Kakve su brzine? Surf i da se skine nešto?Fastest VPN.
Kakve su brzine? Surf i da se skine nešto?Fastest VPN.
Adguard VPNJa ga koristim za eon ili torrent kad nisam u zemlji. I to radi skroz korektno. Mogu da ti slikam sta sve ima od zemalja/lokacija.
Ovo nije "vrhunski" vpn, al opet 5 uredjaja, life time za 10-ak evra. Ne mogu da se bunim.
Pogledajte prilog 470446
Ako ti sta pomaze evo ti SS od RT-AX86U PROUzeo sam Adguard VPN i na telefonu radi kako treba za Eon preko Mts. Na Sony Bravia 2015 (Android TV) mogu da instaliram app iz GP, ali prilikom pokretanja VPNa mi napise da ne moze da uspostavi VPN i da mozda TV firmware ne podrzava VPN. Nisam nasao neki workaround za taj problem.
Imam Asus router i ako odem na Adguard account mogu da generišem podatke za setup na routeru ali samo IPsec/IKEv2. Takodje su serveri koji se mogu birati ograniceni na USA, GER, UK, NL i FI, nema srpskog servera.
A na Asus routeru kada odem na VPN client i hocu da dodam profil imam samo opcije PPTP, L2TP i Open VPN.
Ima li neko rešenje u mom slučaju za gledanje EONa na TVu ili ipak moram da menjam VPN?
Kako ispadne 12$? Mesečno je trenutno na 2 god 2,69e.Adguard isto to sve radi besprekorno a godišnja licenca tipa 12$.
Bilo je 12$ kad sam ja uzimao.Kako ispadne 12$? Mesečno je trenutno na 2 god 2,69e.
Znači već nestajao ranije?Nije prvi put ali ako se ne vrati danas postoji razloga za brigu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari