Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Koji VPN koristiti za EON TV iz inostranstva? Uskoro mi ističe 2 godine NordVPN-a pa rekoh da vidim da li postoji bolje rešenje.

Na NordVPN, neki serveri rade, neki ne. Ako dobiješ server ispod #80, ne radi, ako ubodeš iznad, radi.

Kod Nord-a jedno vreme nisu radili srpski serveri sa eon tv, sada ponovo radi sve ok :D

Nema potrebe da nabadaš server, možeš sam da ukucaš u pretragu koji hoćeš npr. Serbia #80 ili Serbia #85...

Pošto je isti vlasnik Norda i SurfShark-a zanimljivo bi bilo i na SS videti da li sada radi ok sa EON TV aplikacijom za TV, pogotovo što kod SurfShark-a nema ograničenja broja uređaja.

A i cena SurfShark-a od 42$ za 2 godine je baš povoljna...

Poslednja izmena:
Oho, pa nisam znao da moze u pretrazi da se cilja broj servera. :) Problem resen, uzeo jos dve godine+3 meseca za $86.

evo i mene.. koji preporucujete za sport klubove i arene da rade? imam i iris i eon

edit: kupio sam na mesec dana Surfshark i kada se konektujem na srbiju SK kanali na eonu rade dok arene na IRIS ne rade, blokirani. Prebacio sam server na bosnu i arene na irisu rade.. videcemo dalje sta i kako

edit: kupio sam na mesec dana Surfshark i kada se konektujem na srbiju SK kanali na eonu rade dok arene na IRIS ne rade, blokirani. Prebacio sam server na bosnu i arene na irisu rade.. videcemo dalje sta i kako
Ja imam Surfshark rade mi i Arene preko Irisa i EON SK na nasem serveru. Probaj da se rekonektujes par puta da ti da drugu IP adresu. Ja sam menjao i rade sa oba opsega adresa koje daje Surfshark za nas server. Ranije je EON radio samo sa jednim opsegom, ali sad koliko vidim radi sa oba.

da li moze vise korisnika da koriste surfshark? kakva iskustva imas?

Poslednja izmena:
BearVPN ;).

Pozdrav ljudi, koji je najbolji VPN?
Da li ima neki vpn što mogu da probam?
Potrebno mi je za DAZN aplikaciju da prebacim u drugu državu, molim vas pomozite
Hvala unapred

Pozdrav ljudi, koji je najbolji VPN?
Da li ima neki vpn što mogu da probam?
Potrebno mi je za DAZN aplikaciju da prebacim u drugu državu, molim vas pomozite
Hvala unapred
Nisam uspeo da se povežem na DAZN preko VPN, a probao sam ih nekoliko. Jednom otvoren nalog na neku državu (Brazil, u mom slučaju) mislim da ni ne može da se "prebaci".

neznam da li je to neko vec rekao ali moje iskustvo sa Surfsharkom sad na letovanju u Grckoj i srpskim serverom odlicna, otvara Iris na telefonu na keca.
Cak prijjavljuje mts mrezu lol.

Ja imam problem da surfshark nece da mi radi na tvu modovan move box supernove .Na telefonu radi sve full na tvu nece da se konektuje na nijedan server.Da li je neko ima problem slican?

Koji biste mi VPN preporučili da uzmem pošto putujem sutra u Kinu? Bio sam u Rusiji skoro i tamo Surfshark uopšte nije radio…

Koji biste mi VPN preporučili da uzmem pošto putujem sutra u Kinu? Bio sam u Rusiji skoro i tamo Surfshark uopšte nije radio…
Zemlja kao sto su Rusija i Kina blokiraju koriscenje VPN servisa. Pitanje je koji VPN moze da se probije kroz njihove restriktivne mere. Surfshark ima opciju "NoBorders" za takve situacije.
Da li si je probao dok si bio u Rusiji?
Ja imam problem da surfshark nece da mi radi na tvu modovan move box supernove .Na telefonu radi sve full na tvu nece da se konektuje na nijedan server.Da li je neko ima problem slican?
Probaj da ukljucis ili iskljucis opciju "NoBorders" hoce nekad da pravi problem.

Na Linux app i na Android app ta funkcija ne postoji (No Borders)?
Ok ima na Windows aplikaciji.

Poslednja izmena:
U temi Evroliga sam napisao da Windscribe ne radi, a ovde da napišem da sa Windscribe radi Matchtv, što u prevodu znači da radi Liga šampiona, Liga Evrope, Calcio...

kako da isključim na surfshark automatski da mi skida sa računa mesečnu pretplatu?
uloguje se na nalog /subscripton ali ne mogu da obrišem detalje kartice??

Možeš da isključiš da se ne obnavlja pretplata ali ne možeš da izbaciš karticu.
Kartica će zauvek ostati, ukoliko im je potrebno (CIA I NSA) da te lakše nadju :LOL:

Pozdrav, jel ima nekog ko bi hteo da delimo nalog ili da mi dozvoli da koristim njegov free? Meni bukvalno treba samo na nekoliko minuta dnevno, pa samim tim ne bih da placam ili bih da placam manje.

Imaš na Windscribe 10GB mesečno i ProtonVPN besplatno, ali sa ograničen serverima, pa možeš da iskombinuješ.

Oni su bas skupi to bi imalo smisla.
Recimo sad ima deal 12+3 m = 100eu (6,67/m)
Dozvoljeno 5 istovremenih konekcija znaci moglo bi da deli 5 ljudi.
Po coveku/konekciji 20eu/god.

Nazad
Vrh Dno