Šta je novo?

Koji webshop kod nas?

Seizmose, ubuduce nikad ne kupuj nista dan pre nego sto zapalis na odmor. Btw, zasto im nisi vratio robu?

Poslednja izmena:
Seizmose, ubuduce nikad ne kupuj nista dan pre nego sto zapalis na odmor. Btw, zasto im nisi vratio robu?

pa rekao je da je to juce uzeo..nadam se da ce otici danas i to vratiti.posto na to ima pravo i po zakonu jer je prosao tek jedan dan (o "prljavim" slusalicama necu nista komentarisati...)

+1 Shang, bas tako.
Btw, vraticu kad stignem kuci, nece to biti problem nadam se.
Ps. stalno skoknem do e*mija ,ne nadjoh tamo sta sam hteo pa pohitah ovamo, sam natrcah....nema veze nije skupa stavka srecom.

TT Pro by SGS-SCL

+ 1 za Emmi, kod njih sam kupovao skoro sve do sad i nikad nisam imao problema, da kucnem u drvo . Obicno direktno kontaktiram nekoga od prodavaca koje imam u kontakt listi ( Ivan Mancic ili Aleksandar Ilic),a poslednji put, pre par dana su me posebno odushevili. Da budem jasniji , narucio sam sve odvojene komponente za jednu konfiguraciju , a kuci je stigla skroz sklopljena konfiguracija sa svim kutijama i papirima,sto mi je skratilo vreme jer sestrina deca nisu mogla da iscekaju novi komp.

Sto se tice Outleta i online narudzbine i tu imam pozitivno iskustvo. Narucio sam outlet plocu za 775, i stigla je posle 2 dana , medjutim na ploci nije radila zvucna kartica. Tada sam kontaktirao Win Win (Emmi (kako bilo jer im je ista adresa u Cacku) ) i Mihailo Stisovic (covek koga ne poznajem i za koga u zivotu nisam cuo) je saslusaho u cemu je problem,objasnio mi je da te ploce nemaju garanciju jer su i same vracene sa servisa, a zatim je sam ponudio da vratim plocu. Na sajtu Emmia sam nashao 400 din skuplju ali potpuno novu plocu, a ta ploca je jos 400 din skuplja u Win Win prodaji. Isti covek mi prilagodjava cenu Emmi ceni,uz moju uplatu od 400 din, o njegovom trosku salje novu plocu i sve reseno u roku od 4 dana.

Moram da kazem da su me ti ljudi odushevili i da cu biti njihova stalna mushterija, jer ovakve stvari,slozicete se ne cine ni najveci prijatelji!!!

Poslednja izmena:
Kakav je Etron? Našao sam par povoljnih stvari kod njih.

A ne radi im maloprodaja kod Vuka jos od juna.

Nazad
Vrh Dno