Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Evo upravo sam se zalio prodavcu na G2A i dobio nova dva kljuca. Tako da sada ponovo imam Nord do 2031.
Kako kojim kanalima, direkt prodavcu ili preko sajta itd daj detalje da i ja probam.

edit
Pisao prodavcu direktno kroz sistem i dobio odmah novi kljuc, tako da mislim da je podeseno da cim reklamiras automatski dobijes.

Hvala za info

Poslednja izmena:
Moj prodavac Piloteshopping nema vise ni jednog artikla na g2a, poslao sam poruku, ali kontam slaba vajda.
I meni takođe danas prestao NVPN, kupljen kao za dvije godine :D

Kod mene i dalje stoji do 2029 za sad 😂

Meni moj prodavac poslao dva kljuca i ako sam mu napisao da je jedan prestao da radi tako da sad umesto do 2029 imam do 2031.
Mada tesko da ce to tolko trajati ali idemo dok moze :)

PrivateVPN možete da probate. 3 godine 2$/m.

Ja sam zadovoljan. Surfshark mi vratio kintu jer mi je nepouzdan van Srbije, uspešno ga blokiraju provajderi. Ovaj drugi gura već dva meseca bez problema, stavili smo isti nalog na X uređaja, televizore, nadam se da neće biti nekih iznenađenja.
Cim koriste M247 vrlo brzo VPN nece raditi za neke stvari.

Dobro je znati, nešto sam novo naučio. Zahvaljujem pre svega. Meni je konkretno potreban da zaobiđem lokalnog provajdera u određenoj zemlji gde se trenutno uglavnom nalazim, koji svašta nešto blokira. Zasad radi kao pesma sve. Očekivao sam bar neke poteškoće za ove pare, ali sve je u najboljem redu.

Ali zato imam pitanje, oni postoje od 2009, trebalo bi da odavno imaju tu vrstu problema ako su duže vreme na toj spoljnoj infrastrukturi?

Nazad
Vrh Dno