Jel stigao nekom iz tehnomanije onaj jeftini Vivax 55"?
Moj brat ima bas taj s901 Tesla od 55.Hteo sam da kupim neki android tv ne preterano skup, sta mislite o modelu Tesla S901 ?
Mislim da ti se to ne zove burn in kad nestane burn in je kad ti za stalno ostane logo, taj problem da image ostaje je mana oleda ali dok nije za stalno nije nista strasno.Kupio sam LG 55EG9A7V u WW pre 2 nedelje (OLED model iz prosle godine). Ono sto me jako iznerviralo jeste sto sam odmah primetio burn-in. Naime, pustio sam jednu emisiju i gledao je ne vise od 20 minuta (logo tog kanala je bele boje). Nakon toga sam otisao na youtube i dok se ucitavala aplikacija jasno je mogao burn-in belog logoa da se vidi na sivoj pozadini youtube-a. Sutradan kada sam upalio tv nije bilo burn-ina. Sinoc sam gledao utakmicu na Sport Klubu (nekih sat vremena). Opet ista prica. Logo SK kao i rezultat utakmice koji je bio u donjem delu tv-a je ostavio znacajniji burn-in. Jutros kada sam proverio opet je skoro nestao ali se i dalje malo vidi.
Suludo mi je da na novom tv-u koji nije radio vise od 5h ovako brzo se pojavljuje burn-in. Pricao sam sa Bukijem sa foruma koji je kupio isti tv, takodje u WW i on nema nikakvih problema iako vise sati gleda isti kanal.
Da li zna neko moze li ovo da se reklamira i kakva mi je sansa da mi prihvate reklamaciju?
Hvala unapred
Sa Teslinim androidom neces imati vajde...e sad fullhd+android box..nznm..ja BiH to uradio...mada....Hmm..A sta mislite onda jel bolja opcija ova Tesla ili uzeti neki FullHD televizor + miBox 3 ?
Da, 7402. Uživo je dosta lepši nego na fotkama.7402? baš lep TV
Stigao juce LG 55" uk8500. Prvi utisci jako pozitivni, medjutim, ulogujem se u Netflix, pokrenem neku seriju/crtani, i vidim da je slika dosta mutna... Da ne kazem muljava. Trebalo bi da je HD, medjutim, nije bas tako. E sad, promenio sam u podesavanjima Playback na High, i opet slicno.. Ako neko ima iskustva s tim, bio bih jako zahvalan![]()
Zavisi od paketa koji imaš, da li imaš 4K, HD ili SD. Isto tako, ne kreće odmah sa najvećim kvalitetom nego mu treba i par desetina sekundi da povuče recimo 4K full bitrejt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari