80+ lagano, evo biraj[emoji16]Ja sam uvek za vecu dijagonalu. Evo kod mene 70" sa 2.5m gledano vec postao mali...![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Mozda sam ja lud, ali za te pare bih uzeo 49ku nanocell 8200. Trepnuo ne bih :d
Mozda sam ja lud, ali za te pare bih uzeo 49ku nanocell 8200. Trepnuo ne bih :d
Svuda je koliko vidim 70k što je 595ema tehnomanija nije normalna, i to ga kao "spustili" sa 75k :d ali dobro to su nasi prodavci, u hungariji 700e 65 inca na akciji.
Verujem da neki imaju problema, ali druže.. ja uzimam drugi hisense po redu, jer sa ovim prvim nikada nisam imao problem.... Nego bi oni hteli da si prošao bolje tipa da kupiš neki hisense koji malo blokira, malo čupaš iz struje, malo nema prevoda preko lana, malo je možda i slika lošija, malo nema eon, malo nema... ali to tako treba![]()
Btw, ne videh nigde Philips. Ovo je sa rtings-a.Ljudi moze jos neka preporuka za tv velicine 49" ili 55" oko 70 hiljada. Jedna preporuka je Hisense H55U7B, dajte bar jos neke alternative.![]()
Verujem da neki imaju problema, ali druže.. ja uzimam drugi hisense po redu, jer sa ovim prvim nikada nisam imao problem.
Ne bi trebalo generalizovati.
... ili je jednostavno trol, nije prvi put...Mozda si dislektican, ili ne razumes o cemu se prica, nije rec da li je dobar tv ili nije, vec je upitna cena!
65k za 43-ku???? Jos covek misli da je dobro prosao?
While we need to see its price before we can be certain, the PUS7304 is shaping up to be a superior mid-range TV in a market where quality options are getting harder to find
... ili je jednostavno trol, nije prvi put...
"U internet terminologiji, trol označava osobu čiji je osnovni cilj da svojim prilozima izazove što veću reakciju učesnika internet zajednica ili da na druge načine poremeti normalnu diskusiju. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu."
Izvor - Wikipedia
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Da je on dao opis tv nesto tipa extra slika , lep ambi itd.. , ja ne bih reagovao
Iako je IPS ekran, slika je oštra, živopisna, kontrasti dovoljno dobri. Naravno, moraćete malo da se pozabavite kalibracijom u zavisnosti od uslova u prostoriji ali kod mene je sve ispalo izvanredno. Ne ustručavajte se da se poigrate, isplati se! Zvuk je sasvim pristojan i ako ne koristite spoljni risiver, Android radi odlično, brzo sam instalirao Kodi s dodacima, EON i sve ostalo i sada sam srećan ko kuče u liftu! Ambilight se može podesiti da radi sasvim diskretno ili u splav fazonu ako vam je do toga ali se može generelno reći da doprinosi atmosferi. Nova dimenzija... Manje zamerke imam na daljinac, mogli su i bolje da ga odrade ali završava posao. Remapper rešava problem suvišnih Rakuten i Netflix dugmića (ako ne koristite te servise). TV je po dizajniran i pravi je ukras u dnevnoj sobi. Ah da, na postolju se može iskositi pod uglom laganim pokretom ruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari