Upravo o tome sam pisao.Да ти није Еон бокс сј..ао HDMI?
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Ja bi to odmah rešavao, prvo preko garancije, pa ako ništa drugo zamena preko KPImam 49UJ7507 kupljen decembra 2017.
Meni je crkao jedan hdmi (ljubičasta slika) pre godinu dana, ostala još tri.
Juče počeo da treperi još jedan hdmi ulaz isto ljubičasta, upalim ugasim radi normalno. Danas se javio sneg na trecem ulazu, ugasim upalim radi.
Pre mesec dana prešao na EON.
Istekla garancija od dve godine ali sam iskukao onaj produžetak na pet, imam mejl potvrde.
Razmišljam se da li da čekam da pocrkaju svi i da reklamiram ili da kupim ploču za ovaj moj (70€ na kp) dok je još ima i zamenim sam kad više nemam ni jedan upotrebljiv.
Jel neko ostvario garanciju nakon dve godine na osnovu ovog produžetka? Ko je u Nišu ovlašćeni za LG?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
1 od 4 hdmi-a ne radi, ostali rade. Neću da bacam pare još. Imam ovu produženu garanciju još dve godine.Ja bi to odmah rešavao, prvo preko garancije, pa ako ništa drugo zamena preko KP
Ako budeš još čekao pitanje je da li će ti se isplatiti popravka jer TV star 5 godina teško da vredi više od 100eur
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Не знам како, али мени тв који је тек купљен после три дана заблокирао на Еон боксу више пута. Кад сам прешао на ТВ апликацију ради савршено и то преко wifi. После месец дана сам опет вратио бокс и опет блокада, ево четири месеца опет на тв апликацији и немам проблема. Чак и бокс у стендбају хоће да прави проблем.Kako eon box zezne HDMI ?
Mislim da ti je najbolja kupovina Tesla 43t319sf ili tesla 43t319bf, razlika je u boji srebrni, crni. Kosta oko 24-26k dinara i mislim da jos traje akcija za 5 godina garancije. Sklapa ga TCL i solidan je uredjaj za te novce.Pozdrav. Treba mi preporuka za TV za roditelje penzionere. Glavni kriterijum je što veća dijagonala (uz što bolju sliku), za što manje novce (okvirno 30k). TV ne mora da bude smart, ne mora ni 4k, Full Hd je ok. Marka je nebitna, VOX, Fox, Vivax...takođe dolaze u obzir. TV će se kačiti na D3 mini uređaj i na komp preko HDMI. Može i u radnji i kod mađara.
Evo nakon dva dana koristenja da javim da sam prezadovoljanJa sam na nekoj ludoj akciji uspio pazariti Philips 55PUS7354 aka. The one, koji je bio na recenziji ovdje na Benchmarku. Sa 5 godina garancije za ~485€.
Sutra bi trebao stici kod mene pa pisem utiske
Hvala druze puno. Akcija je u Domodu na televizorima, a onda je Intesa uskocila sa dodatnih 20% za Visa karticu. Otud ova cijena. Slicno radi i eKupi kod nas, dodatno ide popust na kartice. Malo sam duze cekao al eto i docekao. Cak ni za Black friday nije bila ova cijena, tad je drug uzeo 55PUS6804^ Nek' te u zdravlju služi [emoji106], jel bila neka zvanična akcija ili si se snašao preko nekog? Ambilajt jeste fantastičan. Mene je od Philipsa uvek odbijala sporost dva starija modela, FHD 42", jedan kod mojih roditelja, drugi kod ženinih, treba im po 40 minuta da pretraže DVB-C opseg, kako i zašto nikad mi nije bilo jasno. I sporo reaguju na komande sa daljinskog, katastrofa laguju. Ovi One sa androidom su druga priča koliko sam video na recenzijama.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Trenutno uži izbor su :
LG 50UM7450PLA (500e)
LG 55UM7450PLA (580e)
Philips 50PUS7354/12(580e)
Philips 55PUS7354/12 (660e)
Samsung UE55RU7092 (500e)
Samsung UE55RU8002(680e)
Hisense H55B7500(500e)
Pozdrav svima,
U poslednjih nedelju dana izlistao sam poslednjih 40ak strana ove teme, kao i ostalih vezanih za TV. Oprostite, ako se ponavljam sa istim pitanjima koje viđate često.
Naime, razmišljam da kupim tv za dnevnu sobu(20ak m2), budžet mi je od 500e do 650e max. Veličinu koju ganjam je od 50" do 55", teško da može nešto veća dijagonala, a da je kvalitetnija zbog budžeta.
Razdaljina gledanja je nekih acc 2.5 m, gleda se pravolinijski 80% vremena, postavka jeste blizu prozora i izvora svetlosti, ali uglavnom će se gledati kada je mrak, tako da verujem da je VA panel bolji.
Sadržaj koji će se gledati je uglavnom 4k Netflix, kablovska, uz to filmovi i sport, retko kada konzola tako da smatram da su to neke normalne aktivnosti. Najbitnije mi je da ima što bolji ekran u celoj priči.
Takođe, da li je pametnije da uzimam TV u narednih mesec dana ili da čekam tipa kraj novembra kada budu sniženja, pošto mi nije problem da se strpim?
Trenutno uži izbor su :
LG 50UM7450PLA (500e)
LG 55UM7450PLA (580e)
Philips 50PUS7354/12(580e)
Philips 55PUS7354/12 (660e)
Samsung UE55RU7092 (500e)
Samsung UE55RU8002(680e)
Hisense H55B7500(500e)
Unapred zahvalan na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari