pa to i pitam, znaci nema hrd 10 ?
Imapa to i pitam, znaci nema hrd 10 ?
za te pare ja bih gledao model lg um7450 ili samsung ru7400, sad da li ti je bitnija malo bolja slika ili velicina... to odluci sam. Imas npr 50 inca lg um7450/um7500 koji je VA panel, takodje i samsung 50 inca UE50RU7172. Svi ti se uklapaju u budzet i svi su u domacim prodavnicama.
za navedene udaljenosti, 1,5-2m, minimum je 49" za 4K (navedeni modeli, a i svi koji valjaju, su 4K). VA panel pošto se gleda pravo u TV (ne pod nekim uglom), ako sam dobro razumeo
što se Hisense i "u5ranih boja" tiče, pazi da te ne čuje dakula74 ili neko drugi od zagriženih Hisense-ovacauglavnom, za Hisense važi da ima tačan prikaz boja. ne znamo koji je model uzeo komšija i kako ga je podesio kao i uglovi gledanja.
mada, tebi nije od značaja Hisense jer ne podržava HBO (Android modeli da, ali oni nisu 4K koliko znam)
Зар још увек има 720р телвизора? Малтене сви су данас 4К, чак и 1080р су статистича грешка.
taj sony odlican, za 50e vise samsung q70r, a u 65 varijanti samsung ru8000, philips PUS7304 (u 65 mislim da je ips, 70 je va i uklapa se u budzet), lg u tim varijantama koristi ips panele(osim 50,60 i 70 inca), eventualno razmislitei o sm8600 ali ako uglovi(i smart) nisu bitni onda ici na samsung, sony...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari