jesam ja pre 2 sata placen demo , ali ne registruje da grafike kopaju, verovatno je neki bug do njih, mada je i juce bila manja isplata na nekim nalozima
😡I sta sada, da li kupiti nova 4 demo-a ili jajariti sa free nalozima...?! i cekati ban...😡
evo odgovora na mail koji sam im pisao...
Hello again,
Due to recent eventualities where many users starting to take advantage
of our platform, we had to take protective measures and now Cointellect
reserves the right to block or suspend users if our system detects any
anomaly in your account activity or details, including but not limited
to:
*Using a VPS or any kind of server to connect or perform solo mining.
*Using a proxy IP
*Creating or connecting multiple accounts under the same IP to take
advantage of minimum hashing rewards
*Creating multiple accounts under the same IP and making them referrals
of each other to take advantage of the affiliate commission program.
Unfortunately this behavior is no longer permitted at CoIntellect and
your IP address has already been flagged so you won't be able to use our
platform anymore with that account details. If you want to create a new
one you won't be restricted, but please make sure you're not using
proxy's or public networks to connect or this situation will happen
again.
Have a great day!
Regards, Aline.
CoIntellect, Customer Support and Sales.
CoIntellect.com | mining done right |
jel stvarno? zznao sam pocim ja uplatim demo da ce sve da propadne
Ja sam pogasio, kad vec ne placaju necu ni da im dajem snagu.
Inace, svi nalozi mi stali na 0.49-0.57e, racunam da je stalo oko 11, odnosno 12 po njihovom vremenu. Mozda je slucajnost...
Nešiću, hoćeš li da ti sponzorišemo preseljenje u neku drugu zemlju? 😀 Biraj bilo koju sem Estonije.
za ovog mustanga, napisi im da nisu lepo uradili, jer koristimo vise naloga na 1 ip, daj link od ovog foruma da vide da je stvarno i prevedi im na engleski da se ne muce
lol, banovani smo svi, da li sam postovao ili ne isti *****, damage is already done ljudi, izduvali smo, bice dobro ako do kraja legne lova za demo-e koji su platili... to sto sam postovao to je cisto da znate o cemu se radi pa da se ne nadate.... ako hocete mogu da editujem post ali na isto nam dodje... treba eventualno naci nacin da se zaobidje scena li tesko
nemoj biti ljut, ko je rekao koliko ja imam accounta? 4 imam ludace, tj 4 demoa i ja sam banovan, pa eto ti racunaj sada
Ok ljudi, trajalo je koliko je trajalo... Svi smo znali da ce se ovo pre ili kasnije desiti. Pa nisu ni oni mutavi i da ne vide sta se desava i da nam placaju ko da su nam graficke od zlata.
Sad lepo gasite grafike ili prebacujte na nesto drugo. Ja verovatno gasim vecinu grafika osim ovih na koje se grejem dok ne nadjem nesto krsteno da se kopa.
Ako je i telekom banovan onda je to :S: pored ptt i telenora koji su takodje banovani , pravo pitanje je sta nije.
sad promeih ip adresu,napravih 4 naloga nova i odmah banovan...
koristim telekom adsl...
Statistika je poludela nacisto! Ili je sistem za obradu placanja. Pa sada sam dobio 2,7 umesto 2,6 evra (kada se sabere demo, 3 referala i ono sto je iskopano a to je upola od normalnog). Ali jos veci biser je sto sada pokazuje da su za danas (20.decembar) vec uracunali zaradu od 3 referala koje je i veca (0.3490) od one juce (0.2960).
Naravno zarada od kopanja je sada 0.0000 u Livebalance a u statistic je 0.0001...ovo je kraj pocetka, ili pocetak kraja..
Probaj jos koji put mozda si pokupio banovan IP...ima ih previse.
moguce,sad cu...
Probaj jos koji put mozda si pokupio banovan IP...ima ih previse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari