Za 700e ima Samsung qled Q60R 55" proslogodisnji model pa je mozda bolja kupovina od sonija....
Pozdrav imam jedan problem pojavila se jedna mala ogrebotina na tv koja me bas nervira imam sony kd-55xf8505 da li postoji mogucnost da se to popravi kod nekog servisera ?
Pogledajte prilog 286553
A veca verzija tog modela koliko je?
Ako mislis na XG80 65-ca je 125k, a 75-ca 190k, samo je 55-ca dobila osetno snizenje, ostali su na istim cenama kao pre..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Solidno jw veci 55 od 49, a 65 je 40% veci tv od 55.
Xg8096 nije u klasi ru8000 nikako.
On je u klasi ru7100 i tu je XG ocenjen losije, verovatno zato sto je ips panel, a sm8200 je malo bolji od RU7 serije.
Svakako, nijedan od tih televizora nije u klasi ru8000.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kvalitet slike u poredjenju ova dva tv je na strani samsunga,ali ako ubacis i taj drugi sony(koji trenutno imas) onda je sony pobednik.Ja nisam primetio da neko pljuje sony osim ako pod pljuvacinom ne smatras zamerke na smart ...Uostalom svako svog konja hvali pa tako i ovde neko vise preferira jednu marku u odnosu na drugu ....Ja sam imao xf7596 55, niko ne može da me ubedi da nije bolji od samsung ru 8000.Drug imao, pričam o kvalitetu slike ja ne verujem da je nekom nešto bitnije na tv-u. Sad sam na 9005,Sony se pljuje bez razloga po meni. Sve cene se lako provere e - ponuda i KP, ali kvalitet slike za većinu sbb or nova isti k. Na sony tv je mrak. OLED dr. priča. Pozz.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ja sam imao xf7596 55, niko ne može da me ubedi da nije bolji od samsung ru 8000.Drug imao, pričam o kvalitetu slike ja ne verujem da je nekom nešto bitnije na tv-u. Sad sam na 9005,Sony se pljuje bez razloga po meni. Sve cene se lako provere e - ponuda i KP, ali kvalitet slike za većinu sbb or nova isti k. Na sony tv je mrak. OLED dr. priča. Pozz.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari