Hinsen mi je poznat koliko i ta Stella.
Čak sam i za Vox/Fox/Grundig čuo, a za ova dva ništa.
Niko nije dao nijedan parametar za oba TV-a (čak ni tip ekrana), pa da donesem zaključak na činjenicama. Zato pitam za oba.
spomenuti TCL je 3. na svetu(u HR i drugim zemljama je recimo tako sa TCL brendom koji je isto primer solidnog kvaliteta za malo para, kod nas nisu prisutni).
Ja sam uzeo stella neki 39 inca , 32.000 dinara , ja sam odusevljen na kvalitet slike , iskreno super tv za te pare full hd je ja ga korstim kao monitor..
Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока
Ajde ako nije problem ovo malo da razjasnimo, pomenuo si ovo u još nekoj temi pa me baš zaintrigiralo, prosto ne mogu da vjerujem da su stavili megabitni lan na 4K tv-u? Situacija je kod mene sledeća: 55XE8005 prikačen na kućni WIFI (zaboravio da provučem lan kabl do sviča kroz gipsani zid, mislim nije neizvodljivo nego ne mogu da se nakanim nikako da odradim to), imam NAS na kojem skladištim sve filmove i on je spojen žičano direktno u WiFi router.^ Da li su se konacno setili i stavili gigabitni lan?
Ako neko ima dilemu ili mu treba info iz prve ruke.
Sony 49XF9005 je nesto najbrutalnije od slike sto sam do sada video.Nabavio sam ga pred svetsko prvenstvo,1.150e.Posto imam satelitsku antenu i sat.risiver VU+ 4k,preko Holandjana sam gledao utakmice prenosene u 4k rezoluciji.Radili smo poredjenja,komsija ima 55XE8005,super TV,ali sigurno celu klasu ispod 9005.Drugar je skoro uzeo LG-55SK8500,super je TV,ali nedostaje to nesto "Ali"
Mislim da mu je Android najslabija tacka,ali s druge strane KODI radi bez ikakvog problema,mada ja imam i android box.
Ako imate nedoumica,a lutate u tom cenovnom rangu slobodno se odlucite za ovaj model jer je stvarno vrhunski.
Ja sam ga uzeo pre 4 5 meseci , mozda mu je toliko pala cena ili je drugaciji modelČekaj, kako si toliko platio ovaj TV, kad košta od 23 do 25 hiljada? Jel to isti TV?
Da, da, ja sam nešto permutovao, false alarm...@BitrAtE, da se razumemo, ima 100Mbps i 1Gbps. nema 1Mbps. pa DVD ima znatno veći bitrate od 1Mbps.
45Mbps (ili više) može da prođe bez frke kroz 100Mbps.
inače, i za laptopove, pa i rutere, i u 2018. treba gledati da li je LAN 1Gbps ili 100Mbps.
Prodavac u jednoj radnji kad sam uzeo tv mi je savetovao da uzmem sa njim i produžni sa stabilizatorom napona... Da li je to pokušaj da mi uvali još nešto ili stvarno postoji rizik od naše elektrodistribucije? Živim u zgradi od 20 spratova, NBG...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari