Ja moram da kupim nesto u narednih sedam dana...oduzilo se bas trazenje TV-a.
Ako ne iskrsne neki xh90 po toj ceni, u8q stize svakoga dana.
Ne vidim nista drugo sto mi se uklapa sa cenom a da je 65 inca.
Dzaba cena ako ih ne bude bilo na stanju.
Ovi sto su prvi izbacili nizu cenu mi rekose mozda stize neka kolicina u narednih 7 dana.
Izgleda da je tako. U8QF bi trebalo da me kosta manje od pomenutih 130k ali bez obzira na to, mislim da ne treba propustiti ovaj Sony ako ga bude bilo za te novce.Vidim da imamo slične potrebe tako da i ja isto čekam i U8QF da stigne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista od LCDa se ne takmici bas sa q95/90, xh95 je direktno uporediv sa q85(q85 u US).Bolji je Sony poprilicno. Od Sony LCD jedino je bolji XH95 koji se takmici sa Samsung Q85/Q95.
Ovo je Black Friday dil u normalnoj ekonomiji: https://www.amazon.com/gp/product/B0846NH2PS?tag=rtings-tv-p-20&ie=UTF8
@Xeroj87
Pa ovo bi trebalo da mu bude pandan u EU.
Nema ni G, zvao danas i pitaju me jel hoću iz izloga ili fabrički upakovane. Ja hoću fabrički upakovane. Zvali da provere i samo dva komada imaju i to izloženi u neke dve radnje.Ne, kod za produzenu garanciju dobijas od radnje, a posto CT ima cene, onda nemas 5god garancije vec 2, ako zelis garanciju ides u G, ako zelis cenu ides u THM ili CT..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nije samo kod nas ne brini ...Gledam sad Saturn.de 65xh9005 900e a 75xh9005 1400e.
Ogolio se sony samo ne kod nas.
...
Na osnovu dinamičkog kontrasta od 4.000:1 meni deluje da je VAZna li neko koji tip panela ima Tesla S905 od 50'', IPS ili VA? Za dijagonale od 43'' i 65'' znam da su ips. Ima li neko iskustvo sa ovom s905 serijom? Planiram kupovinu ovih dana pa možda preporuka za neki drugi model do 45 somica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari