Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Evo upravo sam se zalio prodavcu na G2A i dobio nova dva kljuca. Tako da sada ponovo imam Nord do 2031.
Kako kojim kanalima, direkt prodavcu ili preko sajta itd daj detalje da i ja probam.

edit
Pisao prodavcu direktno kroz sistem i dobio odmah novi kljuc, tako da mislim da je podeseno da cim reklamiras automatski dobijes.

Hvala za info

Poslednja izmena:
Moj prodavac Piloteshopping nema vise ni jednog artikla na g2a, poslao sam poruku, ali kontam slaba vajda.
I meni takođe danas prestao NVPN, kupljen kao za dvije godine :D

Kod mene i dalje stoji do 2029 za sad 😂

Meni moj prodavac poslao dva kljuca i ako sam mu napisao da je jedan prestao da radi tako da sad umesto do 2029 imam do 2031.
Mada tesko da ce to tolko trajati ali idemo dok moze :)

PrivateVPN možete da probate. 3 godine 2$/m.

Ja sam zadovoljan. Surfshark mi vratio kintu jer mi je nepouzdan van Srbije, uspešno ga blokiraju provajderi. Ovaj drugi gura već dva meseca bez problema, stavili smo isti nalog na X uređaja, televizore, nadam se da neće biti nekih iznenađenja.
Cim koriste M247 vrlo brzo VPN nece raditi za neke stvari.

Dobro je znati, nešto sam novo naučio. Zahvaljujem pre svega. Meni je konkretno potreban da zaobiđem lokalnog provajdera u određenoj zemlji gde se trenutno uglavnom nalazim, koji svašta nešto blokira. Zasad radi kao pesma sve. Očekivao sam bar neke poteškoće za ove pare, ali sve je u najboljem redu.

Ali zato imam pitanje, oni postoje od 2009, trebalo bi da odavno imaju tu vrstu problema ako su duže vreme na toj spoljnoj infrastrukturi?

Pošto se prodavac nije javljao poslao sam zalbu na G2A i odmah mi odobrili refundaciju i neki kod za popust.
E sad me interesuje preporuke za neki VPN bitno mi je da ima Srbija, pošto ovdje u BiH/RS ne može se gledati Survajver na NOVA RS bez VPN-a Srbije.

Adguard VPN
Pošto se prodavac nije javljao poslao sam zalbu na G2A i odmah mi odobrili refundaciju i neki kod za popust.
E sad me interesuje preporuke za neki VPN bitno mi je da ima Srbija, pošto ovdje u BiH/RS ne može se gledati Survajver na NOVA RS bez VPN-a Srbije.

Ako uzmes najnizu (Ne SurfShark One, dedicated IP i sl) radi jednom (ne sme postojati nalog vec na kome se kupuje, niti cookies!)

Ali ako samo za to jedno uzmes cashback, na kraju ces izgubiti dosta (konverzija, slanje/ppal fee, itd.) pa ne izadje 90%.
TCB, kome odgovara Visa prepaid digital na Amazon balance je jedino resenje gde se dobije stvarno toliko (plus/minus EURUSD kursne razlike)

Trik u vezi zvanične WireGuard aplikacija i AndroidTV i split tunneling-a: ako se WireGuard app otvori iz liste unutar Sideload Launcher-a otvara je u mobilni UI varijanti i samim tim dostupna je edit opcija za config i onda dalje može da se podesi i split tunneling.

Kako neko veruje u Lifetime is beyond me..
BroadCom (VmWare) je poceo da trazi da ljudi sa licencama prestanu da koriste VmWare ili plate za podrsku 😎

Sve sto ne mogu owned license - iskljucivo idem na free!

Ovi kljucevi za VPN na G2A su izgleda preko cashback sajtova kupljeni i takve provideri deaktiviraju kad ih primete.

Nema to nikakve veze sa cashback jer pare neces dobiti dok ne istekne proba.
Ako si mislio da mozes uzeti iptv pretplatu na probu, pa uzeti cashback, a onda otkazati i dobiti nazad pare, to tako ne ide.

Nema to nikakve veze sa cashback jer pare neces dobiti dok ne istekne proba.
Ako si mislio da mozes uzeti iptv pretplatu na probu, pa uzeti cashback, a onda otkazati i dobiti nazad pare, to tako ne ide.
Nema "probe" za giftcards (voucher)
Neko je izgleda nasao nacin da dobije CB za giftcards (ne mora odmah.. njemu je bitno 50% uspe), ali ih vremenom hvataju.

VPN express uzet preko cashback, i sad vidim da zahtev ima status "ice" i poruka "95 dana stoji po zahtevu nosioca usluge" ...

Prilozi

• Screenshot_20250514_073955_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250514_073955_Samsung Internet.jpg
    126 KB · Pregleda: 45
Ubedljivo najsigurnija i najjeftinija varijanta je familija za VPN, kao nas 8 sto smo uradili za Express VPN.

Primera radi Proton VPN Unlimited paket 10 korisnika (Protect 10 devices at once) izadje na dve godine manje od 2300din po coveku.
1747209417703.png

Poslednja izmena:
VPN express uzet preko cashback, i sad vidim da zahtev ima status "ice" i poruka "95 dana stoji po zahtevu nosioca usluge" ...
Nema nista od toga.
Ne cekaj da istekne rok za full refund.

Ne znam zasto... moja firma radi deo za nekoliko VPN firmi (drivere neke) pa znam da te ne prave problem za CB (sve dok neko ne pokusava da ocito vara - ist8 mail, adresa, kartica, kupovina giftcards - seku u korenu).
Dok za EVpn vidim da se svugde zale, vec 10 godina, ali nemam kontakt da znam zasto/sta.

MI nagadjamo da je do toga sto jedna firma sada je vlasnik vecine VPNova i pokusava kroz CB da prezume celo trziste a onda odu cene u nebesa. Manji igraci (sto EVpn i MullVad jesu na ovom nivou?) ne mogu da priuste dumping.
Ubedljivo najsigurnija i najjeftinija varijanta je familija za VPN, kao nas 8 sto smo uradili za Express VPN.

Primera radi Proton VPN Unlimited paket 10 korisnika (Protect 10 devices at once) izadje na dve godine manje od 2300din po coveku.
Pogledajte prilog 491977
Zasto Unlimited kad i Plus radi na 10 devices?
Ovo "Protect" im je valjda antivirus dodatak a ne VPN?

Inace, nemojte koristiti AV koji dolaze uz VPN!

Nema nista od toga.
Ne cekaj da istekne rok za full refund.

Ne znam zasto... moja firma radi deo za nekoliko VPN firmi (drivere neke) pa znam da te ne prave problem za CB (sve dok neko ne pokusava da ocito vara - ist8 mail, adresa, kartica, kupovina giftcards - seku u korenu).
Dok za EVpn vidim da se svugde zale, vec 10 godina, ali nemam kontakt da znam zasto/sta.

MI nagadjamo da je do toga sto jedna firma sada je vlasnik vecine VPNova i pokusava kroz CB da prezume celo trziste a onda odu cene u nebesa. Manji igraci (sto EVpn i MullVad jesu na ovom nivou?) ne mogu da priuste dumping.

Zasto Unlimited kad i Plus radi na 10 devices?
Ovo "Protect" im je valjda antivirus dodatak a ne VPN?

Inace, nemojte koristiti AV koji dolaze uz VPN!
I ne očekujem bilo App

I meni za sad radi NordVPN ali vidim da vise nema tih ponuda na G2A.

Nazad
Vrh Dno