u ovoj 2021. godini, koliko sam ispratioQned su lcd sa miniled za sledecu godinu, sa takodje nanocell filterom preko, dok ce nano serija ostati led.
Taj nanocell je 500e jeftiniji od q90t sa kojim se poredi. Zapravo, 65nano903 kosta izmedju 65q70t i 65q80t.
Nanocell je isto sto i qled, quantum dot filter za bolje boje i nista vise, ispod va ili ips lcd ekrani.
Qned su lcd sa miniled za sledecu godinu, sa takodje nanocell filterom preko, dok ce nano serija ostati led.
Televizorska godina pocinje u martu/aprilu [emoji1]u ovoj 2021. godini, koliko sam ispratio![]()
Nije sija, no je vrat
Što se boja tiče na Hisensu fabrička podešavanja u svim modovima nisu bog zna šta, moglo bi se reći čak i loša, i dosta se dobije ručnom korekcijom.Hvala svima na komentarima. Juče sam baš obišao nekoliko radnji, pogledao kakvi su paneli, kvalitet prikaza, uglovi vidljivosti. Par Vox i Fox su delovali kao najbolji (nije neki izbor u Požarevcu), Tesla koju sam naveo gore je užasna pod uglom. Na Hisense i Sharp 43" modelima koje sam pogledao se dosta gube detalji koji nisu u centru slike, paneli su im dosta slični. A razlike u bojama su neverovatne, par trejlera sam odgledao na nekoliko TVa, svuda je skoro bilo razlike, najviše oko crvene boje, i toplote prikaza (mada naravno zavisi da li su se igrali sa podešavanjima ili ne, izgleda da je sve out of the box experience). Vidim da ću morati dobro da se prošetam po radnjama, možda i do BG skoknem da vidim gde šta ima.
Entry lvl model. Mislim da je i ta cena za njega jaka. Slažem se sa postom da bi što se UM serije tiče trebalo gledati modele 7450 pa naviše.Vidim da je u w... LG 43UM7050PLF na akciji za 42k. Šta mislite o tome?
Kod 8000 serije dobijaš onaj smart daljinski.
Ja i ne vidim razliku izmedju 70xx i 71xx i 80xx.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
I ja sam hteo da uzmem 43". Merio komodu na kojoj tv stoji, gledao koliko će ostazi sa strane. Na kraju uzeo 50" i očas posla se privikao, a mogao sam i veći.Jesi siguran za dimenzije?
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship
Ja bih pogledao jos jednomMnogi kjudi se plase kako ce tv biti prevelik. Eno drugar imao 43, uzeo 50icu TCL C715 na moju preporuku i sad kaze lagano je moglo i trebalo 55 inca
Udaljena garnitura od tv 2.5m+.
Jesi siguran za dimenzije?
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship
Ja bih pogledao jos jednomMnogi kjudi se plase kako ce tv biti prevelik. Eno drugar imao 43, uzeo 50icu TCL C715 na moju preporuku i sad kaze lagano je moglo i trebalo 55 inca
Udaljena garnitura od tv 2.5m+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari