Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definitivno obrati paznju na konekciju... Meni je hbo tako radio, pa cak i seckao dok je tv bio preko wifi povezan na mts-ov ruter... Kad sam ga stavio na kabl, druga prica... Mozes i da izmeris brzinu, speedtestom npr...

https://help.netflix.com/en/node/306

Ako se dobro sećam, meni je 4k HDR vukao 15.25Mbps, tako je pisalo u aplikaciji, tako da ovih 25 što traže je verovatno da se osiguraju.

Sta je preporuka do 50hiljada dinara, nesto oko 50" da bude? Za kes, znaci mogu i madjari. Sta se pretezno preporucuje i sta je isprobano da valja, malo bi bio komp povezan i kablovska, al ono nisam neki zahtevan korisnik.
Hvala

Dal je i dalje najbolje preko kp kupiti tv? I jel i dalje Lg garancija vazi i u Srbiji ako tv kupljen kod Madjara?
Sta je najisplatljivije za kes? Neke preporuke koji se modeli uzimaju i koji su ok za tu cenu, kontam mozda cak i sutra porucim, a iskreno ne razumem se, tako da mi treba pomoc

LG 32LJ610V ako uspeš da ga nađeš, bio je na par mesta na stanju na akcijskoj ceni ali koliko vidim sad ga bas i nema.
Edit:
I ovaj isto on je iz 2018 cini mi se i bolji je
LG 32LK6100PLB

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Aj ako negde vidis javi.
Ja pratim povremeno,ali gledam ako ima na nekoj akciji :)
A mozes slobodno jos neki model preporuciti do te cene...oko 30000,mozda i hiljadu,dve vise od toga ;)

@DZOSUA

Pa to ti je to za 32" fullHD, niko više ne nudi fullHD u 32", bar ja nisam video..
U tom cenovnom rangu ti nebih preporučio smart jer je sve skoro krš, osim tog LGa..
Ako ti dozvoljava mesto gde planiraš da staviš tv idi na nešto 39"-43" i baš ako hoćeš smart uzmes Android box, to ti je naj kombinacija za male pare...

h1Jack3r[emoji769 je napisao(la):
;5689038]Pozdrav drustvo. Smesi mi se kupovina novog TV-a. Planiram non smart tv, do 40", budzet oko 30-35k. Nisam nesto preterano zahtevan.

Da li moze konkretan predlog?

Sta mislite o HISENSE H39A5100?
Taj Hisense 39"je ok, ali ako možeš da uklopis 43" u prostor ond bi bilo bolje H43a5100 da uzmeš...

Prelistao sam malo temu i vidim da nije bilo pitanja za Grundig modele iz 2017. KOnkretno interesuje me 49 VLX 8720 odnosno da li je neko imao prilike da ga vidi uzivo, vrlo malo podataka se moze naci o njemu van opisao na hrvatskoj grundig stranici. SPecifikacije deluju veoma pristojno: UHD, Smart (ali ne znam koji je OS), 800 Hz PPR, Edge LED, wifi, bluetooth, DTS PremiumSound i Dolby Digital,HEVC H.265 podrška...ima ih na akciji za 53.000din sa 3 godine garancije.

Cimam se jer je model iz 2016, web os 3, a treba da se koristi i kao monitor za pc. Menjao bi moj stari 32 c530 koji je verno sluzio kao monitor godinama

Cimam se jer je model iz 2016, web os 3, a treba da se koristi i kao monitor za pc. Menjao bi moj stari 32 c530 koji je verno sluzio kao monitor godinama

Pa ako ga koristis kao monitor, nije bitno dal je smart ili ne, da li je web os 2, 3, 4...

oba jednako koštaju, pri čemu uz Vox ide vaga a Tesla podržava Dolby (AC3, čest kod "ruskih izdanja"). recimo da je za mlatimudiju donekle bolji Tesla

Potrebna preporuka za TV 43 inca - e sada ide standardno pitanje da li uzeti 4K ili 1080p?Posto sam tanak u ovoj sferi pitao sam drugove koji su mi predlozili da za te pare trazim neki krsteni 1080p da je bolja varijanta iz vise razloga...Da li se slazete sa time i imate li neku preporuku?
Budzet bi bio do 400e recimo, ja sam neke LG modele nalazio do duse 4k.Svaka preporuka je dobro dosla.Unapred hvala.
Mozda i najvaznije - tv bi se koristio za filmove u 90% slucajeva a imao sam neku zelju i da ga koristim kao monitor - zato sam merkao najvse 4k ekran ali sam nesto na netu nalazio da u praksi i nije bas najbolje resenje posto valjda imaju neki delay.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno