gde si video da sam rekao koji je bolji? to sto je tebi lepsi jer je samsung i zato sto imas samsung ne mora da znaci da je boljitizen je ok ali procitaj malo iskustva korisnika i recenzije po netu i videces da svi najvise hvale webos, a ako nisi probao oba sistema onda ne mozes da tvrdis. Ja sam probao, tizen vise sljasti ali webos guta i povezuje sve bez ikakvih cimanja, po meni vise user friendly. Gde si video da rtings najvise hvali tizen? Koliko znam i oni su saglasni da je webos bolji(kao i svi) i da tizen ide ka pravom putu da ga mozda i prestigne.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-features/smart-internet-streaming
E sad sto kaze jaksa licne preferencije imaju dosta uticaja pa svako neka uzme ono sto mu se svidja. Ja npr ne BiH uvazio misljenje nekoga ko postavlja ovakvo pitanje
Da li ga koristiš i kao PC monitor? Iskustva?
I jesi možda imao prilike da isprobaš SBB-ovu EON aplikaciju na njemu?
Ja sam ga naručio, čekam isporuku. Treba da koristi i kao monitor.
a ne, mislio sam na istu klasu, samo nisam još odlučio da li 50" ili 55"...još sam u fazi samokažnjavanja zbog lg plazme od 65" koja je otišla u večna lovišta i pokušavam da ne mislim na to koliko me je onomad koštala![]()
ajd ne pravi se pametan...da, mislio sam da nece crci nakon 5 godina...po tebi je to verovatno normalan radni vek televizora?
Kad smo kod grejanja i oled dosta greje tj donji deo gde je hw tv-a.
Zanima me recimo kakav je qled po tom pitanju.
Sto se LG telefona tiče i ja prvi put sa sonyja prešao na LG G7 i za sada prezadovoljan.
Vezano za kvarove na tv-u jedino duzu garanciju da juriš bez obzira na brend, mada je i to pitanje sta sve ulazi u garanciju.
Jel stigao nekom iz tehnomanije onaj jeftini Vivax 55"?
32" full HD teško da ima, bio je jedan LG model ne znam jel još u prodaji ... Ili HD ili Full HD 39"+, u tom cenvnom rangu android je ubij bože, nemoj se patiti sa tim...
Mada i za te pare teško da ces naći upotrebljiv smart. Fox, Vox androidi nisu nešto, Hisense smart nekad zna da nervira ima bagove, bar ovi modeli jeftiniji..
Bolje kupi neki TV veci 39" ili 43" FHD bez smarta imas Hisense modele oko 30 000 i oni su ok, a posle uzmi neki android box za 50ak e...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Nisam imao nikakva iskustva sa Toshibim. A s obzirom da su sad postali Turci i da to nije prava Toshiba, ne verujem da nesto specijalno, bar u tom nizem cenovnom rangu.
Najbolje bi bilo ako možeš taj LG 32" FHD smart sa WebOS uzeti, jeste da je malo skuplji ali je super izbor.
Ili neki Hisnese non smart model u kombinacija sa android box, realno ne treba previše očekivati od smarta u tom nižem cenovnom rangu.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari