Nazalost ni prvi 32" ni ovaj od 40" nema na stanju...tako da i nemam neki izbor
Sutra ujutru caleta saljem po ovaj pa sta bude https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/fox-televizor-led-lcd-32dld260.html nek traje kolko traje, posle ce doci veci i eto
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
U kom smislu da potvrdi?
Ako mislis da je to LG ovlascena radnja, naravno da nije.
Koliko vidim online radnja, znaci naručuju od dobavljača po potvrdi kupovine, nema tu izloga nikakvogpa dobro toga sam i svestan bionego dal je to radnja ili isto kao sa kp, sverc komerc, da mi ne stigne tv iz izloga i slicno...
Samo jedan komentar za mene bitan.Kokiko vidim ovde svaki Mujo svoga kinja hvali ,u susti i svaki predlog se svodi na cuo sam odnosno ono sto se procita u recenziji na par portaka.Zasto ovo pisem npr. Predlozi su vecinom izmedju LG I Samsung tv ,Sony se zanemaruje vecinom zbog loseg operativnog sistema a kaze se da ima super panele ili ti sliku.Ja sam kupio xf7596 55" android tv i ne verujem koliko dobro radi android sliku ne bi da komentarisem uopste.Sva moguca podesavanja su moguca kao kad se mobilni root-uje.Penta da svako treba da ode sam da vidi prvo sliku izabere panel kkao sto kazu ljudi ovde i procita specifikaciju trazenog uredjaja.Odluka je samo na vama.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Da li radi Skype na tvom TV-u ? Ako radi da li npr. u toku gledanja TV kanala dok me neko zove na Skype izlazi neko obaveštenje da imam poziv ili je android zaseban ?Samo jedan komentar za mene bitan.Kokiko vidim ovde svaki Mujo svoga kinja hvali ,u susti i svaki predlog se svodi na cuo sam odnosno ono sto se procita u recenziji na par portaka.Zasto ovo pisem npr. Predlozi su vecinom izmedju LG I Samsung tv ,Sony se zanemaruje vecinom zbog loseg operativnog sistema a kaze se da ima super panele ili ti sliku.Ja sam kupio xf7596 55" android tv i ne verujem koliko dobro radi android sliku ne bi da komentarisem uopste.Sva moguca podesavanja su moguca kao kad se mobilni root-uje.Penta da svako treba da ode sam da vidi prvo sliku izabere panel kkao sto kazu ljudi ovde i procita specifikaciju trazenog uredjaja.Odluka je samo na vama.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Pozdrav svima, pratim ovu temu već neko vreme i pročitao sam poslednjih xy stranica ali kako to već biva sa kupovinom televizora, što više čitam sve manje znam šta da uzmem pa bih bio vrlo zahvalan ako neko može da napiše bilo kakvu sugestiju...
Dijagonala koja me zanima je 55-65, a budžet mi je do nekih 120ak hiljada i to samo u slučaju da može nešto baš dobro da se uzme za te pare, a inače bih najsrećniji bio ako postoji neki best buy oko 100k.
Primarna namena će biti gledanje filmova/serija, PS4 i nešto malo TV programa (prvenstveno fudbal). Najteža odluka za sada mi je bila oko tipa panela i iako će se TV često koristiti za gledanje filmova u zamračenoj sobi, takođe će biti i čestih situacija da 4-5 ljudi gleda tv sa različitih mesta u dnevnoj sobi tako da ipak mnogo više naginjem ka IPS panelu.
Razmatrao sam uzimanje od mađara ali ipak bih kupio TV u nekoj od domaćih radnji prvenstveno zbog garancije od 5 godina, a kao što je i Jakša pomenuo iznad rekao bih da većina modela nije čak ni toliko jefitnija...
Koliko vidim u domaćim prodavnicama više nema IPS televizora koji su se najviše pominjali u poslednjih nekoliko desetina strana teme (65UJ620V, 55UH668V, 55UJ701V, 55KU6072, itd.), a od ovih što su ostali uspeo sam da izdvojim samo par komada:
- KD65XF7005 koji je neko već pomenuo par poruka iznad
- 55SK8500 (mada za te pare bih išao na 65)
- UE65NU7172
Ako neko ima vremena da predloži neki model, bilo bi mi od velike pomoći.![]()
Primarna namena će biti gledanje filmova/serija, PS4 i nešto malo TV programa (prvenstveno fudbal). Najteža odluka za sada mi je bila oko tipa panela i iako će se TV često koristiti za gledanje filmova u zamračenoj sobi, takođe će biti i čestih situacija da 4-5 ljudi gleda tv sa različitih mesta u dnevnoj sobi tako da ipak mnogo više naginjem ka IPS panelu.
lg uk7550 ili bolje sk7900, sony xf7000 mislim da nisu sve velicine ips zaboravio sam koja je koja, samsung 55mu6172 je isto negde va negde ips. E sad ako su ti samo za utakmice bitni uglovi onda i neces primetiti neku veliku razliku tako da slobodno idi na va.
Da li radi Skype na tvom TV-u ? Ako radi da li npr. u toku gledanja TV kanala dok me neko zove na Skype izlazi neko obaveštenje da imam poziv ili je android zaseban ?
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari