Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

🤫

1000051904.jpg

Istekao mi VPN, pa sada tražim neku soluciju.

Kakva su iskustva sa ovim VPNom? Čitam nešto da nestaju naši domaći serveri?

Ili ima netko tko traži nekog člana za ExpressVPn ili Nord ?

Prije nego uzmem možda Adguard, da upitan ma li netko viška slot za ExpressVPN, Surfshark ili nordvpn?

Vratila se Srbija na Adguard

Sada je sve normlano sa Adguard? Može li neko da izbaci snimak koliko imaju zemalja sve?

Top ponuda jer dobijes za to i njihov odlicni pasword manager

Nisam odavno nista kupovao kod njih. Sta, nemaju ni paypal ni kartice vidim?

Kako nema, ja platio sa Gpay. Imaju i kartice.

Stoji da imaju sve moguce ali kad se udje na placanje onda se svede na samo par i meni karticu nije ponudilo recimo.
Platio sam Gpay opcijom 16$ ima sve 2god.

CAROLAX10 ili LLUNA10

-10% kod za G2A

Kupio 3 komada (prvo 2, pa jos 1), iskoristio kod ECHO10 za 10% popusta oba puta, platio preko GPay (povezana prepaid kartica na nalogu), sa sve provizijama i nesto losijim kursom ispalo nesto ispod 40e.

Hvala za info. Jeste da vec imam Surfshark, ali ce i ovo dobro doci, a zaista je dzaba.

1742060407289.png

Jel u korpu odmah ubacis dva-tri ili kako? Ja nemam gpay, nemam mogucnost da platim ovo

Da, samo dodas vise komada.
Sto se gpay tice, mislim da je dovoljno da samo dodas karticu u payment methods tvog google naloga, tj konkretno možeš kroz play store -> payments and subscriptions -> payment methods -> add credit or debit card.

Mala napomena: Ovo je gore Complete verzija, dakle jos jace od Plus. Dakle, uz ovo sto smo pisali dobijete jos i 1 TB encrypted cloud storage. Strasan deal. Uzimajte dok nije nestalo. I ja uzeo na 6 godina za 43 dolara. A imam Surfshark 😂

A gde ubacujete te kodove u aplikaciji?Ja sam naručio 3 kom za 42 evra.

Mala napomena: Ovo je gore Complete verzija, dakle jos jace od Plus. Dakle, uz ovo sto smo pisali dobijete jos i 1 TB encrypted cloud storage. Strasan deal. Uzimajte dok nije nestalo. I ja uzeo na 6 godina za 43 dolara. A imam Surfshark 😂

Svaka čast za preporuku. Uzeh i ja 2 godine, mada nigde ne vidim cloud od 1TB.

Iako piše complete ipak nije. Plus verzija je. Dobija se NordVPN i NordPass.

Ja sam dobio i Nord Locker.
Izvinjavam se, u pravu si, free verzija Lockera je u pitanju.

Poslednja izmena:

NordVPN Complete VPN Service + NordPass & NordLocker (PC, Android, Mac, iOS) (10 Devices, 2 Years) - NordVPN Key - GLOBAL​

1742120064663.png

Ja sam uzeo ovaj i ima sve ukljucujuci 1Gb cloud.

Nazad
Vrh Dno