highlanderfx82
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2010
- Poena
- 170
Sa kojim web shop-ovima imate iskustva, zeleo bih da narucim neke stvari tipa registrujem se, narucim i stize na adresu aks-om ili slicno, bez faktura ili slicno...
, ko moze da ode do Kozjacke najbolje je.Shang Tsung Ja volim da kupujem u Emmiju direktno u prodavnici (ne preko webshopa), jer tamo su nasi drugari sa foruma.
^Sto se tice kupovine preko webshopa, ja nemam zivaca da se natezem kada ce posiljka da krene, zatim kada ce kurir moci da je donese i sl, nego lepo zapljunem put pa peshke (ili gradskim prevozom) do prodavnice
Jedino mi nije problem da sacekam par dana nesto cega nema na lageru (pa da odem da pokupim).
Nije problem vama koji zivite u BG-u da kupite sto vam treba, veci problem je za nas iz manjih gradova posto je izbor slab, i mora preko neta da se naruci....
Zanimljiva je Emmi akcija "pokazite nizu cenu i mi cemo dati jos nizu"...
^Sto se tice kupovine preko webshopa, ja nemam zivaca da se natezem kada ce posiljka da krene, zatim kada ce kurir moci da je donese i sl, nego lepo zapljunem put pa peshke (ili gradskim prevozom) do prodavnice![]()
I šta radiš kada dođeš tamo a tamo toga nema?
Pa nikad ne idem napamet. Uvek zovem telefonom i rezervisem po 3x (za svaki slucaj)![]()
Za online shop presudan kriterijum je cena - dakle Emmi, Duocom, Atom. Zanimljiva je Emmi akcija "pokazite nizu cenu i mi cemo dati jos nizu". Ukoliko narucujete vise stvari, isplati se prosurfovati svim sajtovima (naravno, tu ne mislim na netacne cene na itsvetu). Naravno, ukoliko akcija nije samo marketing.
Koja je svrha onda wbshop-a?
hehehe. Upravo to. Koja je svrha ?
Samo da napomenem da uzeh danas u win winu u radnji kod arene (antifasisticke borbe 14)slusalice canyon CNR-HS11 i tek kad dodjoh kuci videh da su polovne, korektorom na asbisovoj garanciji obrisan datum julski pre nekih mesec dana kad ih je neko kupio pa dodat moj datum pored od danas kad sam ih ja uzeo.....osim sto je kutija sva izeformisana ne bih ja ni kukao mnogo nego od sluski sundjeri u sredini puni prljavstine od necijih prljavih usiju, sta da kazem dalje a da se neko ne ispovraca na ovo do sad...
Doduse, komentar je svakako omasio temu, jer to nije webshop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari