Pošalji link gde si videoprošlogodišnjim serijama je lepo pala cena. Uskoro izlaze proizvodi za 2020. i ovo vreme je pogodno za kupovinu (pod uslovom da imate keš u ovakvoj situaciji)
Ako imas toliki kesa, bolje ti je da pazaris preko madjara. Za 49 inca, LG 49SM8200PLA, kosta 160000 forinti na akciji, sto mu dodje 52000 dinara.
Slažem se kod Mađara, konkretno u Segedinu mogu da se kupe LG televizori koji su kod nas 500+ evra za oko 350 evra. Samo ne znam kako bi u ovom trenutku bilo izvodljivo doneti tv iz Mađarske. Čak i ovi naši tipovi iz koji donose iz Mađarske nemaju u ponudi skoro ništa, manje-više su sve rasprodali i ne verujem da će u skorije vreme imati ponovo.Ako imas toliki kesa, bolje ti je da pazaris preko madjara. Za 49 inca, LG 49SM8200PLA, kosta 160000 forinti na akciji, sto mu dodje 52000 dinara.
Da LG je najavio da novi modeli za 2020 trebalo da budu u prodaji u aprilu, ali zbog situacije sa koronom niki ne zna kada ce da krene distribucija istih na evropskom tržištu. Logično je da čim se pojave novi modeli da ce ovima iz 2019-te da padne cena. Ne znam da li je neko ispratio da li je od pocetka Korone, vanrednog stanja i zatvaranja granica pala ili skocila cena televizora?prošlogodišnjim serijama je lepo pala cena. Uskoro izlaze proizvodi za 2020. i ovo vreme je pogodno za kupovinu (pod uslovom da imate keš u ovakvoj situaciji)
90k u T. radnji ?
Da, ali koja je situacija na licu mesta kad se ode u servis? Šta traže od papira, račun iz prodavnice u Mađarskoj, garantni list ili je dovoljan serijski broj uređaja? I koje kvarove pokriva garancija?Važeća je garancija iz Mađarske, jer LG daje međunarodnu.
Ja bih uvek uzeo vecu dijagonalu u takvoj situaciji.Zdravo,
Konkretno da li vredi razlika u ceni od 190e izmedju LG 55SM8600PLA i 55SM9010PLA?
Takodje vredi li razlika u ceni od 250e izmedju LG 65SM8600PLA i 55SM8600PLA (eg izmedju 65 i 55 inca)?
Unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari