Gadja se sa sm9800 ili sa sk9500 što se tiče cene, kvaliteta izrade i drect led-a i po broju dimming zona ali ima bolju sliku jer je Va panel i ima prirodnije boje i jači čip (x1 extreme). Ima bolji upscale. Android nije uopšte loš koliko se priča. Web-os je bolji, bolji su uglovi gledanja i to je to, malo bolje zvučnike ima lg.xf9005 je klasa iznad. On se gadja sa serijom SM90 od lg-a.. ako ne gresim..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ako si koristio nekad lg web os,onda ces poludeti na xf9005 androidu,ako nisi priviceces se na misice ali jako lose radiPazi ja sada koristim tri godine star lg 50“koji je isto va panel samo miljama lošiji od ovog Sony-a.
Plašim se samo kako ću se privići na Android. Jesi li uradio update TV-a i na kojoj ti je sad verziji?
Što se tiče LG-a
SM8500 ili 8600? Ima li neke bitne razlike? Imam neku kombinaciju za LG pa se oko ovih dvoumim.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Имам неки осећај да би Xiaomi TV код нас био доста скупљи од ових "бољих" марки.Gledao sam i jednu i drugu marku i na osnovu odziva kupaca, Xiaomi je bolji. U Indiji Xiaomi TV važi za najpopularniji brend.
U Srbiji su govorili i za Xiaomi telefone da su... a oni danas četvrti u svetu?!
Naravno, o ukusima ne treba raspravljati. Ja samo iznosim moje lično iskustvo nakon pažljivog biranja. Uzgred, od pojave android telefona, kupovao sam isključivo Samsung do galaxy 6 modela a onda prešao na Xiaomi. Promenio sam ih dosta jer nisu skupi a rade bez problema.
Pored toga, dve godine koristim Xiaomi bluetooth prenosni zvučnik kao i njihov pametni sat i sve radi besprekorno.
To je bio i jedan od razloga da se opredelim i za njihov TV.
Kako si zadovoljan sa tv-om? Napiši neka zapažanja.Koju verziju androida imate na TV Sony XF9005? Meni je android 7.0 , a koliko sam vidio treba da imam android 8.0 ili 9.0
Kad azuriram sistem ne nalazi mi novi Update ?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Koju verziju androida imate na TV Sony XF9005? Meni je android 7.0 , a koliko sam vidio treba da imam android 8.0 ili 9.0
Kad azuriram sistem ne nalazi mi novi Update ?
Kako radi HBO Go, Netflix, EON?
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Pređi na oreo evo zašto https://youtu.be/qhhNZmNj8JYČudno , meni piše da je proizveden 11 mjeseca 2019 s ima 7.0 i ne nudi mi 8.0
Da li je 8.0 bolji i vrijedi li preci?
@Hector Ruiz
TV imam tek 2 dana, da ga još malo probam i pišem utiske. Za sada su više nego pozitivni
Vazi. A da li je neko radio podešavanje ekrana ima na rtings kako su oni podesili? Da li je bolje ?
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f/settings
Dok sam radio u Slovackoj imao sam prilike da vidim pomenute televizore.Samo zato sto sam kuci dolazio avionom nisam ga kupio i doneo.(Ryan air povratna karta 19e sa jednom torbom). Radio sam neko vreme u Samsungu pa mogu da dam sebi za pravo da komentarisem kvalitet Xiaomi televizora. Za TCL ne znam ali Hisense sigurno nije kvalitetniji.Stvarno je velika steta sto ih jos nema kod nas. Dizajn je odlican,slika bas dobra.Ne znam da li u Srbiji iko nudi Xiaomi televizore? Ja sam u Rusiji kupio mi TV 55" 4K android Smart i mogu vam reći da im je ista filozofija kao sa telefonima, odličan kvalitet za pristupačni cenu.
Ovde, u Rusiji, 32" Smart košta oko 200€, 43" 4K Smart oko 300€ i 55" 4K Smart oko 450€.
Televizori drugih proizvođača (lg, Samsung, Sony...) Smart 4K skuplji su minimum 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari