+ 1 za Emmi, kod njih sam kupovao skoro sve do sad i nikad nisam imao problema, da kucnem u drvo . Obicno direktno kontaktiram nekoga od prodavaca koje imam u kontakt listi ( Ivan Mancic ili Aleksandar Ilic),a poslednji put, pre par dana su me posebno odushevili. Da budem jasniji , narucio sam sve odvojene komponente za jednu konfiguraciju , a kuci je stigla skroz sklopljena konfiguracija sa svim kutijama i papirima,sto mi je skratilo vreme jer sestrina deca nisu mogla da iscekaju novi komp.
Sto se tice Outleta i online narudzbine i tu imam pozitivno iskustvo. Narucio sam outlet plocu za 775, i stigla je posle 2 dana , medjutim na ploci nije radila zvucna kartica. Tada sam kontaktirao Win Win (Emmi (kako bilo jer im je ista adresa u Cacku) ) i Mihailo Stisovic (covek koga ne poznajem i za koga u zivotu nisam cuo) je saslusaho u cemu je problem,objasnio mi je da te ploce nemaju garanciju jer su i same vracene sa servisa, a zatim je sam ponudio da vratim plocu. Na sajtu Emmia sam nashao 400 din skuplju ali potpuno novu plocu, a ta ploca je jos 400 din skuplja u Win Win prodaji. Isti covek mi prilagodjava cenu Emmi ceni,uz moju uplatu od 400 din, o njegovom trosku salje novu plocu i sve reseno u roku od 4 dana.
Moram da kazem da su me ti ljudi odushevili i da cu biti njihova stalna mushterija, jer ovakve stvari,slozicete se ne cine ni najveci prijatelji!!!