Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinuo sam software ali sam ga odma obriso...e sada ako je nesto uslo uslo je....ne mogu nista da promenim....ali je isto tako uslo i sa cgminerom svakim tako da ono.

Ja sam jako sitan igrac tako da kontam da meni nema sta da uzmu, ja im nisam ni malo zanimljiv 🙂

atlon 2.5 do 2.7 po jezgru a on je igracka od 25w sa 4 jezgra, ovi novi xeoni i i7 sigurno mnogo vise po jezgru, a prevara moguce da ima veze sa softverom pa ako neki lovator uzme em ce ga preci na cloudu em ce mu popajati sve sto ima od novcica ipak mislim da je primarna ta ponzijeva shema samo ce jednog momenta nestati sa lovom moze ovo da potraje i duze nego sto mislimo mozda jos 10 dana taman dok sve resurse prodaju i onda zbrisu od prodaje najvise zavisi koliko cemo ih cerupati

Ali meni samo nije jasno da neko odradi sve ovo, usput napravi IOS i Android app koja radi super i sve odbaci...nije ovde ulozeno malo vremena i truda...moras znati znanje za sve ovo...E sada, kao,sto sam vec rekao...mi smo mali i nama je i 5-10$ dnevno dosta i zadovoljni smo...a za normalan svet to je sica...Zato cela ova sema sa kupovinom snage njima donosi profit, a snaga je nasa...znaci mi kopamo za sicu, a oni nasu snagu prodaju vecim igracima i lepo zaradjuju....

atlon 2.5 do 2.7 po jezgru a on je igracka od 25w sa 4 jezgra, ovi novi xeoni i i7 sigurno mnogo vise po jezgru, a prevara moguce da ima veze sa softverom pa ako neki lovator uzme em ce ga preci na cloudu em ce mu popajati sve sto ima od novcica ipak mislim da je primarna ta ponzijeva shema samo ce jednog momenta nestati sa lovom moze ovo da potraje i duze nego sto mislimo mozda jos 10 dana taman dok sve resurse prodaju i onda zbrisu od prodaje najvise zavisi koliko cemo ih cerupati
cega bre 2.5 do 2.7?

Ali meni samo nije jasno da neko odradi sve ovo, usput napravi IOS i Android app koja radi super i sve odbaci...nije ovde ulozeno malo vremena i truda...moras znati znanje za sve ovo...E sada, kao,sto sam vec rekao...mi smo mali i nama je i 5-10$ dnevno dosta i zadovoljni smo...a za normalan svet to je sica...Zato cela ova sema sa kupovinom snage njima donosi profit, a snaga je nasa...znaci mi kopamo za sicu, a oni nasu snagu prodaju vecim igracima i lepo zaradjuju....

A sta kopaju ti kojima prodaju? To bi bas voleo da znam?

Pa ako sam ja dobro skapirao, oni tebi samo pokazuju u evrima zaradu sa odredjenom snagom...ne mozes da biras sta ces da kopas, tj.kopaju oni umesto tebe a ti dobijas evrice...

Pa ako sam ja dobro skapirao, oni tebi samo pokazuju u evrima zaradu sa odredjenom snagom...ne mozes da biras sta ces da kopas, tj.kopaju oni umesto tebe a ti dobijas evrice...

Razumem ja tvoju teoriju ali ti je prilicno busna.
Da bi ovima sto kupuju hash snagu bilo isplatljivo treba da kopaju nesto jos isplatljivije od ovog cointellecta a znamo da tako nesto ne postoji.

A sta kopaju ti kojima prodaju? To bi bas voleo da znam?

nije vazno to je tvoje kad platis da li doge ili bilo sta oni to ne mogu finansijski da prate na duze staze. A to da je uradjena priprema dobro ne treba da te cudi ako su profesionalci, secam se davno i velika kladionica je imala bug isti ovaj sa nalozima samo sto su nasi ljudi uzeli vece pare hiljade evra a ne ovu smejuriju, posle su im trazili nazad jer je isplata isla licno preko banke, no jedan ih je i tu zavrnuo prijavio je nalog na dedu od 88god i mogli su samo dedu da povuku za onu stvar 😛 Scenario je ovde verovatno sledeci zakupili su oni cloud resurse sada to naplate mnogo skuplje i fino im ostane i bezanija...a to sto uzimaju od nas to je slaba vajda nedovoljno...

@vladanr
baci nekad i do 2.8kh/s

Poslednja izmena:
Pa nista onda, ima li neko dedu viska?

hahahaha ni site im ne radi vise...

Ma kada se sabere sva snaga, dobije se dosta...Ajde ovako, vec sam kacio ss, kako moze 1.2mh/s da pravi manje nego 200kh/s... kao drugo, ja sada sa 200kh/s pravim preko 1e dnevno, a oni prodaju demo od 5mhs i daju procenu od 1.2e zarade ili vise...a svi znamo da preko 1.5e ne mozes da zaradis ma koliku snagu imao....?!cemu tih 5mh/s...ako prave kao neka kartica od 100-200kh/s?/

Ma kada se sabere sva snaga, dobije se dosta...Ajde ovako, vec sam kacio ss, kako moze 1.2mh/s da pravi manje nego 200kh/s... kao drugo, ja sada sa 200kh/s pravim preko 1e dnevno, a oni prodaju demo od 5mhs i daju procenu od 1.2e zarade ili vise...a svi znamo da preko 1.5e ne mozes da zaradis ma koliku snagu imao....?!cemu tih 5mh/s...ako prave kao neka kartica od 100-200kh/s?/

jesi ti probao demo pa znas? zato je to demo demonstracija da vidis da modes da budes u plusu, a tamo 99e i nadalje tu je zec...cista ponzijeva shema dafiment i jugoskandik ko se seca od starijih clanova 😀 Pik im je verovatno na galantne trejdere a ne na rudare jer nigde ne pise ni sta ce da se kopa za tih 99e itd. a bas ce neko to da testira tako kao ti verovatno nije ni pokrenuo miner da proba server

@frenkyshka
nista sad cebence pa u zatvor

Poslednja izmena:

Nema veze, mrzi me da se objasnjavamo.

Opa, provalili mi IP, sta sad?

Nisu svi kao mi ovde, ovoliko stvari ne bi jedan covek zapazio...i da li bi se ovoliko zaludjivao, pravio naloge i ostatak price...ali dobro...ja sam siguran da je ovo prevara, ali dok traje lepo je...🙂

Aaaahaaaaa, evo sad mi traze broj kreditne kartice, postaje zanimljivo...

Nisu svi kao mi ovde, ovoliko stvari ne bi jedan covek zapazio...i da li bi se ovoliko zaludjivao, pravio naloge i ostatak price...ali dobro...ja sam siguran da je ovo prevara, ali dok traje lepo je...🙂

sto kaze jedan sve sto je lepo kratko traje...:d

@frenkyshka
pa sta cekas daj im :d

@goldi
eto lepo sam ti govorio da ne treba sa istog ip-a vise naloga i da ce provaliti ***

Poslednja izmena:
@shaolin_RS Nisam probao demo, ali po informacijama kojima raspolazemo koje sam ti naveo gore...ne isplati se ni da ga probam 🙂 teram i dalje ovako dok ide...

1x280x je iskopala 0.0023 BTCa za 12h kopanja... sjajno.

1x280x je iskopala 0.0023 BTCa za 12h kopanja... sjajno.
aj seti se I sutra , prekosutra da bacis koliko je iskopala za ceo dan (posto kod njih nista nije logicno , veruj mi) I ako nije problem koliko khasha ti pokazuje u mineru?

Poslednja izmena:
Pod pretpostavkom da vas ovde ima dosta iskusnih ms-ovaca I linuxasa , da li je iko ikad probao tipa terminal servisi na ms-u ili pandan kako se zove na linuxu (ima ih vise) , da vise razlicitih usera na jednoj masini ima razlicit gateway ili da mu das komandu za isti range u razlicitoj userskoj sesiji koristi drugi gateway(nikad u zivotu mi nije zatrebalo , a za ovo bi bilo korisno ako imas range javnih ip adresa)
Ne znam da li je ovo uopste moguce?

I meni su provallili IP adresu. S' obzirom da im necu dati broj kartice vjerovatno se mogu pozdraviti sa evricima.
Prvi put kad se desilo , meni je dosta naloga kucalo 2 dana 0.0001 I trazilo karticu , napravio nove naloge jedan nalog jedna ip adresa I krenuo da kopam ponovo , posle par dana rekoh da probam da vidim sta se desava sa onim nalozima koje sam napustio I dozvolio mi je da poskidam pare bez verifikacije (mada su tada na newsu izbacili da su slucajno zakacili I prave naloge itd.)Ne nadaj se mnogo , ali probaj za koji dan.

Da li je safe generisati novu deposit adresu za doge na cryptsy-u dok još uvek čekam uplatu za postojeću?

Prvi put kad se desilo , meni je dosta naloga kucalo 2 dana 0.0001 I trazilo karticu , napravio nove naloge jedan nalog jedna ip adresa I krenuo da kopam ponovo , posle par dana rekoh da probam da vidim sta se desava sa onim nalozima koje sam napustio I dozvolio mi je da poskidam pare bez verifikacije (mada su tada na newsu izbacili da su slucajno zakacili I prave naloge itd.)Ne nadaj se mnogo , ali probaj za koji dan.

Kolko sam ja razumeo, nema veze sa koje ip adrese previs naloge, problem je sto ti mineri rade na istu adresu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno