Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Je li imao neko iskustva sa Windscribe pro verzijom? Stigla mi na mejl ponuda godinu dana za 30 dolara.

Za one koji ne znaju Mullvad je prestao da nudi opciju port forward. Tako da za torrente više nisu dobra opcija.

Već nekih godinu dana koristim Nord VPN i za sada nisam imao nekih značajnih problema sa istim.

Neka preporuka za VPN koji radi konstantno na Srb serveru za HBO Max najvise. Nord i Surfshark vise ne rade za HBO

Ako ima mesta u nekoj NordVPN grupi...
Može ponuda i za neki drugi...

Treba mi VPN sa egipatskim serverom da aktiviram prime gaming. Zna li neko neki, idealno free trial.
Probao sam urban vpn na preporuku kolege iz amazon teme, ali on nema egipat.
nord nema, kao ni windscribe, tunnelbear.

Ako neko ima placeni vpn sa egipatskom lokacijomi spreman je da podeli, bukvalno mi treba 3 minuta

Nije vise potreban VPN.
hvala @Machor na pomoci.

Ima li neko sa Nordom ili Surfsharkom da me primi u familiju?

Jurim vpn ako neko trazi za familiju, nord, surfshark, pure vpn da se ubacim…

I meni treba jedan slot za Nord, eto nas trojica, koliko može maksimalno?

I ja sam za neki vpn na kom rade iris i eon :cool:
koristio sam dosad nord vpn ali mi istče uskoro, tako da ako ima neko da je voljan da me ubaci u grupu...

Poslednja izmena:
Kolika je cijena

Treba mi VPN za Tursku,ako ima free odlično.Dajte neko rešenje molim vas.

Jel radi eon preko norda u poslednje vreme ?Mene konkretno interesuje jel radi preko rutera koji ima te VPN opcije ,jer mi treba za samsung TV koji nema direkt Nord aplik ..I neka preporuka za ruter ,jel i jeftiniji rade posao ili mora neki skuplji ...?

radi naravno

Koji VPN koristiti za EON TV iz inostranstva? Uskoro mi ističe 2 godine NordVPN-a pa rekoh da vidim da li postoji bolje rešenje.

Na NordVPN, neki serveri rade, neki ne. Ako dobiješ server ispod #80, ne radi, ako ubodeš iznad, radi.

Da li postoji neko drugo rešenje koje radi sa Android TV da znam šta da uplaćujem za naredne 1-2 godine?

Eon preko Norda radi i na slovenačkim i bosanskim serverima

Kako regulisete koriscenje norda u familijama?
Imate samo 1 user i pass za sve uredjaje tj svih 6, vas 6 u familiji i neko pokrene 2 uredjaja.... Sta onda?

Pa pretpostavljam da je sve stvar poverenja ..

Ako je na poverenje... sretno momci

Zato lepo uzmete Surfshark i nemate tih problema. Logovanje ide preko koda, ne mora da se daje user i pass i nema ogranicenja broja uredjaja...

Nema ograničenja bukvalno ili .... ?Znači nas 77 da po 1e ,i uzmemo na dve godine ,pošto vidim da je 77e za 2 g ..i nema nikakvih problema .. :D

Zvanicno nema ogranicenja. Sad ne znam da li imaju neku klauzulu u onom agreementu da ne smes da preprodajes trecim licima... nisam citao to :D
Kod mene ima vise korisnika sa vise uredjaja i nije bilo problema do sad.

Zvanicno nema ogranicenja. Sad ne znam da li imaju neku klauzulu u onom agreementu da ne smes da preprodajes trecim licima... nisam citao to :D
Kod mene ima vise korisnika sa vise uredjaja i nije bilo problema do sad.
Isto kod mene, dosad Nord vpn nije bilo nikakvih problema za vise uredjaja i menjanjem uredaja i lokacija

Nazad
Vrh Dno