Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ponestalo im kerova, jel vidite da neko stalno kupuje i dize cenu... Samo malo da se povrate, pa ce opet po starom 🙂

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    8.7 KB · Pregleda: 97
Ja sam pogasio, kad vec ne placaju necu ni da im dajem snagu.
Inace, svi nalozi mi stali na 0.49-0.57e, racunam da je stalo oko 11, odnosno 12 po njihovom vremenu. Mozda je slucajnost...

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam pogasio, kad vec ne placaju necu ni da im dajem snagu.
Inace, svi nalozi mi stali na 0.49-0.57e, racunam da je stalo oko 11, odnosno 12 po njihovom vremenu. Mozda je slucajnost...
tako je, ja sam izasao iz stana oko 11h i sve je bilo ok...i kada sam se vratio oko 17h i dalje je stajalo isto stanje...

Nemojte gasiti znalo se desiti da samo u 23h izbaci realno stanje cak je jednom ujutro sve stiglo..sta ima veze ako kopa dan i u prazno sacekajte pa vidite sta ce biti do ujutro

Nemojte gasiti znalo se desiti da samo u 23h izbaci realno stanje cak je jednom ujutro sve stiglo..sta ima veze ako kopa dan i u prazno sacekajte pa vidite sta ce biti do ujutro

slazem se,zna dosta puta da zabaguje statistika

dosta su nam dali, mozemo malo da im i vratimo 🙂
A meni ovo lici da cemo veceras probiti 55k sto se snage tice...rastu kao kvasac, a hardver vec koci...i sinoc je isplata opet kasnila u odnosu na par dana unazad...
ja ostavljam da kopa, ionako bilo sta drugo da kopam nemam ni za kikiriki... 🙂

dosta su nam dali, mozemo malo da im i vratimo 🙂
A meni ovo lici da cemo veceras probiti 55k sto se snage tice...rastu kao kvasac, a hardver vec koci...i sinoc je isplata opet kasnila u odnosu na par dana unazad...
ja ostavljam da kopa, ionako bilo sta drugo da kopam nemam ni za kikiriki... 🙂

+1
Ima ponesto sto zaradi za pljeskavicu i sokče,al retki su to momenti

Imam 4 free naloga sa koja su napravljena na svezoj IP adresi i banovani su verovatno zbog isplate na doge adrese koje su bile banovane pre na drugim nalozima ali su "oslobodjene" placanjem demoa.
Dakle stalo kopanje, nije placen demo, nije banovana IP adresa, 4 free naloga ali su popusili zbog nekih (nekad banovanih) doge adresa na koje sam isplaciavao. To ipak jesu novi momenti jer su se do sada placanjem demoa od-banovale i doge adrese a sad odjednom cvrc. Nove adrese nisam pravio jer od pocetka koristim ove 2 i nije bilo problema a na cryptsy-u sve novo generisane doge adrese pocinju sa 1 i na njih nece Cointellect da mi prebaci, pise success i posle pola minuta se iz pending vrati u live balance.

O cemu vi pricate...evo moje zarade danas....radio mi je do 7 onda sam ugasio da igram....potpuno normalno ceo dan...placen demo i rudari grafika pored njega. Ne razumem zasto ignorisete postove.... do vas je a ne do njih

Untitled.jpg

Ma bice da im pukao ''sistem'', ajde da sacekamo isplatu pa da vidimo sta ce biti pa onda da razmisljamo sta i kako...

Ne znam,meni svugde malo bas zarada danas
REcimo oko 0,5eu od mininga,negde mozda vise ali to je to

U zadnjih 20-tak dana su par puta zabogovali pa je sigurno i sad rijec samo o nekoj gresci i vjerovatno vec sad rade na rjesavanju problema. Samo bez panike.

U zadnjih 20-tak dana su par puta zabogovali pa je sigurno i sad rijec samo o nekoj gresci i vjerovatno vec sad rade na rjesavanju problema. Samo bez panike.

Kako bre bez panike,vec sa poslao 10 maila supportu i kazem im mi iz Srbistana kopamo svako sa po 50-100 naloga,
sta je ovo?!😛

i kod mene u statistici 0.57e za ceo dan, na demo nalogu grafika iskopala za ceo dan (1x 280x na 2 naloga)

Ne dirajte mi bracu estonce 🙂 upozorio sam vas juce,bez panike za sat vremena bice isplaceni evrici u fulu ebes statistiku,normalno ko nije izgubio veru i prestao da kopa

Kod drugara na 2 IP, po 4 free naloga, na po dve karte, ima oko 1.2-1.3evra na svakom. Znaci radi mu normalno, nije banovan. Kod mene 8 demona, 1 IP, 0.6evra po nalogu, stalo ne mrda. Drzacu sutra do 23h, ako nema promena gasim i pravim 4 free naloga.

stari demo nalozi pred istekom rade i kopanje demo-a i gpu, danas otvorio nova 4 demo na drugom internetu i sve radi kako treba 🙂

kod meje je danas radio ok, 4 naloga, placen demo, svaki nalog je preko 3eura(1,4 kopanje + 1.7 demo)

sasami, koliko imas demo naloga po IP-u?

Koliko vidim, za današnji dan odbrojava contract earnings, dok su mining earnings zakucani na nulu. 🙁

Poslednja izmena:
I kod mene, bice da je ova prica sa vecim brojem demo naloga zavrsena...

Izgleda da mining-banuju kada je na jednom IP-u preko 4 demo naloga.

😡I sta sada, da li kupiti nova 4 demo-a ili jajariti sa free nalozima...?! i cekati ban...😡

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno