Ćao svima,
trenutno imam stari dobri LG 43UF772V, ali bih da menjam za neki od 50" (toliko mesta imam, ne mogu veći da uglavim). Budžet mi je 50-60.000. Koristim ga uglavnom za TV i filmove/crtaće, igrice ne igram. Volim Android, ali nije najvažnija stvar. Eon app je poželjan, kako bih se rešio boxa.
Gledam ovaj TCL50C715 koji svi hvalite i definitivno mi je opcija, ali me malo plaši responzivnost Androida na njemu (pročitah isto ovde na forumu da samo su Philips i Sony implementirali Android kako valja).
Takođe imam neku mogućnost da dobijem dodatni popust na LG-eve, pa su mi i oni super opcija, ali ima toliko sličnih modela da mi apsolutno nije jasno šta je šta i kako da odlučim koji je dobar a koji ne.
Hvala unapred!
Ne postoji. Svi televizori te dijagonale su smart.Postoji li tv dobar za gledanje sporta 55", 58", 60", ali da nije preskup do 650€ recimo. Uglovi gledanja nijesu bitni, ne mora biti ni smart....
Znaci ne postoji nista te velicine do 650 dobro za sport?
Биле су пре пар дана две поруке у вези LG телевизора и гаранције од Мађара. Наместило се да баш сада купујем управо LG и да се избор свео на LG 49NANO813NA. Цене: КП €580+, продавнице 86.000+ динара. Разлика 18.000 или мање, не знам како иде плаћање и поштарина. Такође и три године мања гаранција, а из овог одговора сервисера може се закључити да је и током прве две године ограничена гаранција (тј. само ако се може поправити).
Е сад, да ли има још нешто на шта треба да рачунам? И какви су уопште кварови могући и колико чести, нисам имао искуства па не знам? Да ли дужа (и боља?) гаранција оправдава 26% већу цену?
Биле су пре пар дана две поруке у вези LG телевизора и гаранције од Мађара. Наместило се да баш сада купујем управо LG и да се избор свео на LG 49NANO813NA. Цене: КП €580+, продавнице 86.000+ динара. Разлика 18.000 или мање, не знам како иде плаћање и поштарина. Такође и три године мања гаранција, а из овог одговора сервисера може се закључити да је и током прве две године ограничена гаранција (тј. само ако се може поправити).
Е сад, да ли има још нешто на шта треба да рачунам? И какви су уопште кварови могући и колико чести, нисам имао искуства па не знам? Да ли дужа (и боља?) гаранција оправдава 26% већу цену?
To imaš u opisu svakog tvaDa li neko moze da izmeri širinu za 40, 43 i 50 inča TV (novije sa uskim ramom)?
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari