Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Jel ima neka varijanta da se nadje Smart DNS Proxy jeftinije, ja dadoh 48usd za 12m ili tako nesto a trenutno je 55usd.

Ja sam razmišljao da li da uzmem još jedan, time bih taman završio na istom, ali na kraju ipak odustao. Realno, kad dodjes dotle, zašto ne uzeti još jedan i tako zaokružiš na 10 godina 😅

I ja sam sad u iskušenju da uzmem još dve godine. Takođe, sa NordVPN normalno radi Hulu, dok sa Surfshark nije hteo.

Da mogu to da potvrdim, mnoge stvari rade na NordVPN dok Surfshark pravi probleme a ista firma, ali izgleda ne dele servere.

Produžio i ja do 2031. ali bez ona dva dodatka, samo VPN 😂 9 evra dve godine

Poslednja izmena:
Nema više ovoga za 9 €. Javite kad bude opet. Ne trebaju mi ovi dodaci, samo VPN...

Za sve koji imaju VPN a hteli bi da besplatno prate N1 i Nova u "inostranstvu" ovo je link:

A kod nas u VPN-u samo odabrati bilo koju zemlju sem Srbije...

Ja sam uzeo NordVPN ovaj sa 1tb za 36e 4god. Samo da potraje 👀

Ima sad ExpressVPN i CyberGhost 100%. NordVPN 90%.. I kako to funkcionira?

Odeš na topcashback.com i kreiraš nalog. Koristeći internet browser bez adblocka, ja samo za to koristim Edge 😂, u pretragu uneseš sajt i odeš na njega. Obaviš kupovinu i posle proveriš je li se pojavio iznos što može potrajati. Posle se potvrdi i kad bude payable možeš prebaciti na PayPal ili šta već.
Screenshot_20250419-145116_Chrome~2.jpg

Zašto bez ad blocka, jel to važan dio? Već sam kreirao sa ad blockom.. ::p

Trenutne ponude:

I koliko treba da vrate pare?😂

kada obavljas kupovinu preporucljivo je da ne koristis adblock, da bi se smanjile sanse da tracking bude neuspesan.

Uradjeno sinoć, koliko treba vremena da prodje, btw otvoren nalog i za Nemačku, ali vidim može ako se ne pojavi cashback da im se pošalju podaci pa onda oni proveravaju

Koji si uzeo? Ja mislio nordvpn, bio Cashback 90%, sad samo 50%! Zakasnio sam...

Nazad
Vrh Dno