Odgovor koi je stigao danas, pružilac usluge je uveo period od 90 dana pre nego što se vrate pare, zahtev ostaje u sistemu, biću obaveštenCekaj ti rece da ti je detektovao kupovinu? Jel' je vidis u Earnings?
Odgovor koi je stigao danas, pružilac usluge je uveo period od 90 dana pre nego što se vrate pare, zahtev ostaje u sistemu, biću obaveštenCekaj ti rece da ti je detektovao kupovinu? Jel' je vidis u Earnings?
90 dana je On Ice TCB claim.Odgovor koi je stigao danas, pružilac usluge je uveo period od 90 dana pre nego što se vrate pare, zahtev ostaje u sistemu, biću obavešten
A da reklamirao jer se transakcija nije pojavila u earningsu pa sam pitao zašto je nema, našli transakciju ali je on hold zbog pružaoca usluge tako sam bar ja shvatio90 dana je On Ice TCB claim.
EVPN vraca ako trazis 30 dana od kupovine.
Ako ti nije registrovan cashback u Esrnings - nems nista od toga.
Tvoje pravo da zadrzis licencu ali mislim da je jako lose podrzavati prevare (ako ga nema u Earnings onda je prevara).
Ako ga ima u earnings ne znam ni kako si trazio Claim doduse![]()
Ako se vidi u Earnings onda je ok.A da reklamirao jer se transakcija nije pojavila u earningsu pa sam pitao zašto je nema, našli transakciju ali je on hold zbog pružaoca usluge tako sam bar ja shvatio
Naravno da moze i Plus ali su mi se dopali Premium dodaci (na slici), mislim da AV iz VPN valjda niko ne koristi.Nema nista od toga.
Ne cekaj da istekne rok za full refund.
Ne znam zasto... moja firma radi deo za nekoliko VPN firmi (drivere neke) pa znam da te ne prave problem za CB (sve dok neko ne pokusava da ocito vara - ist8 mail, adresa, kartica, kupovina giftcards - seku u korenu).
Dok za EVpn vidim da se svugde zale, vec 10 godina, ali nemam kontakt da znam zasto/sta.
MI nagadjamo da je do toga sto jedna firma sada je vlasnik vecine VPNova i pokusava kroz CB da prezume celo trziste a onda odu cene u nebesa. Manji igraci (sto EVpn i MullVad jesu na ovom nivou?) ne mogu da priuste dumping.
Zasto Unlimited kad i Plus radi na 10 devices?
Ovo "Protect" im je valjda antivirus dodatak a ne VPN?
Inace, nemojte koristiti AV koji dolaze uz VPN!
@PapaBear66 koje banking features? Mislis na AV features?
Svi ovi dodaci mislim da i u jeftinijim VPNovima postoje. pCloud 500gb ide uz skoro sve Kape Tech VPNs, npr.
Just FYI.
Iskreno sam vise za MullVad/Proton koji ne rade ove cashback fore (bar ne 100% da preuzmu trziste a onda cena za renewal 2x veca nego za nove korisnike)
Ja sam pre par meseci pitao ima li zainteresovanih za kupovinu, nažalost nije bilo, pa sam uzeo sam, ali samo VPN, bez ostatka. Ističe mi tek za godinu i po, da je bilo još kolega, rado bih uzeo ultimate.Pogledajte prilog 492116
Cloud nebitan ali ostalo je interesantnno.
Kada bi vise ljudi delilo imali bi svi svoje mail adrese, tri mail domaina kome treba, secure sharing, 2FA itd
Koristio bih za Banking ne pricam o AV uopste niti me to zanima, korisnik sam Linuxa.
Za razliku od mnogih jos imaju integritet, nisu se prodali i furaju taj Svajcarski fazon neutralnosti.
U krajnjoj liniji imaju za razliku od 95% providera cak i free opciju.
Mulvad je ok ali based in Sweden which is a part of 14 eyes alliance tako da neka hvala.
Koristim ja mullvad godinama. IVPN sam testirao mesec dana. Malo je skuplji ali nudi pristup 7 uređaja i zvaničnu podršku za više linux distribucija. Ali ima manje servera.da li neko ima mullvad ili ivpn
Kod mene to lepo radi kada je na Off, probaj možda da skineš i apdejtuješ na najnoviju verziju APP...?Treba mi pomoć oko Norda.Kako da isključim da mi se ne konektuje čim upalim računar?Išao sam u Apps,pa Start up i klinuo na off za Nord ali to nije pomoglo.
Da se ne pali ili da se ne konektuje?Treba mi pomoć oko Norda.Kako da isključim da mi se ne konektuje čim upalim računar?Išao sam u Apps,pa Start up i klinuo na off za Nord ali to nije pomoglo.
Ako koristiš na windowsu, a opcija iz aplikacije ne radi, onda isključi startovanje norda pri dizanju sistema.Treba mi pomoć oko Norda.Kako da isključim da mi se ne konektuje čim upalim računar?Išao sam u Apps,pa Start up i klinuo na off za Nord ali to nije pomoglo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari