Zato ja molim boga da moja Panasonic plazma (ST60) stara 5 godina izdrzi sto duze.![]()
Ako ti nisi uzeo, prosledi broj od kolege, ima još zainteresovanih.Jel vredi 55uh605v za 28.000? Kolega sa posla prodaje ima jos 6m garancije u WW
Potrebna preporuka za TV 43 inca - e sada ide standardno pitanje da li uzeti 4K ili 1080p?Posto sam tanak u ovoj sferi pitao sam drugove koji su mi predlozili da za te pare trazim neki krsteni 1080p da je bolja varijanta iz vise razloga...Da li se slazete sa time i imate li neku preporuku?
Budzet bi bio do 400e recimo, ja sam neke LG modele nalazio do duse 4k.Svaka preporuka je dobro dosla.Unapred hvala.
Mozda i najvaznije - tv bi se koristio za filmove u 90% slucajeva a imao sam neku zelju i da ga koristim kao monitor - zato sam merkao najvse 4k ekran ali sam nesto na netu nalazio da u praksi i nije bas najbolje resenje posto valjda imaju neki delay.
Hajde ljudi bilo koji savet bi dobro dosao![]()
TV 50" Smart LED Philips 50PUS6203/12, 3840x2160 (Ultra HD), HDMI, USB, WiFi, T2
na akciji je sledece nedelje u emmiju za 50k dinara... da li vredi ove pare? Uzeo bih ga kao tv i kao monitor..sad imam LD 42" fullHD star tipa 3 godine. i skroz mi ok radi i kao monitor (igrice odlicno rade po meni na njemu, al nije da sam zahtevan)
vredi li menjati za onaj gore? ili eventalno nesto slicno onom philipsu?
Ako se dobor sećam taj tv ima očajan softver, velik lag i nema Chroma Subsampling: 4:4:4
Pa ako ti radi ok i nije ti neophodno vece od toga onda sacekaj. Skupi pare za nesto sto valja pa onda predji na 50" ,ako bas hoces.
Hvala!LG 43LK6100
Dobar TV, odlicna dijagonala za te pare.Sta mislite o ovom modelu? Vikend akcija je u domacoj radnji... 89.943din
SONY Smart televizor KD65XF7005BAEP LED, 65"
-33%
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Taj model i sa vracem VAT-em nema u EU za tu cenu (jedva, ako uspes ceo VAT da vratis bas). Pitaj ih samo gde mu je falinka, jer tesko da nije neki "primerak".Sta mislite o ovom modelu? Vikend akcija je u domacoj radnji... 89.943din
SONY Smart televizor KD65XF7005BAEP LED, 65"
-33%
sad vidim da se ne vidi bez otvaranja linka.. dakle monitor i tv upotreba. ne preterano zahtevan korisnik sam koji par godina kao monitor(surfovanje, single player igre, casual gaming) koristi lg 42lm3450
opcija 50"
SAMSUNG UE50NU7092UXXH 60k
SAMSUNG UE50NU7022KXXH 59k dinara
opcija 55"
Samsung UE55NU7093UXXH 70k
LG 55UK6300MLB 73k
LG 55UK6200PLA 73k
garancija od 5 god mi je dosta bitna a skoro svi sad to imaju srecom
Najblizi sam ideji da uzmem ovaj samsung UE55NU7093UXXH 55"... koliko sad gledah malo (ako nista vise do sad sam imao samo LG televizore pa da vidim i Samsung)
Ovo je i moje razmišljanje bilo kad sam hteo da ga poručim. Ako je uopšte mogao da se naruči, na kraju sam odustao i nisam ni probao.Taj model i sa vracem VAT-em nema u EU za tu cenu (jedva, ako uspes ceo VAT da vratis bas). Pitaj ih samo gde mu je falinka, jer tesko da nije neki "primerak".
Ima neko savet?Imam LG 43UJ670V i zadovoljan sam.
Sada bih kupio ništa lošije od toga, ali je nužno da bude 32".
Traženjem sam došao da je najsličniji: 32LK610BPLB
Da li mi je važno što je HD ready? Planiram da ga koristim u spavaćoj sobi. Da li neko ima bolji predlog a da je LG, da je smart i da je 32"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari