Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta reći... ja sam baš tada povlačio lepu količinu (kulirao par dana) i sada čekam skoro 1 milku kerova. Šta da se radi... 🙂

Da se kladimo da ce stici, samo opusteno 😉
Evo da editujem post kad mogu:
Stigle doge jutros poslane.
Jos samo od pre 2 dana nije stiglo, ali do sada je sve korektno bilo oko isplata vjerujem da ce i to stici samo je pitanje vremena.

Poslednja izmena:
Ma sve je to lepo nego da se zna neki red, ovako nikad neznaš kolko će da te cepnu i kad....

Ovi stvarno nisu normalni.
Sinoc mi se na jednom rigu desilo nesto prvi put.
Od 4 free naloga banovan je jedan a ostala tri rade normalno, proverio i malopre i dodao jos jedan sa iste adrese i sada opet rade sva cetiri!?

Do sada je bilo kada roknu onda roknu sve naloge ali izgleda da im se softver malo umorio pa brljavi 🙂

Od 4 free naloga banovan je jedan a ostala tri rade normalno, proverio i malopre i dodao jos jedan sa iste adrese i sada opet rade sva cetiri!?

Do sada je bilo kada roknu onda roknu sve naloge ali izgleda da im se softver malo umorio pa brljavi 🙂

pa to je prosto neverovatno.
sem ako nisi bas tom nalogu pokusao da pristupis od negde drugde il sl...

Pisao sam ja o tome,meni se to desavalo i ranije da popijem ban samo na jednom nalogu...a ostali sve normalno...
cak mi i navede tu IP adresu kao banovanu sa koje kopaju i dalje ostala tri naloga...

ljudi budimo realni hvala estoncima na svemu... hvala im sto su nam u ovo tesko vreme omogucili NENORMALNO veliku zaradu gledajuci sve ostalo koja ne traje par dana nego vec mesecima,i oni su ljudi bre imaju prava na greske pa cak i na namerne jer i mi gresimo zloupotrebljavajuci rupe u njihovom sistemu pomocu kojih dobijamo 4 x vise od te ekstra zarade koju nam daju,uvek su do sada ispali ok i korektni zato smirite strasti ,nadam se da ce ovo da potraje dugo,ali da i danas nedaj boze pukne pamticu ih po dobrom...

Ja sad kad kupim king size ultrahd mega TV.. stavicu na njega nalepnicu kojntelekt i seticu ih se svaki put kad gledam u njega :d

pa to je prosto neverovatno.
sem ako nisi bas tom nalogu pokusao da pristupis od negde drugde il sl...

Ma nisam sigurno, sve radnje sa nalozima se obavljaju iskljucivo sa racunara koji kopa.

A i da jesam onda bi banovali nalog, to znaci i ip adresu sa koje se kopa sto opet znaci ban i na ostale naloge koji kopaju sa te adrese.
Bar je do sada tako bilo. Ali nema veze, sve im je oprosteno, i onih 100+ evra koji su mi blokirali pre neki dan.

Cisto iznosim situaciju, meni interesantnu jer nema nikakve logike.
Mada, vidim i kidence je imao isti slucaj, ne secam se da sam to ranije procitao, sto znaci logika je da nema logike.

ja verujem da ce isplatiti ovo zaostalo, da nece vec bi to odavno nestalo sa stanja...Samo ako bude trebalo manualno da se odradi,tj. da potvrde ,mozda zapaze nesto sto do sada nisu...videcemo, ali danas ili sutra stizu evrici 😀

Poslednja izmena:
https://cointellect.rocks/

sta li je ovo? sta mislite jel ovo nesto njihov zvanicno?

ja cenim da je neko ovo otvorio da bi se ljudi registrovali preko njegovog referala....jer ako je njihovo onda vesti koje pisu ovde na sajtu bas i nisu lepe

Poslednja izmena:
Za CryptoPay netreba nikakva verifikavija kada šalješ evre a podižeš BTC, jedino je kurs evro/btc nepovoljan, zakidaju 10%....
Jedan CryptoPay nalog nemoj da koristiš za više od 1 IP odnosno 4 naloga, čisto iz predostrožnosti, ja sam probao sa jednim nalogom i sve je proteklo brzo i bez ikakvih problema, nije mi se dopao harač od 10% pa sam batalio...
Verifikacija ti treba ako povlačiš evre na PayPal, devizni račun ili šta već...

Poslednja izmena:
Za CryptoPay netreba nikakva verifikavija kada šalješ evre a podižeš BTC, jedino je kurs evro/btc nepovoljan, zakidaju 10%....
Jedan CryptoPay nalog nemoj da koristiš za više od 1 IP odnosno 4 naloga, čisto iz predostrožnosti, ja sam probao sa jednim nalogom i sve je proteklo brzo i bez ikakvih problema, nije mi se dopao harač od 10% pa sam batalio...
Verifikacija ti treba ako povlačiš evre na PayPal, devizni račun ili šta već...

Hvala..

kad bi se jos smislili da posalju ono sto sam povukao pre skoro 4 dana bilo bi lepo

Verujem da će biti sledeći scenario, samo teorija... za vikend (nedelja) vraćaju evre na account a tada je 30% fee...

Interesuje me varijanta za CryptoPay:

Za 7-8 dana cu imati po 15 evra na 5 naloga (1 glavni, ultra, mega, giga, dr, mr, osnovni, DEMO i 4 naloga koji su registrovani preko njega, FREE)

Ja bih da sa ovog glanog poslao pare na CryptoPay, pa bih odatle poslao pare za Demo na prvom free nalogu, sa njega povucem ovo sto sam iskopao ovamo ponovo, i tako u krug do poslednjeg.

Mislim da bi trajalo dosta krace, a izbegao bih vreme cekanja, rizikovao veci pocetni ulog, provizije, zamenu ltc za btc, moguci gubitak...

Naravno, pod uslovom da ovo moze?

trebalo bi da moze bez frke, samo mora prvo da kriptopej proradi.

potom da imash u vidu da je kurs malo nepovoljniji pa rachunaj na 10% gubitka na EUR/BTC konverziji.

i ono poslednje, moramo da znamo da li od skoro vazi ako se plati btc-om demo, nalog postaje verifikovan, jerbo ako se plati u dogama devinitivno se ne dobija verifikacija.
pa kontam, mozda su promenili i za btc uplate...chisto kad budesh to radio, uradi na jednom prvo pa javni da li je verifikovan ili ne.

Zar ne moze da se plati evricima sa CryptoPay-a?

Ako ne moze, nece onda oni videti mojih 10%

edit: Ili jos bolje, da li postoji varijnta da kod njih uplatim btc, zamenim za evro, pa uplatim demo. Oni meni da daju 10% kao posrednici 😀

Poslednja izmena:
platiti za ugovor mozesh sa Master i Visa karticama (nisam probao), BTC-om i od skoro sa DOGama.

Odakle cesh slati btc je ne bitno, da li je to menjachnica, kriptopay ili offline wallet, ali platiti sa cryptopeja u evrima nemere.

mozda ako je nekome stigla ona cryptopay master kartica pa na tu foru.

Poslednja izmena:
...aaako i dalje vazi da sa btc-om uplacen nalog postaje verifikovan i da moze da se podize preko 10e.... i da najverovatnije i nastavi kopanje nakon isteka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno