Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste li uplacivali demo sa dogama ? Ja uparvo, sekunde su u pitanju ! A bitno da ne znaju da isplate 2 dana, jos cekam i to od 5 do 8 e po nalogu. +

48h i dalje nema kerova niti su vraćeni u obračun na sajtu. Rekord 🙂

Jeste li uplacivali demo sa dogama ? Ja uparvo, sekunde su u pitanju ! A bitno da ne znaju da isplate 2 dana, jos cekam i to od 5 do 8 e po nalogu. +

Pozdrav crypto narode...
Ja sam uplatio demo sa ovom novom opcijom na jednom nalogu koji mi sluzi samo kao referal. Dakle nisam rudario na njemu.
Bilo je nekih 30ak eura pa reko da probam. U momentu sam kupio demo nalog i pise mi pod My Contracts da je aktivian.
E sad... Nema mi one zelene kvacice koja obelezava da je nalog verifikovan.
Uspeo sam da podginem samo 10eur. Za ostatak mi traze onu varijantu sa kreditnom karticom, kao anti-bot provera. Dakle ne mogu da podignem ostatak eura iz live balance.
Da li je neko imao slicnih problema sa poteskocama?
Nemam nameru da im serviram podatke sa kreditne 🙂

To sam i ja danas uradio i zeznuo se. Jer ocigledno da se nalog ne verifikuje kada se uplati dogama vec samo bitcoinom.

10 2b603237…d2e12d4d 984.69928799 DJCYEzuwmQp9hcVmQZF6XRuBQFJyTy7996 nasao sam odakle je stiglo 984 doge 0.13e sa jednog zaboravljenog naloga koji sam ocistio sinoc u ovo isto vreme...
primecujem da na cryptsiju doge od vecerasnje zarade leze za minut 7 od 10 naloga...

Poslednja izmena:
meni stigao deo što sam malo pre pokupio. od juče i preključe ništa

Mislim da kod njih baš i nema nekog pravila...primer: meni večeras sa 3 naloga stiglo na wallet u roku od 4-5 sekundi a sa 4tog ništa već 25 minuta...

edit:
To sam i ja danas uradio i zeznuo se. Jer ocigledno da se nalog ne verifikuje kada se uplati dogama vec samo bitcoinom.
Možda sada i za demo treba antibot verifikacija, bilo bi dobro da ako je neko danas/večeras kupovao demo BTC-om da potvrdi da li mu je verifikovan nalog...

Poslednja izmena:

Mozda i ovde treba 48h+ da im legnu doge 🙂
Ako neko ima nameru da placa demo sa DOGE varijantom neka saceka dok se ne vidi da li ce nalog stvarno biti verifikovan u jednom momentu!!!
Ali nisu mi jasni koja je poenta da platim na ovaj nacin? Meni taj demo donosi zaradu dnevno koju ne mogu da pokupim 🙂

deklaracija kakva je situacija kod tebe?

sve je popravljeno i sve radi, isplata ide za 5 sekundi (nikad ovako brzo nije radilo, pu, pu da ih ne ureknem 😉 ) , jedino ono sto je poslato u zadnja 2 dana jos ne stize, ali i neka , ako im toliko treba da nastave da rade dajem im sa osmehom 🙂

meni ostadose kratki za 47.5e za ona dva prethodna dana...vec sam im oprostio 🙂 neka bude neka ekoloska taksa 🙂 jesu li se nekom vratila ta sredstva u live balans pitam ono kao cisto informativno radi 🙂

Mozda i ovde treba 48h+ da im legnu doge 🙂
Ako neko ima nameru da placa demo sa DOGE varijantom neka saceka dok se ne vidi da li ce nalog stvarno biti verifikovan u jednom momentu!!!
Ali nisu mi jasni koja je poenta da platim na ovaj nacin? Meni taj demo donosi zaradu dnevno koju ne mogu da pokupim 🙂

deklaracija kakva je situacija kod tebe?

pa kopa kartica kopa demo digao sam ranije sa tog naloga 9.9e i nakupilo se da platim u dogama demo, koji nije verifikovao nalogg sa onim zalenim. ostalo jos 3ipo e koje ne mogu dici. Trazi mi karticu.

@Cryptoslav i @deklaracija sada nas samo vadi starter kao sto rece Leteci.

ma ne verujem da cu ga upacivati. Pre cu zaboraviti taj nalog. Napraviti drugi i redovno sa btc uplatiti demo. Mnogo je sve ovo na staklenim nogama

I ja se dvoumim jer mi je tamo bilo 30-ak eura. U svakom slucaju jos ce se razmisliti.

Od 23 lezu doge instant. Da znam da ce jos mesec da sastave, donirao bi im ona 2 dana.

I meni stiglo expresno u wallet.. a ona dva dana jos ceka.. samo su dva naloga stigla
ispade da je bolje da nismo podizali dnevno sad bi sve stiglo odjednom

48h i dalje nema kerova niti su vraćeni u obračun na sajtu. Rekord 🙂

Da, evo 50 sati tacno... medjutim zanimljivo je da mi je stigla isplata sa demo naloga koja je pustena juce a prekljuce uplacen demo da bi odblokirao par eura i to nije stiglo... wtf.

Bas ga mrljave ! Evo sada sa 4 naloga proslo odmah ,5-ti sa 15 e posle malo duze vremena lego i jedan od 8 se ceka. Ovo je islo u novcanik ,ako to ima ikakve veze . A ono od pre 2 dana jos ne stize, to je na menjacnicu poslato. Ali bice valjda , a i da ne bude Hvala ti teta Bozen ! ! ! 🙂

Bas ga mrljave ! Evo sada sa 4 naloga proslo odmah ,5-ti sa 15 e posle malo duze vremena lego i jedan od 8 se ceka. Ovo je islo u novcanik ,ako to ima ikakve veze . A ono od pre 2 dana jos ne stize, to je na menjacnicu poslato. Ali bice valjda , a i da ne bude Hvala ti teta Bozen ! ! ! 🙂

ja jutros se ulogovah sa posla na poloniex i rekoh ajde dok me ne napadnu da se igram.
Saldo 0,i nemam nikakve valute,pre par dana sve povuko odatle.
DObro...
AJmo reko nisam par dana povlacio,da krenemo....
1,2,3,4,5,7,8,13 nalog i tako idem ja i reko ajde da odem da resim nesto
i vracam se i nastavljam i da napravim novu doge adresu za tamo 4-tu ip adresu
kad pogledam ono cela lista pendinga koliko sam i povuko.
Jedino mi se ne prijavljuju od demo-a jer tu nisam podizao 4,5 dana i bas su masivne isplate....

Totalno čudno, povuko sam jutros doge od 16 naloga, stigle prvo od 4 naloga što sam poslednje povuko, uglavnom izmešane su uplate, ne ide redosledom, al bitno da stižu

Totalno čudno, povuko sam jutros doge od 16 naloga, stigle prvo od 4 naloga što sam poslednje povuko, uglavnom izmešane su uplate, ne ide redosledom, al bitno da stižu

I meni izmesane tek sad vidim.
Recimo desilo se da mi od zadnje povucenih stigne odmah
a jos ih nema od prve ip adrese koju sam podizao..

meni radile isplate do 5 ujutru, posle toga štao sam stavio ništa nestiže 🙁
od 12-tog i od noćas imam neisplaćeno ~40e i to samo od jednu makinu :S: drugo nisam ni gledao da se nenerviram mnogo ...

Poslednja izmena:
Evo odgovora na kukanje da ne stižu kerovi od pre 2 dana

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421396858267.png
    uploadfromtaptalk1421396858267.png
    363.6 KB · Pregleda: 113
bla, bla, nada umire poslednja...
Doduše do sada su poštovali oni što kažu, imaću pozitivan stav 🙂

Šta reći... ja sam baš tada povlačio lepu količinu (kulirao par dana) i sada čekam skoro 1 milku kerova. Šta da se radi... 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno