Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Pozdrav, zanima me, da li je bitno kupovati odredjeni surfshark paket zbog brzina i dostupnosti servera, ili su razlike u paketima samo ove sto se navode na sajtu u par featura izmedju starter i oneplus. Mislim, koristio bih ga samo za zaobilazenje georestrikcija za eon i sl. tako da mi je samo bitna normalna brzina i broj servera, pa ne znam da li je surfshark starter dovoljan? Hvala

Dovoljan je. Veci imaju prioritet ali za sada im to nije problem uopste.
Ako server uopste radi, radi na sva tri.

Cak predlazem da ne idete na vece, jer ne znam da postoji opcija da se njihov AV iskljuci. A taj AV se vise ne razvija ;)

Imam vazeci surfshark negdje do kraja februara 2025. Ako sad uzmem novu dvogodisnju ili trogodisnju pretplatu, jel mi racuna od datuma kupovine ili od aktivacije i prvog koristenja. Inace imate na stacksocial dobru ponudu, tri godine za 67 dolara

Nastaviće ti se kupovina od februara 2025.

ako su isti podaci, mail i adresa onda se nadovezuje

@rida
Ja na stacksocilau vidim ponudu od 3 godine za $83.99. Gde si video ponudu za $67?

Pozdrav, da li postoji neka alternativa za Surfshark, i kombinaciju eon i iris(a)? Ovaj vpn radi, ali mu je ip pool koji funkcioniše sa ova 2 servisa tanak.

Pozdrav, da li postoji neka alternativa za Surfshark, i kombinaciju eon i iris(a)? Ovaj vpn radi, ali mu je ip pool koji funkcioniše sa ova 2 servisa tanak.
Adguard VPN. Nemoj biti lenj, pročitaj prvo par strana unazad pa postavljaj pitanje. Već je odgovoreno na DVE strane ranije.

Ja juce kupio 2 godisnju pretplatu za Nordvpn na g2a za 36 evra, i vidim da sam zabo poslednji komad, vise nema. :)

Ja juce kupio 2 godisnju pretplatu za Nordvpn na g2a za 36 evra, i vidim da sam zabo poslednji komad, vise nema. :)
Ниси "забо" ништа и није последњи комад. Једноставно Г2А ти је нешто попут Ебеја, имаш продавце који набављају кључеве њима познатим каналима и зато нуде јефтино и скупо, актуелна тренутна најнижа цена је 33$ на две године.

Треба само проверити по тим онлине маркетима шта има у понуди, а има и оних других маркета који исто изгледају као и овај, а ту се продају кључеви за 1-2$, стим да су ти налози преузети крађом.

Preko g2a ljudi prodaju ključeve kupljene ukradenim karticama, zato su tako jeftini. Ja bi lično izbegavao njih i njim slične i zabranio njihovo oglašavanje. Veliki su rizik za kupca i prave veliku štetu industriji.

Ako bude neki dobar popust za crni petak neki vpn koji vredi pišite.

@alter Napisano je već na ovoj i par strana unazad, nema tajni u vezi dobrog vpn-a.
Pitanje za one koji imaju Cyberghost. Piše da podržava wireguard, ali u svim tekstovim i videima prikazuju da radi kroz njihovu aplikaciju. Da li je moguće napraviti conf file za wireguard kroz cyberghost?

Da li neko od vas koristi windscribe?
Nord imam ali mi ovih dana istice, a windscribe ima drugar pa da podelimo za pretplatu...ako neko korosti nek napise neke utiske 😂

Da li neko od vas koristi windscribe?
Nord imam ali mi ovih dana istice, a windscribe ima drugar pa da podelimo za pretplatu...ako neko korosti nek napise neke utiske 😂
Ja ga koristim već 2 godine - radi ok za streaming service, tunneling radi. Američki, azijski i domaći turski radi savršeno. 😄
Nisam ga doduše delio ni sa kim pa ne znam kako funkcioniše deljenje sa drugim ljudima. Dobra stvar je što se automatski produžuje pretplata ako nađeš ga po povlašćenoj ceni kao npr 15 USD za godinu dana. Prekjuče mi je produžio pretplatu za narednu godinu po istoj ceni.

Ja ga koristim već 2 godine - radi ok za streaming service, tunneling radi. Američki, azijski i domaći turski radi savršeno. 😄
Nisam ga doduše delio ni sa kim pa ne znam kako funkcioniše deljenje sa drugim ljudima. Dobra stvar je što se automatski produžuje pretplata ako nađeš ga po povlašćenoj ceni kao npr 15 USD za godinu dana. Prekjuče mi je produžio pretplatu za narednu godinu po istoj ceni.
TO je bitno, da turkis radi 😂
Pisao sam ja njika meilom, kao nema broj ogranicenje na koliko uredjaja moze da povezes jedan nalog, tako da bi trebako normalno da radi..e sad cena, 29$ je na njihovom sajtu za godinu ili 69$ na 3god -StackSocial...mada kad podelimo na pola, svakako je okej :D

Hvala 👍

Kakav je adguard? Kakve su im brzine? Vidim FastestVPN doživotno za 23e, i ne znam da li je to vredno razmatranja ili glupost?

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ako je bilo pitanje/odgovor, pretražio sam na brzaka, ali nisam našao.

Da li ima neki VPN sa kojim može da se iskoristi turski play store vaučer?

Ko kupuje VPNove, obratite paznju da su cene u EUR, ako niste u US (mozda u jos nekim zemljama..) i da je osnovna cena (bez VAT/sales tax/GST/KST..) veca!
Nadjite nacin da budu cene u USD.

Ima li možda zainteresovanih za kupovinu ProtonVPN-a? Daju 10 paralelnih konekcija, dok meni ne treba više od 5, pa bih mogao uzeti sa nekim pouzdanim članom. Cena sa promo kodom bi bila 60 ili 70 dolara (u zavisnosti od BTC transfer fee-a) za 2 godine, što izađe ispod 3 dolara mesečno.

Nazad
Vrh Dno