Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da li je dovoljno za 270X 600/600 gpu/mem daje oko 155 kh/s? ne mogu da procenim zezao sam se sa 5970 palio gasio ali ta stara karta slabo daje 15kh/s nesto je zeznuo u maxcoinu prosli vlasnik od tad skripta slabo radi...

a zar 5970 ne bi trebala da daje otprilike 700khasha u scrypt miningu?

Sa https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

5970 750 900 1100 Reaper v13 Beta aggression 17 threads_per_gpu 5
5970, reference 750 1000 1024 1.500 U GUIMiner-scrypt Windows 7, 76C
5970 760 800 1000 Reaper v13 Beta aggression 16 sharethreads 10 gpu_thread_concurrency 5632
5970, MSI 760 830 1200 cgminer -I 20 89C
5970 800 844 1250 cgminer 2.11.3 -I 20 -g 1 -w 128 --thread-concurrency 8000 Ubuntu Server 12.04 x64, Catalyst 11.11, APP SDK 2.5

Poslednja izmena:
pojasni malo , kako , zasto?

pa ne direktno doge...ali poslao sam sve doge dobijene od cointellecta tamo ...stigle su brzinom svetlosti...hteo sam da kupim vtc jer je tamo bio 16500 a na cryptsy-u 17500 .prodao doge za btc-kupio vtc hteo da vratim na cryptsy i nece... jos od jutros stoji
Untitled.jpg

obratio se supportu i nista ne odgovaraju ceo dan...citam po netu ljudi nikad i ne dobiju odgovor od njih ...tako da ...

Poslednja izmena:
da bter krade radio sam 3 konverzije i pokusao doge sa btera na trexu i opet su ukrali deo sume a ovo u vezi 5970 da trebalo bi ali ova je zeznuta u max coinu neka softverska greska i moze da radi memorija samo do 800mhz tu vec negde zamrzava ekran i reset jedini lek. Navodno to moze da se resi ali nemam zivce da trazim kad na tim vrednostima skripte trosi 380W. Inace u moneru radi default 320h/s na 725/1000 a ja je drzim na 600/600. Mogla bi eventualno 600/166 u moneru tu bi trebala da trosi ispod 150W ne znam tacno koliko i daje 260 h/s. U skripti na bilo kojim vrednostima daje slabo oko 10kh/s. No nema veze za igre je odlicna sa xeonom radice lepo na default a i ne greje se ovaj vtx.

sad sam sa cryptsy-a poslao 2 vtc-a na bter pokusao da ih vratin nazad za sekundu je odradjen withdraw...

Untitled.png

majmuni prevarantski

a da probas sa bat file-ovima I scheduled taskom? ili je suvise drk...

Trebalo bi ovo da radi iz Cgminera, ali valjda je razlog sto recimo dva naloga na cointellectu imaju isti startum samo je u(username) razlicit zato valjda nece da rotira, vidicemo mozda se neko javi ko vise zna oko ovog podesavanja u cgmineru.Untitled.png

Evo ovde zarada jedno jezgro athlona znaci samo jedno jezgro radi na nalogu, zaradio je 0.1€ za 4h ali ovde je u ta 4sata svaki sat po 15minuta radila grafika HD7750 da nabija ovaj curenthash rate sto sam zaokruzio.
Znaci 0.1€ za 4h kad se pomnozi x6 znaci za 24h jedno jezgro athlona uz HD7750 povremeno zaradi 0.6€ logicno ako imate 8 jezgri na 8 naloga na ovaj nacin moze se zaradit 4.8€na dan plus nesto od referala to je oko 5€.
5€ sa 8 jezgri/8naloga uz setanje jedne grafike po tim nalozima, ali je poenta kako natjerat jednu grafiku da povremeno radi na nalozima tj po 15min pa da predje na drugi treci dok ne zavrsi pa opet krug iznova.
Bitno je da nesto ima konektovano na nalog a grafika je zaduzena da dize ovaj prosjecni hash rate s obzirom na potrosnju 8 jezgri i HD7750 zarada od oko 5€ za dan meni izgleda super.

Recimo jedan i7 sa 8 naloga i HD7750 trose oko 150w/h, a zaradi 5€, ova kombinacija trosi kao jedna R9 280X mozda i manje, a zaradi 3x vise.
Problem je samo da proradi grafika da sama prebaca sa jednog naloga na drugi.

Trebalo bi ovo da radi iz Cgminera, ali valjda je razlog sto recimo dva naloga na cointellectu imaju isti startum samo je u(username) razlicit zato valjda nece da rotira, vidicemo mozda se neko javi ko vise zna oko ovog podesavanja u cgmineru.Pogledajte prilog 154508

Evo ovde zarada jedno jezgro athlona znaci samo jedno jezgro radi na nalogu, zaradio je 0.1€ za 4h ali ovde je u ta 4sata svaki sat po 15minuta radila grafika HD7750 da nabija ovaj curenthash rate sto sam zaokruzio.
Znaci 0.1€ za 4h kad se pomnozi x6 znaci za 24h jedno jezgro athlona uz HD7750 povremeno zaradi 0.6€ logicno ako imate 8 jezgri na 8 naloga na ovaj nacin moze se zaradit 4.8€na dan plus nesto od referala to je oko 5€.
5€ sa 8 jezgri/8naloga uz setanje jedne grafike po tim nalozima, ali je poenta kako natjerat jednu grafiku da povremeno radi na nalozima tj po 15min pa da predje na drugi treci dok ne zavrsi pa opet krug iznova.
Bitno je da nesto ima konektovano na nalog a grafika je zaduzena da dize ovaj prosjecni hash rate s obzirom na potrosnju 8 jezgri i HD7750 zarada od oko 5€ za dan meni izgleda super.

Recimo jedan i7 sa 8 naloga i HD7750 trose oko 150w/h, a zaradi 5€, ova kombinacija trosi kao jedna R9 280X mozda i manje, a zaradi 3x vise.
Problem je samo da proradi grafika da sama prebaca sa jednog naloga na drugi.

ja radim na cetri naloga sa cetri 280x nisu me banovali do sad kopam sa iste ip adrese logujem se na glavnom nalogu sa kompa a na ova ostala tri sa telefona...za sad je ok.veceras cu da vidim zaradu na klokovima 950/1500 jer po prvi put kopam bez prekida ceo dan...za probu u naredna 24h koje mi klokove i intensity preporucujete da smanjim potosnju na minimum?

@pmfrulez koliko ocekujes da ces za 24h imati sa ta 4 naloga?

@goldi

mislim da ne mozes da nateras grafiku da repdje sa jednog naloga na drugi ima ona opcija u cgmineru rotate, i on ce onda da menja ali mislim da je tu problem sto su poolovi isti ali je razlicit user ...

@pmfrulez koliko ocekujes da ces za 24h imati sa ta 4 naloga?

na jednom od naloga tj na ovom sa kog sam slao pozivnice trenutno stanje 1.2744 e verovatno i na ostala tri nesto slicno tome videcemo u 11 kada se pravi presek

4 naloga prave oko 5e... ja sam toliko juce zaradio, a po svemu sudeci i danas cu toliko...

@goldi

mislim da ne mozes da nateras grafiku da repdje sa jednog naloga na drugi ima ona opcija u cgmineru rotate, i on ce onda da menja ali mislim da je tu problem sto su poolovi isti ali je razlicit user ...
Upravo je to problem sto su polovi isti a razlicit je samo user.
@pmfrulez bice to oko 6€ plus nesto od referala, ispadne opet tacno da ne moze vise od 1.5€ po nalogu pa sta god nakacio.

Gledam trenutni kurs na btc-e 1.5€=0.005 satosija toliko znaci moze zaradit R9 280X na dan ta karta ne moze da iskopa vise ni da kopa Monero ni FTC a ni neki drugi coin.

Poslednja izmena:
Promjenim IP adresu preko proxy-ja, odem na google da provjerim i vidim da mi je dodjelio neku tamo 209.203.212.4. Odem otvoriti novi mail, pa novi nalog na cointellect, registrujem se, verifikujem mail i sve proslo kako treba, cak i kad kliknem da isplatu ne prijavljuje da je nalog banovan. Pustim da kopa par minuta i rekoh da jos jednom vidim sta ce se desiti kad kliknem na collect tj. isplatu kad ono flagged again!!! Otkrio je da se iza IP adrese koju mi je dodjelio proxy server krije moja adresa koju su mi vec banovali i napisase obe adrese.

Some of your IP addresses (92.241.128.157, 209.203.212.4) has been flagged by our anti-bot system

E sad mozemo gatati da li me je provalio preko minera ili proxy ne radi posao kako treba...

Jesi li usao sa istog pretrazivaca promjeni pretrezivac,mozila, explorer, opera il ista vec imas instalirano na komp, pa probaj se opet registrovati, promjeni ip i pretrazivac pa ponovo u akciju 😉

da li ima veze taj hashrate u dashboard? 270x rade na 190kh/s i pokazuje 0.08 mh/s u dashboard a 750ti 220kh/s pokazuje 0.2mh/s. Da li je moguce da je problem sto mora da radi brze od 200kh/s ili nema pravila?

da li ima veze taj hashrate u dashboard? 270x rade na 190kh/s i pokazuje 0.08 mh/s u dashboard a 750ti 220kh/s pokazuje 0.2mh/s. Da li je moguce da je problem sto mora da radi brze od 200kh/s ili nema pravila?

Kako samo 0.08 za R9 270X taj dashboard curent hashrate je najbitniji od njega zavisi zarada.
Ako za tu GTX750ti u dashboardu stoji 0.2 imat ces preko 1€ dnevnu zaradu.
Ta 270X treba da ima vise u dashboardu tu nesto skripi trebala bi da je jaca od GTX750ti

Meni 6870 seta na njihovom dashboard izmedju 0.199 I 0.25 , zarada konstantno 1.2-1.3

Jesi li usao sa istog pretrazivaca promjeni pretrezivac,mozila, explorer, opera il ista vec imas instalirano na komp, pa probaj se opet registrovati, promjeni ip i pretrazivac pa ponovo u akciju 😉

E to,ja sam od prvog dana koristio 4 pretrazivaca kako bi istovremeno bio ulogovan na sva 4 naloga i pratio stanje,mozzila ,internet explorer,chrome i operu nisu me dirali,prestao sam da se logujem sa iste ip tj istog kompa kad sam od vas cuo da banuju zbog iste ip adrese na workerima

Meni 6870 seta na njihovom dashboard izmedju 0.199 I 0.25 , zarada konstantno 1.2-1.3

Jesi li probao da je pustis na 2 naloga?
Vec sa 0.1mh/s u dashbordu zaradi se 1€/dan

Ove jace karte treba pustit na 2 naloga, slabije nema potrebe, ali karte kao sto su R9 280X one bi mogle da daju vise na 2 naloga.

Nisam probao ali po svemu do sada vidjenom kako ovo funkcionise ja mislim, ali kazem nisam probao, da R9 280X daje vise na 2 naloga nego na jednom. Ovo zakljucujem na taj nacin sto ta karta daje bez problema 700kh=0.7mh/S na dva naloga hash malo padne ali nek na 2 naloga ta snaga od 0.7mh/s se rasporedi i nek bude oko 0.25mh/s po nalogu zarada ce biti kao sto @vladan kaze 1.2-1.3€
Kad je 0.2 u dashboardu zarada je preko 1€ R9 280X na dva naloga morala bi da ima prosjecan hashrate u dashboardu preko 0.2mh/s i samim tim na ta dva naloga ukupna zarada bi bila veca od 2€ mozda cak i 2,5€.
Sve ovo treba istestirati ljudi koji imaju jake karte i kopaju ovde treba da ih isprobaju na 2 naloga jer postoji velika mogucnost da ce im se ukupna zarada uvecat.
Nije isto kad karta zaradi 1.5€ ili 2.5€ na dan svakako radi, bolje da daje vise evrica.

@pmfrulez ja sam u chromu napravio 20 precica i nikad se ne logujem s istog. Ne diraju mi naloge treba samo provalit kako taj antibot radi - ja mislim da to nama nece pravit problem skontacemo neku caku da zaobidjemo to banovanje naloga.
Mene samo interesuje do kad ce ovo radit, a mogle bi se uzet bar dvije R9 280X dok ih ima pojeftino 😀
Kako stanje stoji kod tebe blize se 11h hoce li moci R9 280X na jednom nalogu do 1.5€ zarade?

Poslednja izmena:
Jesi li probao da je pustis na 2 naloga?
Vec sa 0.1mh/s u dashbordu zaradi se 1€/dan

Ove jace karte treba pustit na 2 naloga, slabije nema potrebe, ali karte kao sto su R9 280X one bi mogle da daju vise na 2 naloga.

Nisam probao ali po svemu do sada vidjenom kako ovo funkcionise ja mislim, ali kazem nisam probao, da R9 280X daje vise na 2 naloga nego na jednom. Ovo zakljucujem na taj nacin sto ta karta daje bez problema 700kh=0.7mh/S na dva naloga hash malo padne ali nek na 2 naloga ta snaga od 0.7mh/s se rasporedi i nek bude oko 0.25mh/s po nalogu zarada ce biti kao sto @vladan kaze 1.2-1.3€
Kad je 0.2 u dashboardu zarada je preko 1€ R9 280X na dva naloga morala bi da ima prosjecan hashrate u dashboardu preko 0.2mh/s i samim tim na ta dva naloga ukupna zarada bi bila veca od 2€ mozda cak i 2,5€.
Sve ovo treba istestirati ljudi koji imaju jake karte i kopaju ovde treba da ih isprobaju na 2 naloga jer postoji velika mogucnost da ce im se ukupna zarada uvecat.
Nije isto kad karta zaradi 1.5€ ili 2.5€ na dan svakako radi, bolje da daje vise evrica.
Dok me nisu banovali(krajem oktobra) , vrtela je 2 naloga - 1.6 do 1.8 evrica
A sa 0.0025 u dahboardu dobijes 0.1 dnevno , sto vise naloga , vise dobijes , ali sa rizikom da te banuju

Poslednja izmena:
Trenutno 1.421e

Planirao sam da pustim jos 4naloga tj dva po karti i prikacim jos jedan monitor da bi pratio i testirao ali necu moci da stignem,imam dva indijanca koja moram da uspavam a zena radi do 12 🙂

Kako samo 0.08 za R9 270X taj dashboard curent hashrate je najbitniji od njega zavisi zarada.
Ako za tu GTX750ti u dashboardu stoji 0.2 imat ces preko 1€ dnevnu zaradu.
Ta 270X treba da ima vise u dashboardu tu nesto skripi trebala bi da je jaca od GTX750ti

750ti 0.2x a 270x daje sada 0.095 850/700 gpu mem
--shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 12 -g 1 -w 256 --gpu-memclock 700 --gpu-engine 850 --lookup-gap 2 --temp-target 50 podesavanja za 270x - cgminer3.7.3

edit: na jednoj 270 je sada 0.098 u dashboardu, stavio sam i na 14 i dobio 0.103

Poslednja izmena:
Trenutno 1.421e

Dogurat ce do 1.5€ super, a bice jos bolje kad jednu pustis na 2 naloga
Koliko jedna daje u dashboardu?

@vladane znaci ipak su te banovali 😀, znaci i ti potvrdjujes da daje vise na 2 naloga, a u tebe je karta puno slabija od R9 280X- davace ova mnogo vecu zaradu na 2 naloga.

Poslednja izmena:
dajte pomoc kako da podelim 280-ticu koja podesavanja...ako je neko vec delio a da to ne puca?

Dogurat ce do 1.5€ super, a bice jos bolje kad jednu pustis na 2 naloga
Koliko jedna daje u dashboardu?

@vladane znaci ipak su te banovali 😀, znaci i ti potvrdjujes da daje vise na 2 naloga, a u tebe je karta puno slabija od R9 280X- davace ova mnogo vecu zaradu na 2 naloga.
davala bi vise na x naloga , ako imas mogucnost da izbegnes ban system koji koriste , po onoj racunici da 2.5
khasha daju 0.1 evro dnevno , ispada 200-300 naloga x toliko na toj kartici😛

od jutros u 4 sam do malo pre , sakpupio skoro euro , sada ga nema nigde tamo na sajtu ....

ajde proverite stanje, meni 0 na sva 4 naloga... bice da su nas odradili lepo...

Treba malo vremena da prebace iz today earnings u live balance... tako je bar sinoć bilo.

sacekajte do 15 min kada prave presek , nemojte odmah da dizete frku , sta vam pise u statsu za 15.11.?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno