da nisu skontali da mineri rade na istim adressama.
I meni su provalili IP ,ali ja nisam mjenjao adresse kada sam pravio naloge. sad sam napravio 3 naloga i mjenjao IP.
znaci, do sada nije problem ako mineri rade preko iste IP adress?
Mislim da bi te provalili I da si naloge pravio sa razlicitih IPjeva , a minirao sa iste adrese sa vise naloga...ma nisam ja nist pokupio. Nisam mijenjao ip kada sam pravio naloge. tak da su me provalili (valjda zbog toga)
maxa, kad si pravio naloge jesi li mjenjao IP adresse? Reko da nisu skontali da mineri rade na istim adressama.
I meni su provalili IP ,ali ja nisam mjenjao adresse kada sam pravio naloge. sad sam napravio 3 naloga i mjenjao IP.
znaci, do sada nije problem ako mineri rade preko iste IP adress?
I uzeo dogove , a minirao sa iste ip adrese sa vise naloga?Ja nisam menjao IP napravio sam par naloga i za sada je sve u redu...drzim fige dok potraje pa cu onda praviti drugi nalog ako ovo banuju.
koliko naloga na istom ip-ju?Dap...upravo legli DOge, ista adresa doge na svakom nalogu i ista IP
Ne ide im u prilog ako samo traze realne ljude koji ce im kupiti njihove visemesecne ugovore , pa da pobegnu,)Ali nema logike da banuju vise naloga, pa to njima ide u prilog majku mu.... Sta njih boli uvo koliko naloga imas dok ti dajes isti Hash sve ukupno 🙂
ajde videcemo sutra smanjio sam malo brzine na 750ti na 1100/5400 da ne moram da navijam ventilator na ovoj obicnoj msi i 2naloga sa po 2 jezgra atlona oko 5kh/s daju 2jezgra nadam se da cu izvuci vise od 3e pa videcemo. byc sam iskljucio jer slabo jako daje tako da vise nece usporavati pa cu sad videti realno stanje tj. ko ce koga da za****.
Ja se ne bunim....ali i dalje mi niko nije odg da li je dostigao 10e i da li je to granica za svaki nalog ili moze i preko 10e da se dize...i da li je neko kupio Demo i kako funkcionise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari