Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni su provallili IP adresu. S' obzirom da im necu dati broj kartice vjerovatno se mogu pozdraviti sa evricima.

maxa, kad si pravio naloge jesi li mjenjao IP adresse? Reko da nisu skontali da mineri rade na istim adressama.
I meni su provalili IP ,ali ja nisam mjenjao adresse kada sam pravio naloge. sad sam napravio 3 naloga i mjenjao IP.
znaci, do sada nije problem ako mineri rade preko iste IP adress?

maxa, kad si pravio naloge jesi li mjenjao IP adresse? Reko da nisu skontali da mineri rade na istim adressama.
I meni su provalili IP ,ali ja nisam mjenjao adresse kada sam pravio naloge. sad sam napravio 3 naloga i mjenjao IP.

hoces da kazes da je prosao presek I ti si pokupio doge-ove sa vise naloga koji su tukli sa iste ip adrese?

ma nisam ja nist pokupio. Nisam mijenjao ip kada sam pravio naloge. tak da su me provalili (valjda zbog toga)

Nisam mjenjao IP adrese dok sam pravio naloge, a za ovo drugo cu probati sutra. Napravim dva naloga sa razlicitih adresa ali ce kopati sa iste pa cemo vidjeti.

Kako menjate IP adrese, nisam skapirao?
Takođe, da li imamo ikakav koncenzus kako sprečiti banovanje naloga?

Hvala.

Odem U postavke ADSL modema , onda na disconect, pa ponovo conect (softverski reset) 🙂. Ukucam u google "what is my IP" pa provjerim za svaki slucaj da vidim jel se IP promjenila.

Pa da ali kako na rigovima gde imate više grafika i svaka po jedan account?
Ili to ja nepotrebno silujem...? 🙂

Ja nisam menjao IP napravio sam par naloga i za sada je sve u redu...drzim fige dok potraje pa cu onda praviti drugi nalog ako ovo banuju.

isti slucaj kao kolega samo sto sam stavio da salje na druge menjacnice tj. samo jedan nalog po menjacnici, ipak odatle administratori krecu u skeniranje mozda to ima veze prilikom isplate...

da ali je sica 0.12e od prekjuce i isto tako danas sa n-tog naloga. Znaci nisam do sada podizao sa istog naloga 2 puta mozda ce sutra blokirati ako se ip adrese preklope u bazi sve zavisi kakav softver za kontrolu koriste i kako je organizovan. Inace imam 4 naloga takodje.

Ali nema logike da banuju vise naloga, pa to njima ide u prilog majku mu.... Sta njih boli uvo koliko naloga imas dok ti dajes isti Hash sve ukupno 🙂

To, da....i dalje mi ne odgovorili...jel samo 10E po nalogu tacno ili nije?

odgovorio , dodao u prethodni post , da to je sigurno da ce ti traziti verifikaciju ,pogledajte zadnju vest na sajtu u newsu,meni sve to lici da oni ciljano ganjaju ovce koje ce da koriste njihov softver I da kupuju njihov hashrate....
a ovo sto mi koristimo je za njih samo kolateralna steta

Poslednja izmena:
ajde videcemo sutra smanjio sam malo brzine na 750ti na 1100/5400 da ne moram da navijam ventilator na ovoj obicnoj msi i 2naloga sa po 2 jezgra atlona oko 5kh/s daju 2jezgra nadam se da cu izvuci vise od 3e pa videcemo. byc sam iskljucio jer slabo jako daje tako da vise nece usporavati pa cu sad videti realno stanje tj. ko ce koga da za****.

Poslednja izmena:
ajde videcemo sutra smanjio sam malo brzine na 750ti na 1100/5400 da ne moram da navijam ventilator na ovoj obicnoj msi i 2naloga sa po 2 jezgra atlona oko 5kh/s daju 2jezgra nadam se da cu izvuci vise od 3e pa videcemo. byc sam iskljucio jer slabo jako daje tako da vise nece usporavati pa cu sad videti realno stanje tj. ko ce koga da za****.

Ako je tacno to sto na svim forumima pricaju da ne mozes po nalogu dnevno da uzmes vise o 1.5 evra , jake grafike treba saseci sto vise , da se malo odmore😛
A po omikovom rezultatu ispada da 280 zaradjuje oko 1.4-1.5 dnevno , a moja 6870 koja je dosta slabija pravi 1.2-1.3 dnevno

Poslednja izmena:
Dve 270 na 300-300 klokovima bacaju 200kh/s i napravile su za 24h 1.25e

Great job!
Your payment is on the way. Please check your account shortly.

Ma meni ide sve bez problema isplate idu bez problema.
Svaki nalog sam registrovao sa drugog ip-a, a logicno kopam kao i svi vi isti je ip kad kopam.
Ja pratim samo jednu statistiku sa jednog ip-a nemam sta da lutam po statistikama da ulazim na svaki nalog jer svi isto daju kad se sve podesi - znaci jedna statistika samo da vidim ako pukne da mogu ugasit (mozda ne treba ni gasiti, ako pukne statistika jer kasnije mozda stignu evrici).
Odo sad uci na sve naloge sa iste ip da vidim hoce li ih banovat 😀 povucu evrice sto bude na nalozima vec 2 dana sam povlacio sa iste ip adrese. Saljem na cryptsy jedan nalog generisano vise dogecoin addresa rade cak i one sto sam generisao prija za ovoga je cryptsi dobar 😉
Ko ima R9 280X neke je pusti na 2 naloga -Savjet bice koliko toliko vise evrica kad radi na 2 naloga u odnosu kad radi na jednom (slabije karte nema potreba pustat na 2 naloga, znaci jedan nalog jedna karta svaka karta zaradi preko 1€)

Edit evo za 9 min leglo na cryptsy znaci bez ikakvi problema, samo da potraje!!

Poslednja izmena:
Ja se ne bunim....ali i dalje mi niko nije odg da li je dostigao 10e i da li je to granica za svaki nalog ili moze i preko 10e da se dize...i da li je neko kupio Demo i kako funkcionise?

Ja se ne bunim....ali i dalje mi niko nije odg da li je dostigao 10e i da li je to granica za svaki nalog ili moze i preko 10e da se dize...i da li je neko kupio Demo i kako funkcionise?

Treba bar 5 dana da se dogura do 10€ po nalogu jer nema grafika da po nalogu moze dat 2€ tako da se dogura do 10€ treba bar 5 dana, a za ovo smo tek saznali, vidjet cemo uskoro i kako to funkcionise.
Kolega @Vladanr kopa duze ovde on je pisao svoja iskustva. Ima sve u temi potrudi se da iscitas, on je napisao kad je dogurao do 10€ morao je da se verifikuje tj. kupio je demo.
Mislim da mu se demo otplatio koliko sam ga shvatio. Tako da i sa te strane nema problema samo sto ja ne mislim da uzimam demo radije cu otvorit novi nalog i vozi.

Poslednja izmena:
Da li je neko probao da kopa celim rigom na jednoj adresi i koliko u tom slucaju napravi jedna kartica.
Ima li to uopste smisla?

Ja kopam ceo rig na jednom nalogu. Na rigu imam
1x 6770
1x 270
2x 5850
Rig mi daje 950Khs, koliko mi i inace daje a vise mi para daje nego jedna 7950 kod kuce koja baca oko 550Khs...iskreno ne da mi se da sa sada rudarim posebno svaka kartica...bolje da cuvam zivce pa kada dodje do 10e napravim nov nalog i teraj.
Znaci to da vise naloga vise para ja se nisam uverio, a probao sam, tako da ja furam ovako i to je to. Dok ide, ide 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno