To za Shark pises? Kako si povezao tv, vpn na ruteru, smart dsn ili preko aplikacije?Istekao edit: da potvrdim da srpski serveri rade sa Eon app, odlicno. Miran do aprila 2026.
Imam instaliran sada Eon u inostranstvu. Najelgantije rešenje mi je smart dsn, ali nisam toliko u materiji, jer tih nekoliko adresa koje se dobiju od njih, pa se unesu u ip tva da li tu ima mogućnost da se bira server da bi otključalo Srbiju kao lokaciji Eona.Firestick: Surfshark app i Eon.
Radilo je dugo, pa nije radilo jedno vreme i sad opet radi, tako da nemoj previše da planirašIstekao edit: da potvrdim da srpski serveri rade sa Eon app, odlicno. Miran do aprila 2026.
Zna li neko da li radi EON preko Windscribea? Taj mi je najisplativiji 1.96€/me. Samo mi nije jasno kako godišnji plan ispadne skuplji nego ovaj mesecni x 12 meseci 😅
Turska lira.Koja je ovo valuta?
Ja sam uzimao CyberGhost - 8 uređaja, 2 godine... čini mi se da je koštalo nekih 60 €...
Za sada radi kako treba tamo gde treba. 🙂
E super, hvala!
I mene to interesuje! Zbog EonaJel sad ima i vpn jeftiniji ako se preko Turske kupuje?
Pa evo Windscribe 2$ u TR, a kod nas 9$. Verovatno su i ostali VPN-ovi jeftiniji u TR.Jel sad ima i vpn jeftiniji ako se preko Turske kupuje?
Moze li na isti nacin kao disney+, odraditi sve preko iphone i onda koristiti na soatli uredjajima? Kolko je na godisnjem nivou?Pa evo Windscribe 2$ u TR, a kod nas 9$. Verovatno su i ostali VPN-ovi jeftiniji u TR.
Meni ne izlaze ove cene za Tursku (gledam preko sajta, nakačen na Turski server) :/
Imam i aplikaciju, ali isto i u njoj. Šta grešim?
Može na isti način kao Disney. Preko aplikacije na iOS. Onda koristiš na ostalim uređajima.Moze li na isti nacin kao disney+, odraditi sve preko iphone i onda koristiti na soatli uredjajima? Kolko je na godisnjem nivou?
Apple gift card? Turgame, G2A itd.Gde si ti uzeo gift card?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari