Šta je novo?

Koji Wi-Fi ruter uzeti?

stolex

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2009
Poena
350
Treba mi od vas preporuka koji wi-fi ruter da uzme moj brat. Koristi IKOM kablovski internet i skoro je uzeo lap top. Pa me interesuje koji wi-fi ruter uzeti za kablovski internet? I sta treba gledati ili obratiti paznju? Ne razumem se bas najbolje. :)

A jel se neko igrao sa ovim?

I just found this on AliExpress:
US $122.05 | Xiaomi Router BE3600 WiFi 7 Dual-Band Qualcomm quad-core Gaming Acceleration 3570Mbps Dual WAN LAN Mesh Network Repeater VPN

Nema ga u global varijanti a cena mu je baš dobra. Mora malo gimnastike oko setupa sa google translate. Koristi qualcom čip.
Na tu cifru ces platiti carinu plus usluge carinjenja... Fizicka lica mogu da "uvezu" nesto do 50€ bez carine, na vece svote carina zaustavlja posiljke... Cak i da napisu da je poklon, carini ako je sumnjivo i u proformi vide da je nesto sto ima mnogo vecu vrednost nego deklarisanu, zaustavljaju i takve posiljke.

Uglavnom je tako za vece pakete.

Na tu cifru ces platiti carinu plus usluge carinjenja... Fizicka lica mogu da "uvezu" nesto do 50€ bez carine, na vece svote carina zaustavlja posiljke... Cak i da napisu da je poklon, carini ako je sumnjivo i u proformi vide da je nesto sto ima mnogo vecu vrednost nego deklarisanu, zaustavljaju i takve posiljke.
Ako sam promuvao OnePlus 13, promuvacu valjda i jedan ruter 😁

Nazad
Vrh Dno