Nisam jos nista odlucio. Ne znam kakvi su novi Sony modeli, bitan mi je kvalitet slike, a Philips izgleda im malo problem sa kontrastom?
Nemoj da kupuješ philips ni slučajno. Na prvom mestu su krševi, bagoviti, sa komponentama koje crkavaju čim tv izađe iz garancije.
Neko da ne pravi slabu reklamu a neko se ubi pokušavajući da napravi dobru reklamu... Šta ti je svet...
Na Philips kod nas imaš 5 godina garancije za seriju 5,6i 7Nemoj da kupuješ philips ni slučajno. Na prvom mestu su krševi, bagoviti, sa komponentama koje crkavaju čim tv izađe iz garancije.
Poenta tvog života.. da pomažeš drugima pri izboru TV-a. Nije zbog para?Pa pogledaj ne dobijam ja ništa, da pravim dobru reklamu..Več oču, da pojedincima otvorim oči, i pomogmnem oko izbora televizora..Da dobiju najviše za pare, za koje kupuju televizor..To je sva poanta.
Ovaj mi je sony sad zapao za oko 43xe8005, ima ga na kp za 800 evra.
@majstorslo uboo si pravu stvar - to što šalju u SLO i HR, Austriju, je u odnosu na Srbiju nebo i zemlja.
Pusti ovog trolera i uzmi slobodno taj TV, jeste bilo mrtvih piksela i problema sa zadnjom stranicom kod pojedinačnih komada ali oni nisu pravilo.Pošto je zbog moguće selidbe odložena kupovina tv, skupio bih jos novca i dao malo više za tv. Ozbiljno sam se zakačio za KS7000. Sta mislite o tom modelu?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari