deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Jeste li uplacivali demo sa dogama ? Ja uparvo, sekunde su u pitanju ! A bitno da ne znaju da isplate 2 dana, jos cekam i to od 5 do 8 e po nalogu. +
Jeste li uplacivali demo sa dogama ? Ja uparvo, sekunde su u pitanju ! A bitno da ne znaju da isplate 2 dana, jos cekam i to od 5 do 8 e po nalogu. +
48h i dalje nema kerova niti su vraćeni u obračun na sajtu. Rekord 🙂
meni stigao deo što sam malo pre pokupio. od juče i preključe ništa
Možda sada i za demo treba antibot verifikacija, bilo bi dobro da ako je neko danas/večeras kupovao demo BTC-om da potvrdi da li mu je verifikovan nalog...To sam i ja danas uradio i zeznuo se. Jer ocigledno da se nalog ne verifikuje kada se uplati dogama vec samo bitcoinom.
To sam i ja danas uradio i zeznuo se. Jer ocigledno da se nalog ne verifikuje kada se uplati dogama vec samo bitcoinom.
To sam i ja danas uradio i zeznuo se. Jer ocigledno da se nalog ne verifikuje kada se uplati dogama vec samo bitcoinom.
Mislim da kod njih baš i nema nekog pravila...primer: meni večeras sa 3 naloga stiglo na wallet u roku od 4-5 sekundi a sa 4tog ništa već 25 minuta...
Ako je tako onda te samo starter vadi na tom nalogu.
Mozda i ovde treba 48h+ da im legnu doge 🙂
Ako neko ima nameru da placa demo sa DOGE varijantom neka saceka dok se ne vidi da li ce nalog stvarno biti verifikovan u jednom momentu!!!
Ali nisu mi jasni koja je poenta da platim na ovaj nacin? Meni taj demo donosi zaradu dnevno koju ne mogu da pokupim 🙂
deklaracija kakva je situacija kod tebe?
Od 23 lezu doge instant. Da znam da ce jos mesec da sastave, donirao bi im ona 2 dana.
48h i dalje nema kerova niti su vraćeni u obračun na sajtu. Rekord 🙂
Bas ga mrljave ! Evo sada sa 4 naloga proslo odmah ,5-ti sa 15 e posle malo duze vremena lego i jedan od 8 se ceka. Ovo je islo u novcanik ,ako to ima ikakve veze . A ono od pre 2 dana jos ne stize, to je na menjacnicu poslato. Ali bice valjda , a i da ne bude Hvala ti teta Bozen ! ! ! 🙂
Totalno čudno, povuko sam jutros doge od 16 naloga, stigle prvo od 4 naloga što sam poslednje povuko, uglavnom izmešane su uplate, ne ide redosledom, al bitno da stižu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari